icon

Ako beriete ľudí, ktorí majú peniaze a ich polovičky nič okrem chválenia sa nerobia?

22. feb 2022

Dobrý deň. Premyslam nad životom a ako beriete ľudí, ktorí majú peniaze(nič nerobia ich polovičky) a práve tie ich polovičky sa chvália ako sa dobre majú, len sa pred kazdou návštevou chvália a chvalia kam idu, kde boli, čo nové drahé kúpili atd. Nepohnu doma ani prstom. Často pri stretnutí sa smejú stále, vkuse úsmev na tvári ako im je dobre. Čo myslite ako takí ľudia dopadnú? Ja neviem či ja som úplne mimo alebo nerozmýšľam ale akosi neviem pochopiť a neviem prijať tu nespravodlivosť :( sú zdraví ľudia ktorí môžu chodiť do prace a nechodia a potom sú chorí ľudia, ktorí majú bolesti a vlastne, sú spokojní že žijú. 😢 mne srdce trhá, keď sa stretnem s kamarátkou, ktorej mamka je chorá. Ledva žije ale keď sa stretneme s inou kamarátkou, ktorá sa ma dobre, ako keby si kamoska neuvedomovala čo ma a čo nemá povedať pred nami. Sú iste veci, na ktore si treba davat pozor čo pred kým hovoríme lebo toho druhého môžeme silno zraniť :(
Prepáčte za výlev

Strana
z4
babulkomale
23. feb 2022

Ja mam kamosku ktora okrem toho, ze sa dobre vydala po kazdej stranke, tak este pracuje v narocnej praci a ked mi povie ze boli na Maldivach, tak akoze to sa vychvaluje? Ja by som jej pracu teda nerobila ani nahodou, ja jej zo srdca prajem oddych a ked ma rada teplo, nech si za nim zaleti. Co ma ludom klamat ze bola v Liptovskom Jane na chate, ked bola v exotike? 🤦😃 Haluz toto ako niektori zmyslaju fakt.
Ale ked sa niekto spyta co si davame na Vianoce, akoze mam klamat ze chnapku na hrnce? Len preto ze niekto nedostane nic tak ja nemam odpovedat aby to nebral ako chvalenie?

mircalla
23. feb 2022

@babulkomale Tak chnapka ma hrnce ma dostala🙂

h2
23. feb 2022

@babulkomale Lenže niekto považuje za chválenie aj tú chatu v Liptovskom Jáne.
A tie chňapky na hrnce, tak to je u nás klasika, tie dostávam od svokry na narodeniny, meniny aj Vianoce. 😂😂😂

123kika1234
23. feb 2022

Tak ako si človek spraví tak má, prestaň závidieť druhým. Každý sme si strojcom svojho šťastia..

miriam11
23. feb 2022

Je mi úplne jedno kto sa čím chváli. Nesledujem to a nezaujíma ma to. Závistliva nie som, tak možno preto ma to vôbec netrápi.

babulkomale
23. feb 2022

@h2 to mas asi pravdu...uz sa aj bojim povedat ze idem do Tatier, vsak su tam ceny jak pre oligarchov 😃🤦

ivvan
24. máj 2025

Ja mám takú švagrinú ale viem že to všetko je len pretvárka aj keď sa má pri svojom mužovi ok....a presne chvastá sa so všetkým....takí ľudi su chudáci....

ivvan
24. máj 2025

Tak takým absolutne neverim žeby svojej kamoške tíško nezávideli napr drahé auto drahe dovolenky atd atd....su to len dristy 😀 prave take závidia najviac ha

Strana
z4