icon

Ako byť doma vždy pekná?

8. jan 2021

Zienky poradte ako byt doma vzdy pekna ako sa tak citit?co robite vy?

Strana
z2
breznica
8. jan 2021

@natyreggae syn je imobilny ale vie, že pyžamo je len na spanie

marca12
8. jan 2021

@miriam11 pri takom nabitom programe ako mam je pre mna spasenie den volna v pyzame pri filme alebo s knihou v ruke. Ja to potrebujem,inak by som sa asi zrutila.

sono2
8. jan 2021

Tak ja som nebola nikdy v pyžame a nemám ani teplaky s dierou ani vyťahane tričká toto mi príde základ.

sono2
8. jan 2021

@franika klobúk dole pri piatich deťoch

ibrunova
8. jan 2021

Ženy, veď v tom pyžame isto nie je tri dni v kuse.. A keby aj, veď každý nech si robí, ako jemu vyhovuje 🙂 Ja som vždy umytá a učesaná, doma väčšinou nosím legíny a tričko a maximálne mi to vyhovuje, som rada, že aspoň cez víkend sa nemusím maľovať.. Ale taká blbosť, ktorá tu zatiaľ nebola spomenutá.. Vždy nosím podprdu, aj doma.. Neviem si predstaviť ísť napríklad do pivnice a niekoho by som stretla, by som sa hanbila ako pes 😂

tosomja
8. jan 2021

@ibrunova teraz som si spomenula na trapas, ale ze riadny. Minuly rok v zime, este nebola taka zima, potrebovala som ist do obchodu a kedze mi cele tehotenstvo bolo brutal zle, nizky tlak, fakt som nevladala nic, ani umyt sa poriadne. Bola som rada, ze som umyla zuby a dala vlasy do konte. V tricku od rana, bez podprsenky, v gatiach ala babka aby nikde netlacili (myslim nohavicky) 🤭 isli sme s dcerou do obchodu..a tramtararaaa...odpadla som tam medzi ragalami. Brala ma sanitka. 😬 Celu cestu do nemocnice som sa modlila, aby mi nic nerobili, lebo ja bez podprsenky a gatkach ako po babicke 😂😂😂 a oni mi robili ekg aj vysetrenie zo spodu 🙄🙈 hanba ma plieskala. Odvtedy vzdy vzdy kazde rano ci vladzem ci nie, obliekam podprsenku a pekne gatky 😄

ibrunova
8. jan 2021

@tosomja no bože, ale čo už 😂😂😂

moonlight1210
9. jan 2021

@tosomja podobne som zazila aj ja. A odvtedy chapem, co mysleli stare mamy tym: “daj si pekne pradlo, nikdy nevies.”
Ze nie vzdy tym mysleli sex. 😁

jana_eyre_2
9. jan 2021

Ja sa citim krajšie keď si vyžehlim vlasy.. takže si ich zehlim vždy keď sa chcem cítiť krajšie.. keďže sme teraz viac doma tak sa cítim krajšie častejšie lebo mám čas na vyzehlenie.. taktiež som už dávnejšie prestala doma nosiť tričká čo.som mala vyradené a nosím normálne veci, aj tak ich nemám kam inam nosiť.. na nohach mám vždy legíny, lebo ich používam ako spodok pod rifle keď ideme von.. prestala som si však maľovať oči pretože kvôli Rusku sa mi rozteka špirála.. tak si namalujem aspoň obočie a to.kazdy deň.. ale pekná sa aj tak necítim celý čas, čo.som si všimla u mňa to naozaj závisí aj od cyklu ako sa citim..

nenne27
9. jan 2021

@moonlight1210 presne😁ked sme raz so sefkou mali niekam ist sluzobne autom( viezol nas mladsi kolega) hovorila mi aby som si dala pekne exkluzivnejsie pradlo, keby skoncime v nemocnici, aby sme boli pekne😜

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mamamalvinka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2