icon

Aké sú vaše plány po pandémii?

leuchtturm
5. jan 2021

Aktualna situacia je na figu, sny treba snivat a realizovat. Co take pekne planujete po korone?

Strana
z2
tani777
6. jan 2021

Mne staci nechat deti sestre (babke..) a ist s manzelom na kavu do kaviarne 😁a so starsou na zmrzlinu,v lete sme pravidelne chodili len my dve,slubila som jej,ze ked sa malicka narodi,budeme chodit stale,a neboli sme este ani raz..

marca12
6. jan 2021

@leuchtturm budem robit vsetko,co predtym a hlavne cestovat a do wellnes boze ako mi chyba cvachtanie sa vo vode.

evinqua
6. jan 2021

Dovolenka kdekolvek kedykolvek, bez rusok a litrov dezinfekcie, ist do restauracie, do divadla...no najma moct ist kedykolvek k rodicom, ktorych sme za posledny rok navstivili asi po 2x len

november1111
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
6. jan 2021

@marca12 o wellnes ani nepis, mne sa uz dve noci za sebou o tom snivalo...budem sa cvachtat do rozmocenia a budem vymetat vsetky koncerty v okoli. Ale nie som na tom ani teraz az tak zle, horsie su ludia, ktori pracuju z domu a maju doma dvoch skolakov a skolkara k tomu...verim, ze tuzia po tom, aby boli deti v skolach a skolkach a oni mohli nerusene pracovat. O lekaroch, sestrach, ktori maju zelanie odrobit si svoju zmenu bez skafandra a stravit nasledujuci den so svojou rodinou, radsej ani nepisem, maju to z nas najtazsie

ma77
6. jan 2021

Navštivit na jar Rim dovolenka pri mori a taky normalny život myslim že to chcu všetci kino reštika a tak🙂stretavat sa s rodinou

drzaopica
6. jan 2021

@leuchtturm ani neviem🙂este dlho nebude nic take spontanne stale bude treba nejake testy, v ludoch zostane strach este dlho.Chyba mi more dovolenka, masaz wellnes

jasminet
6. jan 2021

Ísť si cez obed v práci sadnúť na menucko s kolegynami - nie len nosiť si v krabičke, s deťmi do cukrárne, so staršou na spoločné nákupy handier, s rodičmi na dlhú dovolenku pri mori, večer na drink, deti snívajú o bazénoch....

basullinka
6. jan 2021

Byt v pokoji s rodinou bez strachu, wellnes, grilovačka s kamarátmi, behanie kade tade po meste a neuveriteľne túžim ísť do fitka😁 rôzne výlety a taaak

teleskop
6. jan 2021

Cestovat brutalnym sposobom, este viac ako doposial, navstivit vsetky mozne kulturne podujatia, stretavat sa stale s priatelmi a najst si cas nie ako predtym, chodit na drink a pozorovat ludi,

nikanu
6. jan 2021

To čo asi všetci cestovať, vypadnúť a proste trocha si od toho všetkého oddýchnuť, už to totižto trvá dlho. Človek sa síce s tými obmedzeniami zmieril, mnoho rodín trávi spolu viac času ako pred koronou, no chýba tá pomyselná sloboda

babydesire
8. jan 2021

@leuchtturm deti v skolke, my v praci a dalej zit...co to znamena po pandemii? Mas na mysli nejaky oficialny datum ktory urcia hygienici/who ? Alebo az sa svet dostane z nasledkov (ekonomickych hlavne) to potrva este roky..napriklad, trvalo asi 5rokov kym na slovensku po financnej krize klesla nezamestnanost pod 10%...takze,minuly rok bol koronovy,tento rok snad vakcinacny a ak sa nevyskytnu dalsie prekazky,neprijemne prekvapenia (mutacie,neucinna vakcina atd) tak 2022 mozme uzdravovat naplno uz aj ekonomiku,co potrva zopar rokov..

lenqua_12325
Autor odpoveď zmazal
cacianka
8. jan 2021

@miadi zaujal ma tvoj typ na ostrov princa Eduarda.
Od mala milujem vsetky pribehy o Anne a vsetky pisačky od Lucy Maud Montgomery.
Teraz u nas vysielaju nejake nove spracovanie Anny a je uplne odlišné od románov aj od 1.verzie.
Nevieš ako napisala original ? Ci je toto jej povodna literarna verzia alebo ta co uz roky poznáme na Sk

miadi
8. jan 2021

@cacianka nie toto je aj na Netflix je to dost ine som to pozerala chvilku ale ked zacali dost zasadne veci menit totalne mimo knihu ktore som citala 10x dookola tak som to dalej nedokazala pozerat. Myslim ze to len z cisto dramatickych dovodou ako casto robia ked idu "podla"romanu menia ..Preto si J.K.Rowling vybavila hlavne slovo pri natacani HP aby jej to islo vsetko podla knih nie podla niekoho co si mysli ze moze original "vylepsit. "PEI je znami produkciou zemiakov :D pravidelne ich konzumujem :D inak je to dost maly ostrov a nic tam moc nie je okrem fake domu Anninho pre Japoncov :D a krasne plaze (ale studene more) tak tam neviem mm nalakat...cize plan je ist tam bez nero :D ked bude busy v lete s mojimi..mama tiez frcala na tej knihe.

cacianka
8. jan 2021

@miadi dakujem ti.
Tiez som si myslela ze je to fejk,
To trapne "inšpirované "...
Prečítala som vsetko od L.M.M. co u nas vyšlo, aj tie poviedky boli ocarujuce.
Pozerám aj túto verziu, len ako pribeh a musim sa veeelmi držať a odosobnit sa od Megan.

miadi
8. jan 2021

@cacianka ono vizualne je to pekne natocene ale ja to nemozem pozerat ked menia dej :D Kto je Megan? Aj ja vsetko od nej niekolko x ..okrem pokracovania Emily z noveho mesiaca. (to tusim ani nevydali na sk)Nasla som na iBooks druhe 2dieli ale nejak som uz na to nemala naladu. :( aj ked uz roky citam len v AJ. nejak som zabudla ktory kamos je story :D a uz ma to nejak nebavilo ako chodila do školy a tak ..

miadi
8. jan 2021

@cacianka aj ty si bola smutna ked ten herec co hral Gilberta v originalnej serii umrel pred par rokmi? Som mala little crash.

cacianka
8. jan 2021

@miadi to som nepostrehla ze zomrel. Az tak nesledujem. 1. Anna -herecja sa nevolala Megan Foll....? Iba sa mi marí ? Nepatrala som a neviem si spomenúť.
Ja som robila 30r v knižnici a vsetko co som natrafila vydane som kupila a čítala. Ale dávno

cacianka
8. jan 2021

@cacianka ano. Megan Follows

miadi
8. jan 2021

@cacianka aha tak Ta herecka mi nevadila ale ten dej, tak to ze umrel som zachytila u nas Lebo bol Canadian .,Inak vies ze aj nejaka ina autorka napisala knihu o živote Anny pred adopciou. To bolo dost smutne.

cacianka
9. jan 2021

@miadi to netusim. V tejto verzii vypátrali maryla a matej u nejakej starej pani, boli susedia,knihu anninej matky co dostala od manžela. A bola rysava. U nas to asi nevyšlo.
To sa už niekto priživuje

Strana
z2