Ako budete tráviť dnešný večer?
Ako budete tráviť dnešný večer? 🙂
Doma ako každý rok .. a teším sa ako zalahnem večer, dvojky posledné noci a dni grckali a horúčkovali, dúfam v kľudnú noc 🌝
Dame si veceru,posedime a potom ideme ku svokrovcom na chvilu a potom naspat domov kvoli psovi,ktori sa strasne boji. O polnoci budeme s nim vnutri,pripijeme si a pojdeme spat. My silvester nejako neprezivame. Minuly rok sme zaspali o 22 a zobudili nas az delobuchy. Ziadne bujare oslavy sa u nas nekonaju.
@dzulli1980 uplne rovnako. silvester ide roky mimo mna, oslavovat obeh Zeme okolo Slnka som nepochopila🙂
Sranda, koľko ľudí nijako “neprežíva” Silvester… ja som vyrástla za sociku, keď sa vždy oslavoval príchod nového roka, či už s rodinou alebo priateľmi. Ale čo zase ja nechápem, sú nejaké rozlúčky so slobodou, najmä tie ženské, kde sú kamarátky v nejakých županoch s nápismi a podobné, veď kamarátky môže mať aj vydatá žena, načo sa s nimi lúčiť. Som z inej generácie, no 🤷🏻♀️😉
Večer posedime pri raclette, okolo desiatej zbalíme občerstvenie, sampus a nealko a padame na kopec kukať ohňostroj.
@drakvak ved uz ani vianoce tak neprezivaju staci polistovat par tem 🙂
nova doba, bezny den pre niektorych ci vianoce, silvester, novy rok alebo obycajny stvrtok
Papučová kultúra..🙂

Mam nočnú 😭