icon

Aké plemeno psíka je vhodné do bytu?

4biba44
18. feb 2013

Ahojte 🙂 prosim vas poradte mi aky psik by bol vhodny do bytu alebo aj križenec.Taky ktory vydrži v byte sam kym budu deti v škole 🙂

Strana
z2
lassy
29. apr 2014

Pes je úžasné milé zviera. Mi máme maltezáka Flopra a venčime ho 3 krát do dňa a je spokojný. Uplne je spokojny. Venčim 15 minút a je spokojny.

kalendarka
21. okt 2014

Ja som mala 15 rokov maltezáka a teraz mám japonského china . Maltezák je ostrejší pes a dosť šteká ale je to velmi dobrý a hravý spoločník aj na dlhé prechadzky .
Tento japonský chin je uplne iný . Nešteká , ani ked clovek odchádza z domu , vydrží aj do 17 hod sám , je taký samostatnejší , vie sa aj sam hrať , cikat chodí na mačací záchod , takže nevyžaduje tolko venčenia ako iný pes , je velmi prítulný . Celkovo je to do bytu asi najvhodnejsie plemeno , aj ked na Slovensku nie je tak rozsirene . Kto si ho však kúpi , urcite nebude lutovať . A k detom je strasne jemný a ohladuplný . Nie je vhodný pre ludi , ktorí sú agresívni a milujú bojové plemená .

papia222
26. okt 2014

@emakiki nič v zlom ale ratlík je neuveriteľne agresívne plemeno aj keď sa to nezdá ale je malý takže do bytu može 😉 😉 😉 😉

slawana
4. jan 2015

@var001 aku rasu mate

var001
4. jan 2015

@slawana jemnosrsty pšeničný terier

Strana
z2