Prečo je zoznamka vraj pre zúfalcov?
Som žena po tridsiatke, rozvedená a sama a úprimne ma už rozčuľuje, keď mi ženy hovoria, že na zoznamkách sú vraj iba zúfalci a normálna žena by tam nemala chodiť. Veď sa nad tým stačí zamyslieť. Ak tak presne vedia, akí "zúfalci" sa na zoznamkách nachádzajú, tak tam predsa asi samy boli a poznajú to. A ak tvrdia, že písali iba zúfalí muži, tak čo to vlastne znamená? Že ony samy boli nezaujímavé že nik normálny ich nechcel? Alebo že si tam nikoho normálneho nedokázali rozumne vybrať.To potom nie je dôkaz, že zoznamky sú zlé. A potom mi tie isté ženy radiaže hľadaj v reálnom živote.. Lenže ku mne sa v reálnom živote nikto neprihovára. Tak kde sa mám podľa nich zoznámiť? Mám len sedieť a čakať, kým sa náhodou objaví nejaký muž? Zoznamka predsa je miesto, kde sú ľudia, ktorí sa chcú zoznámiť. Samozrejme, že tam môžu byť aj čudní alebo nevhodní ľudia, ale tí existujú aj mimo internetu. Rozdiel je v tom, že tam mám aspoň možnosť si vyberať. A hlavne, ak na zoznamku nepôjdem, inde nikoho nestretnem. Keďže v reálnom živote sa ku mne nikto neprihovorí, odmietnuť zoznamku znamená prakticky dobrovoľne zostať sama. Tak prečo by som sa jej mala vyhýbať? len preto, že niekto tvrdí, že je pre zúfalcov? Možno zúfalé nie je skúsiť všetky možnosti. Možno je zúfalé donekonečna opakovať jednu nefungujúcu radu a potom sa čudovať, že človek zostáva sám.
ak by som sa nevedela zoznámiť v reálnom živote, určite by som to skúšala cez zoznamku ...
ale tam treba byť viac ako opatrná... cez písmenká sa človek ľahko namotá, poznám príklady z okolia 😒
Vyskúšaj, možno budeš mat šťastie 🍀🍀🍀
@anonym_8fffa2 Som na Badoo už 3 týždne a mám za sebou druhé rande. Vôbec to neboli zúfalci. Akurát jeden bol zďaleka a jeden ešte nemá doriešenú minulosť. Obaja mi rozprávali práve o tom, aký prístup tam majú ženy. Že áno, napíšu aj 10 ženám za deň, ale iba preto, aby dostali aspoň od jednej normálnu odpoveď. Vraj je najčastejšie to, že ženy vôbec neodpovedajú. No a potom mi tie isté ženy radia, že tam nemám ísť, a smejú sa, že som sa tam prihlásila.
@anonym_autor a ty nemas vlastnu hlavu? Ved ked chces vyskusat zoznamku tak vyskusaj, nikto a nic ti nebrani. Mozno casom zistis, ze tie reci boli pravdive a mozno tam najdes lasku svojho zivota.
@anonym_autor vôbec si nevšímaj MKáčske silno nadužívané prázdne pojmy. Mnohé fungujúce vzťahy vznikli na niektorej zo zoznamiek. Kto nemá veľa možností niekde sa zoznámiť osobne, alebo nie je extrovertnejší, komunikatívnejší typ, prečo by nemal vyskúšať aj iné možnosti. A treba si uvedomiť, že ženy môžu mať niekoľko odoziev denne, s vydarenou foto aj niekoľko desiatok a muži takmer nič, lebo iniciatívny by mal byť vždy muž (väčšinový názor žien).
Ja som si našla manžela na zoznamke. Samozrejme natrafila som tam na viacerých takých "zúfalých" , menej inteligentných a jednoduchších, každú sekundu písal a už hneď od začiatku ma doslova nútil aby som sa s ním stretla ale žiadna zmysluplná debata medzi nami neprebehla. Bolo mi to nepríjemné a určite by som sa nechcela stretnúť. Ale nakoniec sa našiel jeden a on je už teraz môj manžel. Zoznamka je za mňa fajn ale treba naozaj preberať. Nedá sa aby si si s každým rozumela ale ja konkrétne som s Badoo nemala veľmi dobrú skúsenosť. Svojho muža som spoznala na zoznamke "verím že si". Je to zoznamka v kresťanskom duchu ale neznamená to že tam chodia len príliš veriaci fanatici. Ja napríklad som veriaca ale nepraktizujem to. Z mojej skúsenosti sú na týchto zoznamkach väčšinou normálni a slušní muži.
