Aké sú vaše obľúbené zvuky?
Ja mám najradšej zvuk šuchotania vetra pomedzi listy stromov v lese, pradenie mačky a zvuk dažďa. Aké sú vaše obľúbené zvuky?
@anonym_4d070a nie ☺️☺️☺️😘 si predstav, draha anonymka 🙂
@heidi4 ty by si zavraždila chrapajucehu,funiaceho...a ja by som vraždila takých čo sa vyjadrujú ako ty,však to sa čítať nedá,chvalabohu ,že to nemusím počúvať naživo.
@heidi4 ty by si zavraždila chrapajucehu,funiaceho...a ja by som vraždila takých čo sa vyjadrujú ako ty,však to sa čítať nedá,chvalabohu ,že to nemusím počúvať naživo.
@anonym_4d070a no vidis to? To su mi veci. Tak to ma velmi tesi 🙂 a este viac ma tesi, ze vies paradne citat s porozumenim a musi byt s tebou naramna sranda 👍🏻👍🏻 zelam ti nadherny den 🙂
@anonym_4d070a no vidis to? To su mi veci. Tak to ma velmi tesi 🙂 a este viac ma tesi, ze vies paradne citat s porozumenim a musi byt s tebou naramna sranda 👍🏻👍🏻 zelam ti nadherny den 🙂
@heidi4 he?parádne čítať s porozumením?čo to má spoločné s tým,že zdrobníš aj to čo sa nedá? pekný deň aj tebe,slnko nám svieti,poďme si ho užiť 😉
pradúca mačka, spev vtáčikov ráno a samozrejme ticho, ale take to "absolutne", paradoxne by som ho nazvala "ohlusujuce" ticho, a naopak,
@heidi4 he?parádne čítať s porozumením?čo to má spoločné s tým,že zdrobníš aj to čo sa nedá? pekný deň aj tebe,slnko nám svieti,poďme si ho užiť 😉
@anonym_4d070a Za to, ze nevies, co znamena vrazdit POHLADOM, ja naozaj nemozem. Ups, asi fakt clovek zomrie, ked sa nanho niekto krivo pozrie?? Fiha. Rychlo volaj na mna policiu, patrim do basy, som totiz velmi nebezpecna pre spolocnost. 🙄
V pohode, tebe viac veci unika, ako vidim, aj ze za ciarkami sa davaju medzery napr., ale to fakt nie je moj problem.
Uz sa tebou nebudem dalej zapodievat, nebudem spamovat konecne raz za cas peknu temu tu. Takze ano, podme si uzit slnko, pardon, slniecko. (Slniecicko, aby ta nahodou nevystrelo.) 👋🏻
este aj v takejto nevinnej teme dokzaete na seba utocit, ja uz fakt neviem, kde sme sa to dostali...
este aj v takejto nevinnej teme dokzaete na seba utocit, ja uz fakt neviem, kde sme sa to dostali...
@anonym_ed7553 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 asi tak.
@anonym_4d070a Za to, ze nevies, co znamena vrazdit POHLADOM, ja naozaj nemozem. Ups, asi fakt clovek zomrie, ked sa nanho niekto krivo pozrie?? Fiha. Rychlo volaj na mna policiu, patrim do basy, som totiz velmi nebezpecna pre spolocnost. 🙄
V pohode, tebe viac veci unika, ako vidim, aj ze za ciarkami sa davaju medzery napr., ale to fakt nie je moj problem.
Uz sa tebou nebudem dalej zapodievat, nebudem spamovat konecne raz za cas peknu temu tu. Takze ano, podme si uzit slnko, pardon, slniecko. (Slniecicko, aby ta nahodou nevystrelo.) 👋🏻
@heidi4 ja nechápem ako niekoho môže toto vytočit a nasrať 😄 ja sa ťa tu musim práveže zastať lebo keď vidím tvoje komenty raz za čas keď prispeješ niekde tak sa práveže dobre zasmejem myslim v dobrom.Ty si tu aspoň jedna z tých normálnych ženských.A presne také kyslé ryby ako anonym vyššie práveže ani ja nemusim.Musí byť s nimi bohovská sranda v živote..A teraz tipujem že sa obuje milosť dáma aj do mňa ale tak ja nebudem ani reagovať lebo nestoji mi to za to
@heidi4 🤣🤣🤣ty si dobre mimo.co tu splietas?mňa tvoje vraždenie pohľadom ale nezaujíma.ja len nechápem, ako jedna dospelá,inteligentná žena môže používať také zdrobneliny🤷...veď to je normálne...brrr...
