Ahojte žienky. Prosím trošku o povzbudenie. Som šiesty deň po KET a test mám úplne negatívny. Ale že ani náznak druhej čiarky. Všade čítam že niektoré ženy už mali aj 4dpt pozitívny test .
Bojim sa že to nevyšlo 😭
Na asi 8 deň som mala ducha.
najskor testovat 8 my den...
V CAR kazu testovat 14. deň, tak testuj vtedy, ked sa má. Načo je dobré toto testovanie skôr? Loviť duchy na testoch od 6teho dňa, diskutovať o intenzite čiarky a zbytočne stresovať? Mysli pozitívne, nauč sa pracovať so svojou psychikou a trénuj trpezlivosť. ❤️
Za mna je rozhodujuci den az 10dpt,no pri mojich vkladoch,ak som nemala slabu ciarku na 6dpt,uz sa vysledok nezmenil,drzim palce
Prečo testuješ tak skoro?
Je to môj prvý vklad a veľmi veľa príspevkov som tu našla kde ženy písali že na 4-5 deň už mali pozitívny test. Dokonca aj moja spolužiačka už mala 4 deň pozitívny test tak som si zo zvedavosti spravila aj ja a čakala som že už aspoň náznak ale nič, snehovobiely 😒 je to pre mňa ťažké, snažíme sa už vyše 3 roky a stále nič a nič...
Aj mne kazali testovat 13ty den a cakala som. Na co je toto dobre? Ty si uz nestastna a este to nic nemusi znamenat. Btw snazili sme sa 6 rokov
Ono najlepsie kvoli psychike je byt pripraveny aj na variant,ze to nevyjde…my sme sa snazili niekolko rokov a 3roky na klinky,kym sme sa dopracovali k babatku
A na čo sa testuješ tak skoro?
Ahoj aj ja som dnes 6dpt ešte som netestovala mám aj obavy kopec žien píše nejaké príznaky a ja stále nepociťujem nič 🙁tak mám z toho stres a s testovaním chcem ešte počkať 🙈
@sju2511 ja tiež nemám žiadne príznaky...jedine čo mám bolestivé a citlivé prsia ale to som mala od začiatku ako som začala s progesteronom...takže to ako príznak nepovažujem. Ja som nevydržala s testovaním a radšej som mohla lebo som sa iba zbytočne sklamala. Veeeeelmi vám držím palčeky nech mate vytúžené // čiarky 🥰
Ahoj. Ja som mala 2x pozit.test na 8dpt. Skôr som ani neskúšala. Avsak ani ten pozitivny test nic neznamena. Po oboch prisiel spontanny potrat v neskorsom tt. Viem, ze velmi chces vidiet tie dve ciarky, viem co citis a urcite este ver dalej. Najskor testuj 10dpt. Tam by to uz malo ukazat. Su dievcata, ktore maju HCg nizke aj z krvi, tam sa tie dve ciarky neobjavia tak skoro a nebudu ani take vyrazne. 3.KET bol úplne biely celý čas. Takže ja tiež dieťa nemám a to som pozitívny test videla už 6x. Veľmi držím palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
myslím že skoro testuješ .. skús tak 8/9 deň nestrácaj nádej .. niektoré skóre pozitívne testy neznamenajú automaticky tehotenstvo ..