Aké produkty vám chýbajú na Slovensku a čo by ste uvítali?
píšte píšte, uvítam všetky nápady 😉
to je veľká pravda, ale bolo by tu niečo, keby sme tak všetci rozmýšľali? 😝
Mna osobne nic konkretne nenapada, ale citala som od viacerych odbornikov na zdravu vyzivu /myslim, ze aj v nejakom plus7dni dostupnom/, ze slovaci by nemali jest vela exotickeho. Nasi predkovia jedli potraviny z nasich zemepisnych sirok a nemame to v genoch. Mali by sme jest tunajsie potraviny, ktore sa daju dopestovat v nasich podmienkach a ktore sa jedli aj predtym....
produkty asi ziadne, ale uvitala by som sluzby na urovni a nie ze sa tu s ludmi bude jednat ako s dobytkom. nas zakaznik nas pan nie len ako heslo, podla ktoreho sa vsak nik neriadi, ale ako sposob zivota. a tie sluzby na urovni myslim vo vsetkych moznych sferach - urady, zdravotnictvo, obchod, komercia, cokolvek. cim dalej tym viac ludi ma skusenosti zo zahranicia, len tym, ktori sluzby ponukaju, akosi nedochadza, ze ludia uz maju s cim porovnavat a teda by sa mali snazit. riadny humus, s cim sa tu da stretnut....
pre mňa by otázka sedela naopak, aké produkty zo Slovenska mi chýbajú v zahraničí... toho by bolo 😀
... cerstve morske ryby ... losos, morsky pstruh... hm...a vobec : rovno cele more :D
ČERSTVÉ mäso.
@soldi viem že je to choré ale podľa mňa sú ,,chorejší´´ ľudia, ktorí svojim súhlasom a teda nákupom nezmyselne predražených vecí, potravín....dávajú ,,zelenú´´ predávajúcim. Samozrejme, že potom keď vidia veľkú ochotu od ľudí, že majú nato a že si to kúpia, prečo by potom nedávali na všetok tovar vysokohorské prirážky 😠 .....taký sme národ, bohužiaľ a to sa zmeniť nedá...skrátka platí, kto na to nemá si to dovoliť nemôže 😖
@dm1 je smutné, že nič.....keď ale ideme len zopár kilometrov od Bratislavy tak tá cena za všetok tovar je o mnoho menší a vôbec nehovorím o kvalite...Cena všetkých produktov tu na SR sa mnohonásobne zväčšila po zavedení Eura. Úplné vykorisťovanie.....Idem do obchodu z oblečením a čo voľakedy som dala 300SK za tričko (a to už bolo super), teraz dám 20€ a tvária sa všetci že aké to je lacné....ale to už je iná téma 😉
mne chyba Lattella 🙂 syrovatkovy napoj ochuteny a neochuteny. nic osviezujucejsie som nikdy nepila. a este to sem nikto nedotiahol. zatial sa nic nechyta na to, co som pila.
mno mne by sa hodili nejake bezlaktózové produkty pre dcerku 🙂

myslim,ze vsetko co treba, sa da na sk zohnat, a to co netreba, nam v podstate nechyba. 😉 ci? 🙂