Aké sandále a kabelku k šatám na svadbu?
Dievčatá 11.6. ideme na svadbu, akú farbu zvoliť sandále a kabelku? Ďakujem

@ukulela svadba je v Aquaparku v Trnave...
@ninusa221 módna návrhárka 😂🤦🏻♀️ tak treba ísť v plavkách, zabkach a hodit na to tuniku, ved je teplo vonku.
Dresscode je slušnosť a na takéto akcie sa dodrzuje. Nemusí byt módna návrhárka.
@simca06022011 baby veď ja teraz vôbec neviem 😂 🙈 z toho co radíte tak naj voľba lodičky v pudrovej farbe mi vychádza... nechcem byť na svadbe za nejakú ... z dediny, aj keď som... ozaj ideme na takú svadbu prvý raz 🤪
@zuzanaokasova ja by som si ozaj dala tie pudrove, spominala som to v prvom prispevku, ale to som ja ... ked si sandalkova, v poho pekne koralkove sandalky, ale nie cierne. pudrove/ruzove/sivo-strieborne, za mna aj medene/bronzove - len nie cierne(ani hnede, cervene 🙂
@1ryba pokoj.. 🙂 stupila som ti na otlak, ze si mi venovala ten ironicky prispevok?
jednoducho je to tak, ako nielen ja pisem..
Ty sa pokojne mozes zariadit ako chces, to je uplne v poriadku.
Ze vsak, ked s tebou nesuhlasim, citis sa dotknuta (usudzujem tak na zaklade spominaneho ironickeho prispevku o nonsense s neoddanim nevesty), to uz v poriadku nie je.. 😉
@simca06022011 skor modna policia.. 😂😂
@zuzanaokasova aspon by som si skusila.
@mamamasama ale tu nejde o kruhy ... je uplne jasne (riemerne uvazujucemu), ze na ples v opere su sandale no-go. aj ku prezidentke do prezidentskeho palaca. ale nie je kazda svadba nobl udalost s nutnostou dodrziavat etiketu a white tie. uz ked zacala pred pol storocim zora czoborova nosit na spolocenske udalosti sandalky bez pancuch sa to riesile, co etiketa na to ... kedysi nosili muzi pancuchy. teraz nosia zeny elegantne spolocenske sandale k vhodnym satam na niektore udalosti. letna svadba (nie kralovska, nie na zamku, ci v redute) v pohode. ja by som si sandalky nedala, kvoli mojim noham, ale komu sa hodia, preco nie.
@ukulela Presne opisuješ rôzne kruhy... Plesy v opere vs. dedinská svadba... Nech sa páči. Daj si také sandáliky. Tvoja vizitka. Ja by som si to neobula. Vybavená vec
@mamamasama ... a preto som pisala vyssie, ze ja by som si sandalky z roznych dovodov neobula ;) su ludia, ktori sa pohybuju v roznych kruhoch, dokonca aj v medzikruziach. zaziju aj ples v opere, aj dedinsku svadbu a nemaju problem dress code prispobit udalosti a prostrediu. Povie sa svadba, ale to vobec vzdy neznamena dlhe spolocenske a lodicky na 7cm opatku. A do saly v Hornom Zalesi v penzione ozaj nebudem riesit rovnake saty, ako na svadbu na bojnickom zamku. zas sa trocha odosobni.
@zuzanaokasova inak mimo etiketu... Šaty krásne 🙂
@mamamasama ďakujem ❤🙈
@mamamasama ešte mi prosím poraď, že aký tvar lodičkiek? Špička špicatá, oblúk? Opätok úzky, širší? Ďakujem 🙏
@mamamasama ozaj tu ružovú?
@zuzanaokasova to je pekna kombinacia 👍
@zuzanaokasova strieborne remienkove sandálky,kabelku by som dala tiež petrolejovu k šatám,ta už vyniknúť nemusí, strieborna by bola too much podľa mňa🙃
@zuzanaokasova s ruzovou je to krásna elegantná kombinacia😊
@makova333 ďakujem. Pozerám sa po ružovej
@zuzanaokasova s tou ružovou kombináciou budeš tip top 👌☺️
@mamamasama ďakujem 🙏
@zuzanaokasova mne sa páči strieborná😍

@luccija