icon

Aké sú vaše obľúbené zvuky?

25. feb 2026

Ja mám najradšej zvuk šuchotania vetra pomedzi listy stromov v lese, pradenie mačky a zvuk dažďa. Aké sú vaše obľúbené zvuky?

Strana
z2
anonym_683465
25. feb 2026

@anonym_autor spev drozda na jar, zvuk motora nášho auta, keď sa manžel vracia domov a to “ticho” pred búrkou aj s následným lejakom 😊

anonym_78a5c7
25. feb 2026

@anonym_autor rada počúvam tkanie hodín. Mám ešte starý retro budík. A ten keď natiahnem, zaspávam pri ňom, a ešte ráno spev Vtáčikov

moonlight1210
25. feb 2026

Sum postrekovaca na travniku, vecerne spevy drozdov, krik a smiech deti na vzdialenom ihrisku a v susedstve, kvokanie mestskych sliepok v ukazkovom vybehu (maju susedia), sum vetra v ihlicnatych stromoch v lese, vrzganie dreva, ked sa kyvu konare, praskot ohna (aj v krbe). Mnoho roznych zvukov.

A ano, to tazke elektrizujuce ticho pred burkou, plne temneho napatia, co s nim prichadza.

anonym_f91ba3
25. feb 2026

Zvuky, ktore vydava babatko, ked sa dojci. Take to mlaskanie a vzdychanie. A este vrzganie snehu pod nohami.

zuzitko74
25. feb 2026

Okrem tých, čo tu už niektorí spomínali (dážď, šuchot lístia vo vetre, spev vtáčikov), ja mám neskutočne rada, keď v lete počujem v noci kŕkať žaby.

ivuska00
25. feb 2026

...praskanie platne na starom gramofóne 🙂

biba_18
25. feb 2026

vŕzganie snehu. vrzgy vrzgy… a pukanie ľadových škupiniek na zmrznutých mlákach… a mala som rada dýchanie svojho syna keď bol maličký a dýchal mi do ucha ☺️

anonym_4fab76
25. feb 2026

Pradenie mačky.

beata_k
25. feb 2026

@anonym_autor Sum mora

esther100
25. feb 2026

Dupot konských kopyt

barborka1414
25. feb 2026

Cikády pri mori v Chorvátsku, šum mora, spev vtákov na jar, tiež krkanie žiab zbožňujem a to ticho keď sneží..

anonym_9c8976
25. feb 2026

Ja milujem keď si manžel poriadne zaserie. To je zvuk.

thereisabear
25. feb 2026

Húkanie sovy a zvuky nákladnej železničnej stanice v noci.

doriiis
26. feb 2026

Ticho. Milujem ticho

anonym_f148e6
26. feb 2026

Zvuk môjho muža pri sexe, to je ten najkrajší zvuk pre moje uši 🤷‍♀️

andreatytler
26. feb 2026

Cvrcky v noci, klikot kolies vlaku ked sa v nom veziem, cupot dazda na streche.

majlo1234
26. feb 2026

Spiace deti.

anonym_8ff43a
26. feb 2026

prd mojho kolegu na zachode, vtedy viem, ze obed stal za to

dusankomoj
26. feb 2026

Ja mám rada zvuk noci. Taký ten občasný zvuk niekde v diaľke a ticho.

anonym_c51aad
26. feb 2026

Vypinajuci sa pocitac 🤣

ivicatolic
26. feb 2026

@anonym_autor hlások môjho mužíčka ❤️❤️❤️

barborka1414
26. feb 2026
@dusankomoj

Ja mám rada zvuk noci. Taký ten občasný zvuk niekde v diaľke a ticho.

@dusankomoj anoo letné noci, spomienky..

euka210
27. feb 2026

@anonym_autor spev vtacikov, zblnkajuci potok, kvapky dazda na parapete, spev cvrckov pocas letnej noci...syn tak miluje zaspavat

heidi4
27. feb 2026

Vela vela, co tu bolo spomenutych, ale doslova pozitok a'la "prstovu masaz mozgu" to volam, ked psik/macicka chrapkajuuu alebo ked sa cistia, lizu si packy, kozusok a tak.
Vtedy ani nedycham, skameniem, lebo len co sa pohnem o 1 mm, hrozi, ze by prestali. 😅🤣
Vtedy doslova mam pocit, ze mi niekto fyzicky prstami masiruje mozog a neskutocny pozitok je to :D az mam obcas husiu kozu alebo som tak prijemne steklena vsade na kozi po tele.
A vlastne aj ked macicka, psik papa - ci uz granulky (to chutneee křupáníí 🥹🥹👌🏻) alebo aj kapsicku - mokru stravu, to mlaskinkovanie, mnam. 😁😍🥹
Ale ano, sum mora, vetra, listov, vtaciky, zabky, praskot ohna, hocico vlastne, co vydava priroda, ale nie ludia. 😅
Cloveka mliaskajuceho pri sebe, chrapajuceho ci funiaceho by som zavrazdila hned pohladom. 😅😅🤣👌🏻

heidi4
27. feb 2026
@heidi4

Vela vela, co tu bolo spomenutych, ale doslova pozitok a'la "prstovu masaz mozgu" to volam, ked psik/macicka chrapkajuuu alebo ked sa cistia, lizu si packy, kozusok a tak.
Vtedy ani nedycham, skameniem, lebo len co sa pohnem o 1 mm, hrozi, ze by prestali. 😅🤣
Vtedy doslova mam pocit, ze mi niekto fyzicky prstami masiruje mozog a neskutocny pozitok je to :D az mam obcas husiu kozu alebo som tak prijemne steklena vsade na kozi po tele.
A vlastne aj ked macicka, psik papa - ci uz granulky (to chutneee křupáníí 🥹🥹👌🏻) alebo aj kapsicku - mokru stravu, to mlaskinkovanie, mnam. 😁😍🥹
Ale ano, sum mora, vetra, listov, vtaciky, zabky, praskot ohna, hocico vlastne, co vydava priroda, ale nie ludia. 😅
Cloveka mliaskajuceho pri sebe, chrapajuceho ci funiaceho by som zavrazdila hned pohladom. 😅😅🤣👌🏻

@heidi4 ano, aj obycajne dychanie zvieratka som zabudla, ale chrapkinkovanie je vyssi level blaha 🥹🥹😅😅👌🏻

biba_18
27. feb 2026

@heidi4 zajko keď ho hladkáš a je spokojný, tak cvaká zubami, to je tiež taký pekný zvuk…

heidi4
27. feb 2026
@biba_18

@heidi4 zajko keď ho hladkáš a je spokojný, tak cvaká zubami, to je tiež taký pekný zvuk…

@biba_18 jeeeeeej, to by som rada pocula nazivo tiez 🥹🥹🥹😍😍😍 iste aj babatka maju krasny zvuk, ako bolo vyssie pisane, no to som este nikdy nezazila nazivo, nezapocula, len tie nepekne priam ohavne zvuky (nareky na cely obchodak / lietadlo, ako by ich z koze drali 😅😅 decibely vyssie nez cirkularka 🤣🤣 luxusik pre moje migrenky 🤣🤣) 👌🏻 a nie, nie, nepindam 🙂

heidi4
Autor odpoveď zmazal
heidi4
27. feb 2026

(2x sa mi ulozila odpoved, 1 som zmazala, sorry za spam)

anonym_4d070a
27. feb 2026
@heidi4

@heidi4 ty sa nevieš vyjadrovať ako dospelá žena?

Strana
z2