Ako a kto oznamuje smrť osoby pri dopravnej nehode?
Ahojte,len tak sme sa bavili minule s kamarátkou a riešili sme ze ako to je ked sa stane dopravná nehoda napríklad a osoba zahynie.. ako to potom oznamujú rodinným príslušníkom a komu ako prvému? Manželke alebo rodičom? A ako, telefonicky zavolajú a oznámia smrť alebo osobne prídu zaklopať?
Napíšte prosím skúsenosť,ak máte alebo viete. Jw to ťažká tema ale naozaj by nas to zaujímalo zo zvedavosti ako to chodí..
@lalala94 vedia vytvoriť celého rodinného "pavúka"
@maranco polícia má veľmi špecifické číslo, malo by sa viac propagovať aby ľudia zdvíhali hovory z toho čísla (napr. aj keď volajú, že niekto nabúral do odstaveného auta a pod.) - aha už si dodatočne upravil svoj príspevok, keď som odoslala svoj 😀
všetko vždy závisí od policajtov, ktorí majú službu. tí sprostí kontaktujú cez instagram, tí čo majú trochu chochmesu, tak urobia o pár kliknutí v regobe naviac a nájdu všetko čo potrebujú. lenže ľudia sú sprostí a leniví, policajtov to tiež neobchádza 😉 ako som napísala, závisí kto má službu....
Oni sa vedia dostat k informaciam. Je to jedno, no nik take nieco asi rozhodne nechce zazit a normalne pri citani tych prispevkov ma prekmkol taky nejaky strach. Normalne vo mne ostal zly pocit
Väčšinou policajti a nechcite vedieť, aké je to pre nich ťažké a čo aj zažívajú od ľudí, keď sa dozvedia o smrti rodinných príslušníkov

@maranco ...to malo byť asi
@lalala94 ....
Tak ako píše maranco...policajti nebudú zisťovať,či je niekto ženatý,vdovec,atď.Existuje centrálny register osôb na a riadia sa podľa toho.
Inak trvalé bydlisko hocikoho keď vieš ako sa volá a aspoň v ktorom okrese býva vie zistiť hocikto na päť kliknutí na inernete