@heidi4 ja nechápem ako niekoho môže toto vytočit a nasrať 😄 ja sa ťa tu musim práveže zastať lebo keď vidím tvoje komenty raz za čas keď prispeješ niekde tak sa práveže dobre zasmejem myslim v dobrom.Ty si tu aspoň jedna z tých normálnych ženských.A presne také kyslé ryby ako anonym vyššie práveže ani ja nemusim.Musí byť s nimi bohovská sranda v živote..A teraz tipujem že sa obuje milosť dáma aj do mňa ale tak ja nebudem ani reagovať lebo nestoji mi to za to
@liusa82 Dakujem ti velmi pekne naozaj, neboj, mne taketo osoby nepokazia den a uz duplom nie nejaki tajni anonymovia, co nie su ani schopni a dost odvazni pisat pod svojim vlastnym nickom. Takych ani neberiem vazne a ani nerespektujem.
Sama dobre viem, ze za cele roky tu mam tisice prispevkov a reakcii a vzdy pisem k veci (aspon teda snazim sa), slusne (resp. teda v zavislosti od urovne arogancie autora v diskusii) a primerane k svojmu veku a mentalite. 🤣 Zase ale priznam, ze nie som uplne konzerva a najbeznejsie stvorenie (mam svoj crazy svet), lebo by som sa asi unudila k smrti a zblaznila z tolkej vaznosti a serioznosti. Neberiem seba, zivot a ani drble otazky vazne (preto na drblu otazku aj drbla odpoved).
A na zaklade jednej uvolnenej spontannej reakcie, vecer po praci po celom tyzdni, co mi dobre padlo si pospominat na mile veci v milej diskusii po dlhej dobe (dlhsie som tu nebola), si ma niekto ide hodnotit a skatulkovat, ale vsak nevadi, nikoho nazor na mna ma skutocne nedefinuje, aka naozaj som, cize pohoda.
Dotycny anonym berie zivot, veci, co sa na nete pisu, srandu a inych ludi asi prilis vazne. Ja problem nemam, ak ho ma niekto iny, to uz ja neovplyvnim, ma s tym on pracovat (na sebe), ze mu nieco vadi, aby to odstranil. Ja som nic zle nikomu neurobila ani neurazila, neublizila.
No tak zavrazdila som pohladom uz stovky ludi no, su ich asi plne cintoriny. 🤣🤣 A stovky este zavrazdim (pohladom), podte ma radsej zatknut. 🤣
A ano, pouzila som zdrobneliny, to je donebevolajici skandal, Cecilko! To som si ako mohla dovolit? Mozem sa ist hanbit do kuta... Pritom sama neznasam slova ako Vianky, peniažky, šiatky, dník atd., asi prvy raz som sa rozsupla a tiez som necakala, ze niekoho taka blbost dokaze vyiritovat. 🤣
Btw, zdrobneliny aj zveliciny sa presne pouzivaju na ZDORAZNENIE niecoho, ucia to v skole, rovnako ako gramatiku atd. Napriklad na slovencine.
To, ze som nieco zdoraznila zdrobnenim, bolo to vyjadrenie niecoho, co povazujem za priiiiiilis chutne a zlate. Ale to by clovek musel rozumet aj viac veciam nez pisanemu textu. Aj to je niekedy na nich vela.
A za toto zhorim v pekle, nevadi. 🤣🤣
Tesim sa zo zivota z malickosti a milujem zvierata, niekto to ma opacne a je to v poriadku. Kazdy sme iny.
Takisto niekto neberie veci vazne, iny ano a to je tiez OK.
