icon

Ako by ste charakterizovali svoje deti?

monkula
13. jan 2009

Dnes sa ma pani psychologička opýtala ,ako by som charakterizovala svojho syna. Proste jednoduchý opis jeho povahy, vlastností, zlozvykov...
A ja som ostala sedieť ako obarená, zrazu som nevedela, aký môj syn vlastne je.... Najmä tie negatíva mi robili ťažkosti..... 😀 😀 😀
Ako by ste svoje deti opísali vy? 🙂

Strana
z2
expertka8
22. jan 2009

....xarakteristika mojix deti???.... 😅
....NAJ deti....NAJrodicov.... 😉 😀

alionuska
22. jan 2009

Dokonala! 🙂) 🙂 🙂 🙂

asitka
23. jan 2009

Matej: vynaliezavý špekulant.....občas trucoš, ale nie vydierač citov...ale ináč môj malý anjelik 😀

Emma...je ešte moc malinká....ale ani nás nejedovala....ani po nociach nebudila...tak niet čo dodať...zlatíčko malinké 😀

zveron
27. jan 2009

Starsi - mrstny
Mladsi - mlsny

danu
27. jan 2009

ako Duracel rano natiahnes a vecer musis vybrat baterky inak idu donekonecna, ale milujem ju a pre mna je vsetkym 😵

monkula
autor
27. jan 2009

danu a kde má beterky? aj ja potrebujem vytiahnuť 😀

danu
27. jan 2009

monkula 😀

monkula
autor
27. jan 2009

blov, ty nemusíš, ja viem... 😀 😀 😀 😀

zveron, psychožka mi ho nevyšetrovala kvôli vlastnostiam... 😉
Jarko - malý detailista, hovorím mu miniMonk, citlivý, spoločenský, ukecaný, ale aj nervák a trucoško 😀
Chiara - tvrdohlavá manipulantka, smejko 😉

bambusko
27. jan 2009

monkula, minimonk je super 😀 prave som ho zaradila do svojho slovnika. aj nasa ema je daco take 😨

s.arik
28. jan 2009

to je strašně těžké. já myslím, že je Miri taková "normální" 😀 😀 😀

ani klidná, ani rozjívená, ani génius, ani hloupá, ani hodná, ani zlobivá, ani samotářská, ani závisláček...

snad jenom že je pažravá, to vím jistě 😉

zveron
28. jan 2009

s.arik
....snad jenom že je pažravá, to vím jistě...
mileee

monkula
ved ja len tak, asi som sa nesikovne vyjadrila

pozdravujem male minimonky 🙂

lucianka
28. jan 2009

Tak první co mě napadlo: Raubíř 😀
Na druhou stranu je hrozně mazlivej, podle mě šikovnej, chytrej (ale třeba to není pravda 😀). Neustále o sobě říká, že je "honý" (hodný) 😀

tilly
28. jan 2009

ja mám pre deti také tri kategórie

- dobré detičky, kam posadíš, tam sedí, kým si ho nezoberieš

- haranti , vo svojej podstate sú to poslušné a dobré deti, ale sú živé a majú svoj rozumček, občas vedia vyvádzať, vymýšlať, mrnčať, ale s mierou a dajú si povedať

- rozmaznaní spratkovia, nepočúvajú, neposlúchajú, za všetko revú, vreštia, nedá sa s nimi vydržať, sú v pohode, len keď dosiahnu čo chcú a samozrejme chcú všetko hneď....

moje dieťa je harant a dúfam, že nikdy nebude rozmaznaný spratek, aj keď občas na to má nábeh 😅

monkula
autor
28. jan 2009

tilly, tak si mi to uľahčila, Jarko je harant 😀 😀 😅

Strana
z2