Aké zoznamky poznáte?
Ako sa da zoznamit? facebook, internet, tlac? co vyuzivate?
@kittykat22 veď to ti vravím, stačí že si azetu podobnú stránku iba otvorím a do 5 minút po prihlásení máš 50 správ a keď aj nedajbože napíšeš niečo tak aj 100 správ a keď dáš inzerát že hľadáš tak nebudeš stíhať zatvárať správy.
@horror na vztahy je bumble. Tinder je na sex, badoo zufalci a azet uchylaci 😅
@kittykat22 ano presne, tie casy si pamatam...🙂 vtedy to bola unikatna zoznamka..i ked aj vela znamych tam zaziva neveru..vlastne na tu neveru je asi facebook a azet...ten tinder je asi pre mladych...
Kolegyna nasla na partneri.sk manzela. Ale ci to este funguje, netusim.
Možno tie platené... Tie aspoň odfiltrujú úchylákov a preriedia aj zúfalcov. Kto si už zaplatí, to obvykle myslí vážne a záleží mu na serióznom zoznámení sa.
Ja mám síce manzela, čiže zoznamky neriešim, ale nemyslim si, že je až tak realne, aby sa slobodna mamicka zoznámila niekde na ulici. Buď nemá kam dat deti, alebo si neviem predstavit, ako nejaký chlap začne balit matku s dietatom na ulici, veď by mal logicky predpokladať, že je vydata.. Netvrdím, že sa tak stať nemôže, ale ten chlap asi nemá nastavené nejaké morálne hodnoty, čiže aj ja by som nový vzťah riešila formou zoznamky. Mám slobodnú kamosku a tá si to veľmi pochvaľuje, že si rýchlo vyfiltruje chlapa, či by jej vyhovoval.
@perdulka7 ...tak virtualne nadviazes kontakt, napisete, pokecate, clovek zisti rychlo ci je o com, ci sme naladeni na rovnaku vlnu a ked pride stretnutie nazivo tak sa vztah bud prehlbi a je z toho nieco viac, alebo ostane na kamaratskej urovni alebo zanikne, nikde nie je napisane ze hned musi byt svadba. Tiez mala pravdepodobnost ze si sadneme hned s prvym. Je to rychla volba pri hladani partnera pre mamicky s detmi, pretoze vyhladavat prilezitosti a chodit casto do spolocnosti s cielom hladania partnera a koketovat s kazdym sympatakom na to my zienky s detmi isto nemame cas. Sama seba si neviem teraz v takej situacii predstavit, hlavne s pribudajucimi rokmi a troma detmi. Ale tak vydata som uz 20 rokov za spoluziaka z VS.
@kittykat22 z azetu mam manzela 😀 spolu 11r a z toho 5manzelia
@kittykat22 a ešte pre tým bola akože zoznamka volala sa Fórum, tam nás bolo asi 200,asi tak 23 rokov dozadu, potom neskor začal pokec, potom sa to už uvrhlo
Ja som našla poklad na zábave😁✌️...
Ja v MHD 😁
My tiez na badoo...sama sa cudujem, lebo som to nikdy nepokladala za seriouznu stranku, ale predsa 😀
@perdulka7 to si pamatam - bola som tam ako CarodejkaDK - a nasla som tam svoju prvu lasku 😀
@petronela12sk život je kedysi nepredvídateľný 😉
Napríklad môj švagor bol tiež dlho sám a nakoniec sa oženil so susedou, s ktorou sa predtým ani nezdravil a neznášal ju 😂😂 slovo dalo slovo a sú spolu 😂 ja so svojím mužom cez spoločných kamarátov 😉
my sme sa mojim cez Tinder, aj nasi kamosi.. vztahy mame dlhorocne a stastne ;)
@tigev tychto urovnovych vtipov som si uz uzila :D :D je to partner na urovni, aj robi deti na urovni :D
@petronela12sk ja som sa rozviedla pred 4 rokmi, a ako píšu tu niektoré- naozaj som nemala cas a príležitosť sa s niekym niekde zoznámiť, kolega mi hovoril - ty ho jedine niekde zraziš😂. Lebo od rana do pol5 v praci- potom nejaký nákup, dohliadnuť na dcéru do školy a iné domáce prace, cez vikend nejaký Vylet alebo k babke, kamaráti- všetci šťastne zadaní ... 2 roky do mna kolega “hučal” prečo nejdes na zoznamku? Lebo on mal niekoľko kamarátov čo si tam našli partnerov. Tak som sa tam pred 2 rokmi prihlásila .. na BE2 ... ano je platená a ano bola o nej reportáž v niekoľkých tv ako odzubali ľudí ( aj nás) o €... ale čo je hlavne... našla som si tam priateľa s ktorým som šťastná už 2 roky 😍😊. Takže v dnešnej dobe by som nezavrhovala internetové zoznamky. Lebo len malo ľudí chodí niekde na zoznamovacie akcie, nemajú na to cas, odvahu, a čo je hlavne majú strach akého “uchylaka” alebo zlatokopku tam stretnú ....
Ako presne ten tinder funguje? Ja to nepotrebujem ale bratranec si to nainstaloval a nevie co s tym ma robit. Mna sa pytal ale ja som to nepouzivala nikdy. Tvrdi ze len tyzden dava lajky na fotky ale nic ine sa tam robit neda. Treba tam nieco este aktivovat navyse alebo ako?

@mischelin89 a vydala si za za partnera na urovni? 🙂 :D