icon

Ako a kto oznamuje smrť osoby pri dopravnej nehode?

24. nov 2022

Ahojte,len tak sme sa bavili minule s kamarátkou a riešili sme ze ako to je ked sa stane dopravná nehoda napríklad a osoba zahynie.. ako to potom oznamujú rodinným príslušníkom a komu ako prvému? Manželke alebo rodičom? A ako, telefonicky zavolajú a oznámia smrť alebo osobne prídu zaklopať?

Napíšte prosím skúsenosť,ak máte alebo viete. Jw to ťažká tema ale naozaj by nas to zaujímalo zo zvedavosti ako to chodí..

Strana
z2
doriiis
24. nov 2022

@maranco ...to malo byť asi
@lalala94 ....

Tak ako píše maranco...policajti nebudú zisťovať,či je niekto ženatý,vdovec,atď.Existuje centrálny register osôb na a riadia sa podľa toho.
Inak trvalé bydlisko hocikoho keď vieš ako sa volá a aspoň v ktorom okrese býva vie zistiť hocikto na päť kliknutí na inernete

zuzanka.zuzu
24. nov 2022

@lalala94 vedia vytvoriť celého rodinného "pavúka"
@maranco polícia má veľmi špecifické číslo, malo by sa viac propagovať aby ľudia zdvíhali hovory z toho čísla (napr. aj keď volajú, že niekto nabúral do odstaveného auta a pod.) - aha už si dodatočne upravil svoj príspevok, keď som odoslala svoj 😀

všetko vždy závisí od policajtov, ktorí majú službu. tí sprostí kontaktujú cez instagram, tí čo majú trochu chochmesu, tak urobia o pár kliknutí v regobe naviac a nájdu všetko čo potrebujú. lenže ľudia sú sprostí a leniví, policajtov to tiež neobchádza 😉 ako som napísala, závisí kto má službu....

ibrunova
24. nov 2022

@maranco presne tak

martinellacka
24. nov 2022

Oni sa vedia dostat k informaciam. Je to jedno, no nik take nieco asi rozhodne nechce zazit a normalne pri citani tych prispevkov ma prekmkol taky nejaky strach. Normalne vo mne ostal zly pocit

kvietocek87
26. aug 2023

Väčšinou policajti a nechcite vedieť, aké je to pre nich ťažké a čo aj zažívajú od ľudí, keď sa dozvedia o smrti rodinných príslušníkov

majamat
26. aug 2023

@maranco no veru,t oto mi aj svagor policajt potvrdilnedvihaju mu telefin, ked vola niekomu. casto vola preto zo sukromneho, hoci by nemusel.

Strana
z2