Ako byť trpezlivé pri čakaní na // časť 6.
Tak Vás srdečne vííííítaaaam v 6.časti a dúfam,zže tento rok bude pre všetkýýýých plodnýýýýýý 😃 😃 😃 😃 😃

•
22. dec 2009ja zahradu nekukam....maly pozera tu rozpravku na jojke....tak si to kuknem zajtra cez archiv.
0
Inak ja poznám tie stresy pred vianocami a preto začínam s nakupovaním darčekov už v auguste a s pečením a chystaním už začiatkom decembra-pomaly, postupne po troche a aspoň nemám pocit, že som sa nadrela ako hovado. Dnes som skontrolovala, či máme všetko na prípravu jedla na štedrý deň, zajtra muž dokupi pár potravín ešte a finito. koláčiky napečené, darčeky zabalené, výzdoba spravená, stromček svieti... 😃 už lmôžu kludne prísť tie vianoce. 😉
čaute 😉
Ja na vianoce tiež nikdy nestresujem, všetko robím pekne postupne, darčeky priebežne od septembra, koláčiky mám napečené, niečo ja niečo mamka, niečo svokra, šalát spravím zajtra, stromček už stojí a kapustnicu dám variť vo štvrtok ráno, rybku upečie B tesne pred večerou a vianoce sú tu.
Mixi, nestresuj, ja som tiež v jednom kuse sama doma, chlapi sú proste chlapi, napísala by som to aj "krajšie" ale radšej sa zdržím
Ja na vianoce tiež nikdy nestresujem, všetko robím pekne postupne, darčeky priebežne od septembra, koláčiky mám napečené, niečo ja niečo mamka, niečo svokra, šalát spravím zajtra, stromček už stojí a kapustnicu dám variť vo štvrtok ráno, rybku upečie B tesne pred večerou a vianoce sú tu.
Mixi, nestresuj, ja som tiež v jednom kuse sama doma, chlapi sú proste chlapi, napísala by som to aj "krajšie" ale radšej sa zdržím
Začni písať odpoveď...

Odošli