icon

Aké sú ideálne rodinné autá pre tri deti?

18. jan 2025

Mamicky troch a viac deti, ake mate prosim rodinne auta?
Ked sa babo narodi tak deti budu mat 8 a 5 r. Momentalne mame skodu kodiaq a vzadu to stredne miesto je fakt malinke.

Strana
z2
hiro
18. jan 2025

Kia Rio zmestili sa keď boli malí zmestia sa aj teraz.

anjelicek26
18. jan 2025

@hiro tri plnohodnotne sedačky s isofixom vedľa seba, kočík a batožinu? KIA Rio? To bol vtip nie?

guiseppinka
18. jan 2025

Zafira, vzadu ma homologizovane sedadlo (bez izofixu). 3 sedacky tam das. Inak sharan, alhambra alebo ine 7miestne auta

anjelicek26
18. jan 2025

A autorka od 3 deti sme dali upgrade na VW sharan (alternatívne seat Alhambra) kvôli batožine...hľadaj auto tohoto typu,nechceš riešiť každý centimeter a posuvné dvere sú na nezaplatenie

hiro
18. jan 2025

@anjelicek26 Isofixom? A satelit na TV by si tam nechcela? 😂
3 autosedačky som neskúšal možno by išli, 2 a podsedák nebol problém + dvojičkovský kočík + 14 tašiek + 2 odrážadlá + bicykel a basa piva. Máme ale aj strešný nosič.

moomof3
18. jan 2025

@anjelicek26 bože toto, Isofix sem Isofix tam. Lebo bez Isofixu nie je plnohodnotná autosedačka 🙈

anjelicek26
18. jan 2025

@hiro vidím to zadné sedadlo a preto ti píšem, že tam tri kvalitné sedačky nemáš ako dat.

anjelicek26
18. jan 2025

@moomof3 tu podľa teba na šírku kvalitné pripnes tri veľké sedačky vedľa seba a deti sa budú vedieť pripútať....?

hiro
18. jan 2025

@anjelicek26 Kvalitné? Deťom sa nič nestane v hocijakej lacnej certifikovanej pri väčšej havárii, len dospelí všetci umrú.

madeincssr
18. jan 2025

@anjelicek26 hej, len Sharan/Alhambra a Ford S-max/Galaxy tusim uz vymreli.

michelle567
18. jan 2025

Staršieho by som posadila dopredu a pri vajíčku by som sedela aj tak ja. Ale ja som mala vojdem aj medzi sedačky 😃

hiro
18. jan 2025

@anjelicek26 To je príliš nový model. Staršie mali viac miesta. Ide hlavne o rukoväte v dverách ktoré zoberú desiatky centimetrov. Tie nové ich majú zbytočne masívne.

anjelicek26
18. jan 2025

@madeincssr sú podobné modely roznych znaciek, ja mam VW t7.. netuším,aký má autorka rozpočet.

autor
18. jan 2025

@hiro kia rio ti pride dobra nahrada za skodu kodiaq? 😂😂

autor
18. jan 2025

@anjelicek26 tak idealne do tych 40 tis €

anjelicek26
18. jan 2025
13uzivatelka11
18. jan 2025

Je to síce nad rozpočet, ale ja som sa zaľúbila do mazdy

https://www.mazda.sk/modely/mazda-cx-80/

katarinka1990
18. jan 2025

Peugeot Rifter

maddie1711
18. jan 2025

Vw touran ma vzadu plnohodnotne sedačky. Sharan, alhambra, galaxy sa už myslím že nerobia nové. Potom máš ešte tie cinske ako je U-TOUR vyzerá to ako obývačka, poznám Ľudí co to majú ale ma to slabý motor a kvalita je taká čínska. Ďalej je dostupné auto Dacia jogger, lenže tá je kvalitou napr plastov horšie ako tá Čína. Ďalej máš možnosti ešte Peugeot 5008 (celkom podarene auto) alebo berlingo (to momentálne mame my ale išlo mi skôr o kufor). Čo sa týka hondy, mazdy, Toyoty a celkovo japonských aút, nemali sme žiadne čiže neviem porovnávať. Inak z vyššie spomenutých sme boli najviac spokojný s vw touran.

moomof3
18. jan 2025

@anjelicek26 prečo ukazuješ fotky z Kia Rio? Ja som napísala či nie je plnohodnotná autosedačka bez Isofixu. Nie typ auta 😆

anjelicek26
18. jan 2025

@moomof3 Tak nasa sedacka sa bez isofixu inak priputat neda... ako priklad.

moomof3
18. jan 2025

@anjelicek26 preto sa dá kúpiť autosedačka aj bez Isofixu a plnohodnotná a certifikovaná ako máme aj my🙂 ale to je jedno, išlo ti len o rypnutie s plnohodnotným isofixom😆

anjelicek26
18. jan 2025

@moomof3 no jo pre mna to patri do bodu bezpecnost, kedze viem, ako v urcitych situaciach spomalene reaguje pas, hlavne pri nizsich rychlostiach a hranicnej vahe, roky som chodila ku crasch testom... nie je to rypanie, ale skusenosti.

tundra
18. jan 2025
nevenka
18. jan 2025

My sme mali Superb pri 3 detoch s tym, ze jedno dieta bolo vpredu, druhe vzadu, ja v strede a vedla mna este vajicko.
Pri 4 detoch sme kupovali jazdenu lod Chrysler Grand Voyager. Ten ma ale Isofix vpredu, potom na 1 sedacke v druhom rade a tak blbo vzadu nie uplne naboku, ale tak v strede, takze nesadnu si tam 3 ludia, ale len 2 - sedim tam ja a 1 dieta v sedacke. Takze pre 6 ludi pohodlne, pre 7 tazko aj ten. Ale s 3 detmi by ste mali luxus, len by museli sediet tak, ze rozhodene po celom aute 😅.

csillinha
18. jan 2025

My máme Peugeot 5008, práve kvôli 3 isofixom vzadu. Máme ročník 2019(vtedy sme zistili, že naše druhé dieťa budú dvojičky) a sme s ním maximálne spokojní. Navyše aj vyzerá pekne to auto, nie ako žehlička, ako iné modely pre väčšie rodiny.

subartic
18. jan 2025

Toyota Proace verso a Peugeot 2008, odskúšané nami , jedno aj druhé auto doporučujem .

simona92101
18. jan 2025

Mam 3 deti,1r,2r a 6rocnu a mame VW Touran.vzadu 3 sedacky s isofixom uplne v pohode

simona92101
19. jan 2025

@hiro toto by som chcela vidiet ,ako takto nalozeni idete pohodlne na vylet 🙈autorka sa pyta na auto BEZ stresneho nosica.

lenka.25
19. jan 2025

Rozmýšľam nad Nissan X-trail , ale ja mám iba 2 deti , ale podľa mna v pohode vhodne aj pri troch deťoch

Strana
z2