icon

Aké produkty vám chýbajú na Slovensku a čo by ste uvítali?

lenna1985
5. nov 2012

píšte píšte, uvítam všetky nápady 😉

alka221
5. nov 2012

myslim,ze vsetko co treba, sa da na sk zohnat, a to co netreba, nam v podstate nechyba. 😉 ci? 🙂

lenna1985
autor
5. nov 2012

to je veľká pravda, ale bolo by tu niečo, keby sme tak všetci rozmýšľali? 😝

nice202
5. nov 2012

Mna osobne nic konkretne nenapada, ale citala som od viacerych odbornikov na zdravu vyzivu /myslim, ze aj v nejakom plus7dni dostupnom/, ze slovaci by nemali jest vela exotickeho. Nasi predkovia jedli potraviny z nasich zemepisnych sirok a nemame to v genoch. Mali by sme jest tunajsie potraviny, ktore sa daju dopestovat v nasich podmienkach a ktore sa jedli aj predtym....

soldi
5. nov 2012

@nice202 a to ako suvisi s nazvom temy? 😀

@lenna1985 mne chyba len jedina vec- normalne ceny. 🙂
tu si kazdy nahadzuje 100-200% marzu. to je chore. a este chorejsie je, ze to niekto aj kupuje 🤐

bridget
5. nov 2012

@soldi keby to nikto nekupoval, tak by si taku marzu nikto nedovoil nahodit 🙂 holt, ludia si za to mozu sami...

mahmulienka
5. nov 2012

produkty asi ziadne, ale uvitala by som sluzby na urovni a nie ze sa tu s ludmi bude jednat ako s dobytkom. nas zakaznik nas pan nie len ako heslo, podla ktoreho sa vsak nik neriadi, ale ako sposob zivota. a tie sluzby na urovni myslim vo vsetkych moznych sferach - urady, zdravotnictvo, obchod, komercia, cokolvek. cim dalej tym viac ludi ma skusenosti zo zahranicia, len tym, ktori sluzby ponukaju, akosi nedochadza, ze ludia uz maju s cim porovnavat a teda by sa mali snazit. riadny humus, s cim sa tu da stretnut....

soldi
5. nov 2012

@bridget ako pisem, kto to kupuje za tie ceny je bud blby, alebo...

luckamjar
5. nov 2012

pre mňa by otázka sedela naopak, aké produkty zo Slovenska mi chýbajú v zahraničí... toho by bolo 😀

janea
5. nov 2012

... cerstve morske ryby ... losos, morsky pstruh... hm...a vobec : rovno cele more :D

malinkaaninka
6. nov 2012

ČERSTVÉ mäso.

lenna1985
autor
6. nov 2012

@soldi viem že je to choré ale podľa mňa sú ,,chorejší´´ ľudia, ktorí svojim súhlasom a teda nákupom nezmyselne predražených vecí, potravín....dávajú ,,zelenú´´ predávajúcim. Samozrejme, že potom keď vidia veľkú ochotu od ľudí, že majú nato a že si to kúpia, prečo by potom nedávali na všetok tovar vysokohorské prirážky 😠 .....taký sme národ, bohužiaľ a to sa zmeniť nedá...skrátka platí, kto na to nemá si to dovoliť nemôže 😖

dm1
6. nov 2012

@lenna1985 a co mame asi tak robit ked tie potraviny v tom obchode tolko stoja????? nemyslim teraz nejake maskrty, ale bezne potraviny ako chlieb, vajcia.... proste zakladne veci. Aj tam su marze vysoke ale jest sa musi tak nakupime aj za vysoke ceny.... co ine nam zostava?

lenna1985
autor
6. nov 2012

@janea mňaaam,tak to veru ano...jesť ale tento zamrazený ,,hnus´´ to veru nie. Rada by som uvítala predajňu s čerstvými tiger krevetami, aby som si ich mohla každú sobotu urobiť na cesnaku 😀

lenna1985
autor
6. nov 2012

@dm1 je smutné, že nič.....keď ale ideme len zopár kilometrov od Bratislavy tak tá cena za všetok tovar je o mnoho menší a vôbec nehovorím o kvalite...Cena všetkých produktov tu na SR sa mnohonásobne zväčšila po zavedení Eura. Úplné vykorisťovanie.....Idem do obchodu z oblečením a čo voľakedy som dala 300SK za tričko (a to už bolo super), teraz dám 20€ a tvária sa všetci že aké to je lacné....ale to už je iná téma 😉

dm1
6. nov 2012

@lenna1985 Ale ja hovorim o potravinach ktore bezne kupujeme tie tu boli spominane ako predrazene a "chori" ludia co to kupuju.... akoze nie kazdy byva pri bratislave aby chodil nakupovat do rakuska predsa nie?

extrate
6. nov 2012

@lenna1985 uvítala by som kukuričnú múku Maseca. a tiež mi chýbajú tie morské príšery čerstvé...z "nejedlých" vecí mi asi nechýba nič.

mawka
6. nov 2012

mne chyba Lattella 🙂 syrovatkovy napoj ochuteny a neochuteny. nic osviezujucejsie som nikdy nepila. a este to sem nikto nedotiahol. zatial sa nic nechyta na to, co som pila.

http://www.lattella.at/

amore61
6. nov 2012

mno mne by sa hodili nejake bezlaktózové produkty pre dcerku 🙂