@anonym_8fffa2 Som na Badoo už 3 týždne a mám za sebou druhé rande. Vôbec to neboli zúfalci. Akurát jeden bol zďaleka a jeden ešte nemá doriešenú minulosť. Obaja mi rozprávali práve o tom, aký prístup tam majú ženy. Že áno, napíšu aj 10 ženám za deň, ale iba preto, aby dostali aspoň od jednej normálnu odpoveď. Vraj je najčastejšie to, že ženy vôbec neodpovedajú. No a potom mi tie isté ženy radia, že tam nemám ísť, a smejú sa, že som sa tam prihlásila.
@anonym_autor kašli na múdre reči a zi svoj život
@anonym_autor preco to riesis, ved rob tak ako to tebe vyhovuje, ked chces hladat vztah na zoznamke, tak hladaj tam, ci teraz nejdes, lebo niekto povedal, nikdy nevies na koho natrafis, mozno najdes niekoho a mozno nie.
@anonym_autor Ja som si tam našla muža. Pre mňa super vec, môžeš filtrovať, písať si viacerými a keď sa ti nepáči, už neodpíšeš a nemusíš chodiť na rande ako na klavír
Ja som si našla manžela na zoznamke. Samozrejme natrafila som tam na viacerých takých "zúfalých" , menej inteligentných a jednoduchších, každú sekundu písal a už hneď od začiatku ma doslova nútil aby som sa s ním stretla ale žiadna zmysluplná debata medzi nami neprebehla. Bolo mi to nepríjemné a určite by som sa nechcela stretnúť. Ale nakoniec sa našiel jeden a on je už teraz môj manžel. Zoznamka je za mňa fajn ale treba naozaj preberať. Nedá sa aby si si s každým rozumela ale ja konkrétne som s Badoo nemala veľmi dobrú skúsenosť. Svojho muža som spoznala na zoznamke "verím že si". Je to zoznamka v kresťanskom duchu ale neznamená to že tam chodia len príliš veriaci fanatici. Ja napríklad som veriaca ale nepraktizujem to. Z mojej skúsenosti sú na týchto zoznamkach väčšinou normálni a slušní muži.
@anonym_a26450 Mne práveže nevadí po pár písmenách sa stretnúť. V tom reálnom svete, ktorý bol v každej "rade" spomenutý, sa dokonca najskôr stretneš a až potom sa rozprávate. Práveže mne príde úplne normálne, že pozve hneď na rande. Napríklad ten z väčšej diaľky ma pozval na rande už asi v piatej vete a bol veľmi galantný a fajn.
@anonym_autor preco to riesis, ved rob tak ako to tebe vyhovuje, ked chces hladat vztah na zoznamke, tak hladaj tam, ci teraz nejdes, lebo niekto povedal, nikdy nevies na koho natrafis, mozno najdes niekoho a mozno nie.
@domkakvet Riešim to iba preto, že aj dnes tu čítam dve diskusie, kde o tom píšu. A ako asi môžu vedieť, kto tam je, ak tam niesu?
Veď vyskúšaj, a čo hovoria a robia ostatní ti môže byť ukradnuté, riešiš svoj život sama a ako si zariadiš tak budeš mať
@anonym_a26450 Mne práveže nevadí po pár písmenách sa stretnúť. V tom reálnom svete, ktorý bol v každej "rade" spomenutý, sa dokonca najskôr stretneš a až potom sa rozprávate. Práveže mne príde úplne normálne, že pozve hneď na rande. Napríklad ten z väčšej diaľky ma pozval na rande už asi v piatej vete a bol veľmi galantný a fajn.
@anonym_autor áno ale toho chlapíka čo som ja spomenula mi naozaj každú sekundu písal o stretnutí a o ničom inom sme si nepokecali. Doslova ma až nútil na stretnutie. Ani mne sa nechce zbytočne vypisovať ale konverzácia by mala začať nejak inteligentne, aspoň základné veci sa o sebe dozvedieť a nie hneď mi písať ze musím sa s ním stretnúť . Nemusím 😀
@anonym_autor Ja nechápem, prečo toto riešiš s cudzími ľuďmi. Nikto z Tvojho okolia nemusí vedieť, ze si na zoznamke. Ver, že nikoho to ani nezaujíma.
Ja som na Badoo, ale mne sa tam nepaci, ze nikto. Nie som na mladsich a starsi muzi, cco tam ostali su mimo moj zaber.
Taka dlha slohovka o nicom ved sa zaregistruj a potom daj recenziu ci tie zeny maju pravdu alebo nie.
@domkakvet Riešim to iba preto, že aj dnes tu čítam dve diskusie, kde o tom píšu. A ako asi môžu vedieť, kto tam je, ak tam niesu?
