icon

Aké bolesti vás prekvapili v prvom tehotenstve?

radoslava1666
14. nov 2024

Ahojte veľmi by ma zaujimalo aké bolesti vás prekvapili v prvom tehotenstve?
Ja som v 6 mesiaci obcas ma bolia krize obcas podbrusko slabiny a cele nohy niekedy vaječník takze kazdym dnom je to niečo iné🙃A preto ma veľmi zaujima čo prekvapilo prave vás🙂

andaluzia12
•
14. nov 2024

Boli ma nart, ale len na ľavej nohe 🤦🏻‍♀️ a hrozne su hemoroidy, nakoľko som pomerne nízka žena, dieťa je už veľké a tlači, tlači úplne na všetko … jeden deň dobre, na druhý deň hrôza …

michaela329
•
14. nov 2024

@radoslava1666 bedrové kĺby v noci 🤦 Mne absolútne inak nie je nič, ale nemôžem spať. Lebo na chrbte sa už nedá a na bokoch to boli ako fras. Siedmy mesiac už.

radoslava1666
autor
•
14. nov 2024

@michaela329 to iste aj ja sa v noci budim nato že ma boli cela prava noha ja este dotoho mam vysokečenú platničku na pravej strane tak ta bolest je niekedy extreeeeemna

mia_von_prag
•
14. nov 2024

Boky, prsia, rebrá, chrbát

andrejkap123
•
15. nov 2024

V 4-5tt silné ms bolesti, V 8tt asi ma straaasne pichlo v maternici, od 36tt bolesti vnutornych stehien 😁 tie stehna som nechapala

diewcatqoo
•
15. nov 2024

V druhom tehotenstve bolest lonovej kosti. Ale taka, ze mi to vystrelovalo do celej nohy. Nemohla som ani chodit. Nastastie, trvalo to len par dni, potom sa slecna usadila inak a tlak na lonovu kost pominul. Ale bolo to hrozne.

glade22
•
15. nov 2024

Mňa strašne prekvapilo, ako bolí dojčenie. Na to ma fakt nikto nepripravil a to som robila na novorodenckom oddelení 😀

michaela329
•
15. nov 2024

@glade22 ako to? Veď všetky tie fotky a návody od laktacnych poradkyň sú plné pohody 😂 (robím si srandu, moja sestra ma už varovala, že je to masaker)

oliviakatka
•
15. nov 2024

Bolesť bedrového klbu vystreľujúca až do kolena, syn bol zaseknuty priečne, brucho som nemala takmer žiadne ale na tie bolesti nezabudnem :D teraz som tehotná znova a už sa to pomaly rozbieha opäť

glade22
•
15. nov 2024

@michaela329 našťastie len prvé týždne...ale keď mi v pôrodnici doniesli dieťa na dojčenie a videla som tie načahujúce sa malé ustocka, prisamvačku som si predstavila piraňu 😀 prsty na nohách mi vykrúcalo z tej bolesti.