Presne, velku srandu v zivote musia mat, ale to nie je nasa vec, ako si kazdy spravi, tak ma.
Aj ja tvoje prispevky obcas registrujem a myslim, ze zatial vzdy som s nimi 100% suhlasila, zrejme sme na tej istej vlne, tak super. 🙂
@heidi4 🤣🤣🤣ty si dobre mimo.co tu splietas?mňa tvoje vraždenie pohľadom ale nezaujíma.ja len nechápem, ako jedna dospelá,inteligentná žena môže používať také zdrobneliny🤷...veď to je normálne...brrr...
@anonym_4d070a jediny, kto je tu mimo, si ty, lebo nie si ani schopna pamatat si, co si rano sama pisala - nepisala si nahodou TY nieco o vrazdeni, hm?? Preto som na to reagovala, za to, ze ty uz tomu nerozumies, naozaj nie je moj problem ani chyba 🙂 ani ze si to vrazdenie nebola schopna poriadne pochopit (2 obycajne slova), ako bolo myslene 🤣🤣 takze jedine len na sebe sa mozes smiat, ja sa bavim uz dobre
A tak nechap, ze niekto pouzil zdrobneninu, nemusime vsetkemu na svete chapat. Tak som ju pouzila a hotovo. No cista sodoma gomora, Cecilko, hotovy skandal. Boze, svet sa neruti, vsetci idu dalej, len ty sa potrebujes samonasierat, tak ked ta to tak velmi bavi, uzi si to. Nebudem ti branit. 🙂 🍀👋🏻 A gratulujem
@anonym_4d070a jediny, kto je tu mimo, si ty, lebo nie si ani schopna pamatat si, co si rano sama pisala - nepisala si nahodou TY nieco o vrazdeni, hm?? Preto som na to reagovala, za to, ze ty uz tomu nerozumies, naozaj nie je moj problem ani chyba 🙂 ani ze si to vrazdenie nebola schopna poriadne pochopit (2 obycajne slova), ako bolo myslene 🤣🤣 takze jedine len na sebe sa mozes smiat, ja sa bavim uz dobre
@heidi4 ty kks...tie tvoje komenty...sa tu potrebuješ vykecat lebo muž sa s tebou doma nebaví?
@heidi4 ty kks...tie tvoje komenty...sa tu potrebuješ vykecat lebo muž sa s tebou doma nebaví?
@anonym_4d070a a ty si zober nejaké lieky na upokojenie, a potom až píš komenty.
@anonym_4d070a a ty si zober nejaké lieky na upokojenie, a potom až píš komenty.
@anonym_autor 😘
@heidi4 ja si pamätám pár mesiacov dozadu tu na mk v diskusii neviem presne už o čom to bolo.Tušim o nejakom chlapovi tak som spomenula že by mal smolika u mňa. A toto slovičko tu narobilo vzburu namiesto že by mal smolu 😄 No a nejaká dobrá duša sa toho chytila.Jasné že znovu anonym a už išla do mňa.. podobne v duchu že inteligentná žena takto nerozpráva atď 😃no tiež som si pomyslela svoje že moja s tebou musi byť náramná sranda.Nechcela by som mať takých ludí okolo seba. Aby si si tu dávala pozor na každé slovičko a x krát rozmyslela čo tu vypustiš z úst.Neviem či tie ženy vôbec majú aj nejaké kamošky a či pri nich niekto aj dlhodobo vydrží.To s nimi musí byť hrozná nuda.Jedine že by mali doma niečo podobné ako sú ony
@anonym_autor 😘
@anonym_4d070a dúfam, že ti už zabrali.
Prírodu a ticho
@anonym_autor zvuk macacich labiek na parketach.
@anonym_autor A ked pocujem zvuk tejto flauty z Peru tak ma vzdy mrazi. Ziadny iny hudobny najstroj nedokaze vyrobit tak uchvatny zvuk. Uplne fascinujuce.
Mňa ešte napadol oheň

@heidi4 ty sa nevieš vyjadrovať ako dospelá žena?
@anonym_4d070a nie ☺️☺️☺️😘 si predstav, draha anonymka 🙂