Aké utajené fakty vás prekvapili?
Z akýchkoľvek odvetví.
Niečo čo vás prekvapilo, niečo o čom možno nevie široký ľud 😁 neviem či pochopíte význam tejto otázky - príklad - že predavačky v supermarketoch si po 18:00 môžu nakupovať s 50% zľavou (samozrejme je to nepravda ale iný príklad ma nenapadol) 😂😂😂 vy píšte pravdivé veci, je to na pobavenie a rozšírenie si obzorov 😁
Že existuje možnosť vedenia účtu v jednej banke na 12 mesiacov zadarmo aj keď na to nespĺňam podmienky. Doteraz som už roky nespĺňala podmienky na vedenie zadarmo, tak som prišla oznámiť zrušenie účtu a hneď mi ponúkli túto možnosť o ktorej sa inak človek nedozvie. 😃
@benit budeme mať na každý deň jednu a budú nám ju púšťať v rozhlase.. v ten čas budeme musieť zastaviť, čokoľvek čo budeme robiť - postaviť sa a chytiť za srdce.. konečne sa budem cítiť hrdo 🤣🤣🤣🤣
@jana_eyre_2 Beda, ak v tom case budes na zachode😀
@dskjhfdlkdjhl si pocvicim panvové dno 🤣
Toho je škoda. Tie ženy, čo tam robia. by si zaslúžili nakupovať nonstop s 50%zľavou. A nie, nie som predavačka. Ale keď vnímam to množstvo ľudí, nevrlých nakupujúcich, zlodejov…. Aj 50-% je malo
Ja mozno prekvapim niektore. Robila som v kauflande a pocas prac.doby sme si nemohli urobit nakup. Max jedlo
Ziadne odkladanie si akcioveho tovaru tiez nebolo
Manzel robi na pumpe a znami si myslia, ze tankuje zadarmo, lebo ved sa to neda odkonrrolovat kolko benzinu chyba😃🫣👌👌. Samozrejme je to blud
@petulda333 ani počas prestávky? Kde som robila ja (iný market), tam sa to tiež oficiálne nemohlo, ale robilo sa to a odložený akciový tovar si predavačky kúpili po odchode z práce. Nerozumiem prečo by si to nemohli takto odložiť aj oficiálne, keď si to v ten deň aj tak kúpia ako iný zákazník. Aspoň tento ,,benefit" by mohol byť pre predavačky oficiálny. Aj keď je to smiešne nazývať to benefitom, veď práve naopak, za to, že je tá žena v ten deň akcie nejakého tovaru v práci, nemá možnosť si tento tovar kúpiť ak ho vykúpia zákazníci, má teda ešte horšie podmienky ako zákazníci pričom ako zamestnankyňa firmy by mala mať, naopak, výhodu.
@klementinka58 známy si myslia, že tvoj manžel kradne tak ako oni 🙂
@lilope nie,nam dokonca zakazali pocas obednej pauzy ist si kupit jest. Museli sme pred otvorenim,tak 5min skor. Asi to zalezi aj od riaditela. Nasa bola a je ako Hitler. Hrozny clovek. Preto som aj odisla
@petulda333 no tak to je poriadna blbosť. Počas prestávky ťa ani nemôžu držať v prevádzke, si slobodný človek a tak si rovnako môžeš stráviť čas nakupovaním jedla alebo aj iného tovaru. V tomto prípade ak by bola v okolí konkurencia, nakúpila by som si tam a nech riaditeľka aj pukne 😃
Ze ked nas je malo na predajni v zadu si pijeme kavicku :D v obchode. Ja realne neviem ani co je to kava toboz prestavka 😂
Ach, ako tak citam, tak dakujem za svojho nadriadeneho🙂
@petulda333 samozrejme, to je v poriadku. Ale nemôže to zakázať za to, že sa to podľa nej pre dotyčného neoplatí. Veď ak je v okolí nejaký úrad a potrebujem napr. len zaniesť papier alebo potrebujem prijať/odovzdať balík a naplánujem si to na čas prestávky a inokedy mi to nevychádza, tak tak urobím a jej zákazy sú irelevantné.
@lilope ale tam si mohla ist. Nam len zakazala nakupy na prevadzke
Ze vsetok tovar v Outletoch je vyrobeby iba pre outlet a rozpravka ze je to nejaky zbytok po naozajstnych predajniach je iba kec pre plebs
@petulda333 aj keď si sa prezliekla? Našťastie ja som si mohla nakúpiť oblečená, ale mala som len mikinu, ostatné svoje oblečenie, takže ak by som si ju aj musela vyzliecť, tak stále času dosť na nákup a aj obed. Niekedy som proste nemala so sebou obed a predsa nezostanem hladná lebo mi niekto zakázal nakupovať v prevádzke, kde pracujem.
@lilope ja som si nosila svoj alebo som nejedla. Zvysok sa bal,ona je hrozne pomstychtiva a vie urobit zle. Ona po ludoch vrieskala,buzerovala,a este od nas chcela nech zalujeme na inych
@lonely66 minuly rok v marci som skoncila
Ze program Predplatenka 1000GB zadarmo od Telekomu, neskonci 31.12.2024,ale az v januari 2025.Dovtedy si najdem nahradu.😎

Mna podpultovo pustena nova hymna od oskara🤮.