Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😀 😀 😀 😀 😀
dobre,spagety mozu byt a bublanina 😀 lebo len to viem napiect 😅
sa mas julis....ja s tym mam vecny problem 🙄
akokeby taka zhrubnuta koza zo spodu na slape, ale len na jednom mieste asi tak 1cm x 1cm a strasne to boli, ked akurat na to stupim 😝 🙄
julis, tak bublaninku, to vies, nie? 😀
ale aj smotanovu tortu a muffiny by si zvladla 😵
ved som si aj myslela...takze najprv cakat u obvodaka...to ma odradza 😝 ☹ tam vzdy stravim mladost 😠
ano aj muffiny aj smotanovu tortu viem aj bublaninu aj puding a krupicnu kasu 😎 😀
nooo vidis...aka sikovna kucharka 😎 😀
aj buchty ta naucime, ked ti budeme pisat z cvokhausu 😅 dame ti dialkovy kurz pecenia 😀
HANKA spi?
klop klop klop 😅 😎
aka som hladna 😒
boze AKE chujjoviny davaju v telke 😝
ja mam taky stiahnuty zaludok, ze na zradlo ani pomyslenie 🙄 😅 a to sme boli dnes na velkom nakupe a takeee dobroty vselijake mame doma 😒 😅
ja uz telku ani nekukam...len cd-cko som si pustila 😎
ja som zase sameovocie pokupila 😅
ved to je dobre, ovocie je zdrave 😉
aj my tu mame kopec, same dobrotky, kiwi, hrozno, bananiky, pomarance, take supisne jablcka...
a take super pagaciky...ale snad rano budem vladat...teraz urcite nebudem jest 😉
v piatok k nam dojde navsteva, tak budem piect strudlu, a take malinke pizze z listkoveho cesta budem robit 🙂
a mozno aj krabiu natierku spravim, V si objednal zase 😅 minule sa mu skoro neuslo 😀 duduska popapala 😀
idem uz pomaly haji, stihla som aj ozehlit, tak som sa aspon ukludnila nad tym 😅 🤐 😀 ale aspon ma dobry pocit 🙂
dobruuuu 🙂
dobre ranko,
ty kono,som vas docitala,mam dost,no tesim sa,len neviem ako ja taketo vzdory zvladnem 🤐 .
pipi,mixi,prajem vam vela sil,chudatka 😔
a kurie oka,urcite budes potrebovat listok od obvodaka
cefet... 🙂 ale mame pekny den, konecne aj teplo... 😎 😎 😎
pipi, nezavidim co mas doma, asi si mala do roka velmi dobre babatko, tak sa to nejako teraz vyrovnava... 😒 mixi, ty to mas este tazsie, vsetko dvojmo, tak vela sil vam zelam... 😉
ajus...nikomu neprajem 🙄
asi sme si nevazili, co mame...tak nam to teraz vracia trojmo 😅
rano som ju musela budit o desiatej...inak by snad spala este teraz 😨 🙄
sa mi zda, ze si to nejako posunula..rano vyspava a vecer ponocuje 😠 zajtra ju rano budim najneskor o osmej 😒 a uvidime, ci vecer zaspi...
ideme sa hrat, lebo uz sa tu nacahuje...chcela by chatovat 😀
ok, ja som vyvesila pradlo, vyvencila a idem sa chystat do prace... 🙄
pekny slnecny den vsetkym... 😎 😎 😎
cafet 😉
ja cakam zase na murara co mi ma dojst dokocit terasu,uz len kusok dokoncit omietku,lebo ked mi to robil naposledy,tak strasne prsaloa kde je to otvorene,tak tam nemohol robit,aleje toasi robota len na 15 minut.A furt tu nie je 😠
a ma prist aj elektrikar lampy namontovat a ten tu tiez este nie je 🙄
a idem s prababkou do tesca 😅 no sranda bude 😅
juliššš 😀 s ktorou prababkou??z dolenho poschodia?? 😀
hej liušššš s tou 😅
no murar uz prisiel a uz robi,maly uz ulozeny chvalabohu a ten elektrikar neviem kade chodi 🙄 😠
a som sa zbavila prababky,svokor ide namiesto mna nastastie 😅
dnes sme mali konecny sud a deti su definitivne nase 😵

ja som nenarocna, mne postacia kazdy den aj spagety s kecupom 😀 juliska sa moc nerobi pri vareni 😀