@anonym_autor určite tam nie sú len zufalci. 🙂 ja som tiež nebola zúfalec keď som sa tam pred 14 rokmi prihlásila. Bola som dobre vyzerajúca baba a našla som si na badoo môjho manžela s ktorým mam dve deti a on tiež nebol zúfalec, bol to profesionálny športovec takže zoznámiť sa nemal problem. Lepšieho chlapa som si nemohla zelat. A dokonca som si na pokeci našla dlhodobého kamaráta, ktorý tiež nie je zúfalec. Takže ja nezdieľam názor, že sú tam len zufalci. Najdeš tam aj super ľudí.. Len sa nemajú kde zoznámiť alebo ich to len baví, zabíjajú čas a nakoniec vznikne niečo dlhodobé. 🙂
@anonym_autor tak pravdepodobne bude viac muzov nepouzitelnych, ale vyskusat mozes a zistis co sa pritrafi tebe, im sa asi nepodarilo najst, ked maju taky nazor.
mozes najst, ale musis byt pripravena na to, ze 8 z 10 chlapov ti bude vypisovat sexualne pizdoviny
Ja aj väčšina mojich známych nasla svojich mužov/ženy prave tam....
@anonym_autor Nechapem naco tento vykrik do tmy. Ved ked ty na zoznamke chces byt a takto najst muza tak bud. Ved ty neries co si kto o zoznamke mysli. Ja som na zoznamke v zivote nebola. Mala som za slobodna a okolo 30tky dost muzov okolo seba, mna to pravdu povediac ani nenapadlo zoznamovat sa cez zoznamky. Ale tak ked mas pocit, ze v realnom zivote nikoho nestretavas, tak sa zoznamuj cez net, aky problem. Sak ty sama podla svojej skusenosti potom zistis ci to je alebo nie je pre zufalcov. Kopec ludi sa takto zoznamilo a su spolu stastni. A zas kopu ma aj zle skusenosti. Takze stale stale je to o konkretnych ludoch a konkretnych skusenostiach.
Taka dlha slohovka o nicom ved sa zaregistruj a potom daj recenziu ci tie zeny maju pravdu alebo nie.
@anonym_4d6f14 👍
Ja som na Badoo, ale mne sa tam nepaci, ze nikto. Nie som na mladsich a starsi muzi, cco tam ostali su mimo moj zaber.
@anonym_7628d2 badoo je platena zoznamka?
@anonym_autor skús sa rozhliadnuť v okolí a viac sa snaž o nadviazanie komunikácie s mužmi či úsmev, či pozdrav alebo len niečo prehodiť.....lebo ano, väčšina mužov čo som počula tam skúša rande za rande a hľadajú tú čo najskôr dá....a keď majú milenku môžu skúšať ďaľšu čo by im možno vyhovovala aj na vzťah.....kamarátka je na zoznamke a teda hladať tam normálneho muža je ako ihla v kope sena...samozrejme záleží od toho čo hľadáš ty......ona keď napíše že stretnutie môže byť ale nech hneď neočakávajú sex, tak k stretku ani nedochádza🙂smutné ale je to tak....
ale mala som aj kolegyňu ktorá sa s priateľom spoznala na zoznamke, ale bolo to dlhé preberanie.....za mňa niet nad normálny kontakt kedy človeka vidíš a vieš či by si s ním na rande aj išla
@anonym_autor každá sme chodili na zoznamku alebo chodíme, vieme ako to tam chodí. Ja už som pár rokov vydatá ale počúvam od druhých stále ako to tam vyzerá. A áno, je to pravda, sú tam zúfalci. 95% ľudí sú chlapi čo hľadajú jeden vrz, alebo bývajú u mamky alebo ťa pozvú na rande zatiaľ čo jeho žena umýva riad, prípadne majú exekúcie, alebo sú egoisti. A tých 5% musíš hľadať lupou. Píšeš že po 5 správach ťa pozval von a šla si, čiže nevieš o tom človeku zhola nič. Že sa ti zdal v pohode, áno, veľa z nich sa zdá. Preto si ženy píšu dlhšie aby zistili redflagy a šli na rande až potom keď sa nápadník osvedčí. Za mňa zoznamky fungujú, kamarátky majú partnerov odtiaľ ale ženy sa sťažujú právom, materiál je tam hrozný.
@anonym_autor bystrá si, rozumná.... kamošky isto pochodili celú zoznamku, a teraz sa boja, že budeš zoznámená s niektorým z ich nápadníkov 😭🤣😭🤣, kašli na ne .... máš rozum svoj, a veď s debilom sa môžeš zoznámiť aj na ulici, nebude to mať na čele napísané 😁😊😁
Svojho partnera som spoznala na zoznamke a sme spolu uz roky. Nepocuvaj, co ti tie zeny hovoria, konaj podla seba.
aha čo som našla na zoznamke. Tá baba to robí parádne. Tisíce záujemcov tam ma. beriem si príklad.
@anonym_autor Hej, hej, tisíce záujemcov a ani jeden so skutočným záujmom, inak by tam nebola.
@anonym_autor Hej, hej, tisíce záujemcov a ani jeden so skutočným záujmom, inak by tam nebola.
@anonym_96af50 na ulici by sa k nej koľko tisíc prihovorilo?

Vyskúšaj, možno budeš mat šťastie 🍀🍀🍀