icon

Ako budete tráviť dnešný večer?

31. dec 2023

Ako budete tráviť dnešný večer? 🙂

Strana
z2
oravocka
31. dec 2023

Mam nočnú 😭

kakakina
31. dec 2023

@drakvak a k nám prídu susedia čo bývajú v bytovke oproti 🍾🥂,a verím že bude zábava ako vzdy s nimi😉

mamickalisticka
31. dec 2023

Doma ako každý rok .. a teším sa ako zalahnem večer, dvojky posledné noci a dni grckali a horúčkovali, dúfam v kľudnú noc 🌝

marca12
31. dec 2023

Dame si veceru,posedime a potom ideme ku svokrovcom na chvilu a potom naspat domov kvoli psovi,ktori sa strasne boji. O polnoci budeme s nim vnutri,pripijeme si a pojdeme spat. My silvester nejako neprezivame. Minuly rok sme zaspali o 22 a zobudili nas az delobuchy. Ziadne bujare oslavy sa u nas nekonaju.

drakvak
31. dec 2023

@kakakina Určite bude 😉👌🍾🥂

kofa77
31. dec 2023

@dzulli1980 uplne rovnako. silvester ide roky mimo mna, oslavovat obeh Zeme okolo Slnka som nepochopila🙂

drakvak
31. dec 2023

Sranda, koľko ľudí nijako “neprežíva” Silvester… ja som vyrástla za sociku, keď sa vždy oslavoval príchod nového roka, či už s rodinou alebo priateľmi. Ale čo zase ja nechápem, sú nejaké rozlúčky so slobodou, najmä tie ženské, kde sú kamarátky v nejakých županoch s nápismi a podobné, veď kamarátky môže mať aj vydatá žena, načo sa s nimi lúčiť. Som z inej generácie, no 🤷🏻‍♀️😉

bvbv
31. dec 2023

@drakvak lúčia sa ženy týmto spôsobom so slobodným životom nie s kamaratkami 🫣

vroni
31. dec 2023

Večer posedime pri raclette, okolo desiatej zbalíme občerstvenie, sampus a nealko a padame na kopec kukať ohňostroj.

klementinka58
31. dec 2023

@drakvak ved uz ani vianoce tak neprezivaju staci polistovat par tem 🙂
nova doba, bezny den pre niektorych ci vianoce, silvester, novy rok alebo obycajny stvrtok

niekto2hy
31. dec 2023

Papučová kultúra..🙂

drakvak
31. dec 2023

@bvbv A čo je slobodný život? Manželstvo je väzenie?

bvbv
1. jan 2024

@drakvak vy ste nespominala manzelstvo ale kamaratky, reagujem na kamaratky predsa nie na chlapa

Strana
z2