Aké sú vaše pocity po návrate z Anglicka?
Dievcence, kto sa vratil spat z UK? Mame moznost sa vratit s manzelok (Brit) a nasimi dvoma dcerami na Slovensko (7r&9r) . Obavam sa ze ci si zvykneme a ci je to dobre rozhodnutie. Uz mam ztoho teraz stresy a este sme nic nepodnikli. Je tu niekto kto prisiel je bolo to viac pozitivne ako negativne. Citim sa trosku stratena. Dievcata ovladaju Slovencinu ale slabsie, bojim ze to slovenska skola bude pre nich prilis vela. Nejake komentare prosim???
@karolinakr @kittykat22 Ja viem Rakusko znie skvelo, ale to by uz bola na tu celkovu zmenu prilis vela, uz teraz zle spim! Stale toto prepracuvavam.
Manzel dostal ponuku na €2500 plus este ja dufam ze moja praca povoli a budem moct robit zo Slovenska no nejako neboli nadseni ked som to spomenula ☹
ja som sa vrátila a ľutujem
No ja by som teraz velmi ako sa Britania odpojila od EU nešla, ale ak mate možnost sa vratiť a dom date do prenajmu, nič sa nestane i keby pokus nevyšiel.Ešte vždy sa to da napraviť
@karolinakr ja som v Prahe. Prisla som tu z UK 🙂

@kittykat22 tak toto je super nápad
A vezmi si rakúske dóchodky
Hodinu autom do Bratislavy
Ked som chodila busikom na letisko volakych 30 minut
Su tam sice vyššie ceny ale aj vyššie platy
Potraviny lepšie suhlasim - ked si porovnam slovenske anglicke rakuske - tieto vyhravaju
Autorka ja hlasujem, aby ste šli do Rakuska 👍