Pozitívny test po KET

12. máj 2025

Ahojte žienky. Prosím trošku o povzbudenie. Som šiesty deň po KET a test mám úplne negatívny. Ale že ani náznak druhej čiarky. Všade čítam že niektoré ženy už mali aj 4dpt pozitívny test .
Bojim sa že to nevyšlo 😭

simca115
12. máj 2025

myslím že skoro testuješ .. skús tak 8/9 deň nestrácaj nádej .. niektoré skóre pozitívne testy neznamenajú automaticky tehotenstvo ..

monicazbb
12. máj 2025

Na asi 8 deň som mala ducha.

krasneleto
12. máj 2025

najskor testovat 8 my den...

lin_a
12. máj 2025

V CAR kazu testovat 14. deň, tak testuj vtedy, ked sa má. Načo je dobré toto testovanie skôr? Loviť duchy na testoch od 6teho dňa, diskutovať o intenzite čiarky a zbytočne stresovať? Mysli pozitívne, nauč sa pracovať so svojou psychikou a trénuj trpezlivosť. ❤️

bejbs123
12. máj 2025

Za mna je rozhodujuci den az 10dpt,no pri mojich vkladoch,ak som nemala slabu ciarku na 6dpt,uz sa vysledok nezmenil,drzim palce

sisska96
12. máj 2025

Prečo testuješ tak skoro?

autor
12. máj 2025

Je to môj prvý vklad a veľmi veľa príspevkov som tu našla kde ženy písali že na 4-5 deň už mali pozitívny test. Dokonca aj moja spolužiačka už mala 4 deň pozitívny test tak som si zo zvedavosti spravila aj ja a čakala som že už aspoň náznak ale nič, snehovobiely 😒 je to pre mňa ťažké, snažíme sa už vyše 3 roky a stále nič a nič...

really8
12. máj 2025

Aj mne kazali testovat 13ty den a cakala som. Na co je toto dobre? Ty si uz nestastna a este to nic nemusi znamenat. Btw snazili sme sa 6 rokov

bejbs123
12. máj 2025

Ono najlepsie kvoli psychike je byt pripraveny aj na variant,ze to nevyjde…my sme sa snazili niekolko rokov a 3roky na klinky,kym sme sa dopracovali k babatku

simca115
12. máj 2025

@autor chápem myslím si že každá s takouto situáciou stretla alebo to momentálne prežíva preto si nechaj poradiť ..

stellarstar
12. máj 2025

A na čo sa testuješ tak skoro?

sju2511
12. máj 2025

Ahoj aj ja som dnes 6dpt ešte som netestovala mám aj obavy kopec žien píše nejaké príznaky a ja stále nepociťujem nič 🙁tak mám z toho stres a s testovaním chcem ešte počkať 🙈

autor
12. máj 2025

@sju2511 ja tiež nemám žiadne príznaky...jedine čo mám bolestivé a citlivé prsia ale to som mala od začiatku ako som začala s progesteronom...takže to ako príznak nepovažujem. Ja som nevydržala s testovaním a radšej som mohla lebo som sa iba zbytočne sklamala. Veeeeelmi vám držím palčeky nech mate vytúžené // čiarky 🥰

lynda888
12. máj 2025

Ahoj. Ja som mala 2x pozit.test na 8dpt. Skôr som ani neskúšala. Avsak ani ten pozitivny test nic neznamena. Po oboch prisiel spontanny potrat v neskorsom tt. Viem, ze velmi chces vidiet tie dve ciarky, viem co citis a urcite este ver dalej. Najskor testuj 10dpt. Tam by to uz malo ukazat. Su dievcata, ktore maju HCg nizke aj z krvi, tam sa tie dve ciarky neobjavia tak skoro a nebudu ani take vyrazne. 3.KET bol úplne biely celý čas. Takže ja tiež dieťa nemám a to som pozitívny test videla už 6x. Veľmi držím palce 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre