icon

Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.

lia
2. mar 2009

Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀

jul
5. mar 2009

nie maly spi

pipka
5. mar 2009

ja musim ist ohriat obed, lebo uz vilko volal, ze je na ceste na obed 😒 😉
a potom poobede mam ist ku kamoske, co tu nedaleko byva...ale ak bude takto liat, tak to asi zrusim 🙄 😅

pipka
5. mar 2009

jaaj, ti je dobre 🙂 ten moj vrtichvost sa tu este okolo mna mrvi, ale asi aj ja uz ju dam pokusne do postielky...len neviem, ci tak lahko zaspi, ked spala do vyse desiatej 😅

pipka
5. mar 2009

Risko uz obedoval? Ci az ked sa zobudi?

jul
5. mar 2009

nie ,len ranajkoval,ked sa zobudi bude papat 🙂

ja uz mam riady umyte 😎

co bude Vili obedovat?

a ako sa robi ten privarok sosovicovy? Daj mi nejaky dobry recept...hmmmm???

jul
5. mar 2009

ty davas do fasirky aj majoran?

pipka
5. mar 2009

ano, vela majoranky 😉

pipka
5. mar 2009

vili dojeda kelovy privarok a spravila som mu dubakovu polievocku 😵 so zemiakmi

pipka
5. mar 2009

sosovicu zaliat vodou, osolit, daj bobkovy list, zemiaky nakrajane na kocky, povarit domakka, cca 30 min, ved ochutnas, ked bude makka ok, ked nie, povaris 😉 potom spravis zaprazku, olej muka a vlejes to do privarku a smotanou na varenie zahustis, alebo aj kyslou rozmiesana s hladkou mukou. 😉

pipka
5. mar 2009

do fasirky, cibulku, cesnak, korenie, sol, majoran, struhanka, vajce, prip. rozky rozmocene v mlieku ale vyzmykane.

pipka
5. mar 2009

inak ja pouzivam zaprazku v prasku Knorr, v Bille ju maju, je to super a bez roboty a nemusis zahustovat mukou a nikdy sa nespravia hrudky 😵 cize dam len smotanu, rozmiesam a vsypem tolko zaprazky, aky husty chcem mat privarok 😉 necham prevriet a je to!

lumah
5. mar 2009

pipi to je zátrepka! 😝 Teda aspoň u nás sa to tak vraví. Zápražka alebo zásmažka je na masti alebo oleji a zalieva sa tekutinou po opražení muky. pardon, že rýpem trochu- 😀
Inak ahojteee! 😀

jul
5. mar 2009

ja dam teda smotanu kyslu,na varenie nemam akurat 😒

a zistila som,ze mam malo struhanky na fasirky 😅 ,tak si obalim len pre seba a potom pojdem ukradnut svokrovi 😀

jul
5. mar 2009

idem teda pridat tu majoranku 😲

pipka
5. mar 2009

chodis k svokrovi do spajze? 😕 😀

pipka
5. mar 2009

lumi, zaprazka alebo zatrepka...prast ako uhod...hlavne, ze zahusti 😀 😀 😀

jul
5. mar 2009

chodim,ked je v robote 😀

jul
5. mar 2009

akurat mi volal R, tak donese mi struhanku z roboty 😀 aspon nemusim ist o poschodie nizsie 🤐

pipka
5. mar 2009

dobreeee 😀 aj ja si musim taku tajnu spajzku zaobstarat 😀

pipka
5. mar 2009

a kedy R dojde?

jul
5. mar 2009

az o 4-tej,dnes robi doobednu,no odbehol do toho Opla a neni tam elektromechanik a ani v tom druhom neni....zvlastne 🙄
mnaaaam,tak som sa napraskala ,akurat som dojedala poslednu fasirku a v tom maly nieco gagotal z postielky,nastastie ma nechal aspon naobedovat 😅

jul
5. mar 2009

musim ist prat,R mi zatajil,ze treskol na terasu tasku z treningu a tam spotene veci smradlave 🤐 ,tak to musim ist oprat,kym to tam nezhnije 😠

jul
5. mar 2009

svokor to ma dobre,cely den ma zadarmo stravu v robote,nemusi nic kupovat,len nejake pecivo na veceru a pasteky,zeleninu si donese z roboty....dost usetri na tom.

mixka
5. mar 2009

ahojte 🙂

tak mame vylet v rakusku za sebou a baby maju nove rifliky 😵

pipka
5. mar 2009

aj ja som dala prat 😉
malu som konecne uspala nanovo, lebo jak dosiel Vilko domov, samozrejme ze ju zobudil 😠 on sa vytesuje, jak sa nanho usmieva, vzapati odide a ja mam hodinu robotu 😠 😠 😅 😅

kde robi svokor jul? 😕 v skolke? 😀
lebo ja ked som robila, tak tiez som sa najedla za 12 sk cely den a len na veceru sem tam nejake pecivo, sunka...ale ja som aj zeleninku kupovala, nemozem detom zobrat 😅

pipka
5. mar 2009

mixi a kde ste boli na nakupoch? 😕 co ste este kupili okrem rifliciek? 😕

pipka
5. mar 2009

booze, hanula uz je zase hore 🙄 mna z toho mojho muza trafi slak 😠 🙄 naco do tej spalne liezol? tak pekne uz spala... 🙄 🙄 🙄

mixka
5. mar 2009

pipi v hainburgu. potraviny a plienky 🙂

pipka
5. mar 2009

kolko stali plienky? Aka znacka a kolko kusov v baleni? 😕