icon

Ako byť viac komunikatívna?

17. okt 2022

Poraďte mi prosím ako byt viac komunikatívna. Vobec si neverim a radšej som ticho. Vždy som bola taka sivá myska čo sa k ničomu moc nevyjadrovala. Proste neviem nájsť nejakú temu na rozprávanie a keď aj Ano, vacsinou to moc nerozvijam. Vyjadrím sa k veci a potom zase nemam čo povedat

elenatomasova
•
17. okt 2022

Nie si sama 🙂taká povaha to je alebo sa to dá naučiť?

heymissg
•
17. okt 2022

Vieš po anglicky? Pozri si na YouTube Vanessu van Edwards. Má aj knihy, nájdeš tam toho veľa

x_mery_x
•
17. okt 2022

Ja som presne rovnaka, ale mna ani nebavi rozpravanie :D muz je rad, ze nerozpravam ako ine zeny :D

solange7
•
17. okt 2022

A bavilo by ta byt viac komunikativna? Nieje nic horsie ako prazdne tliachanie a este ak je to nasilu.

7rebeka11
•
17. okt 2022

Tiež som taká...

autor
•
17. okt 2022

@solange7 mrzi ma že ma to obmedzuje pri zoznamovani sa. Že neviem nájsť spoločnú rec s niekym novým. Vacsinou len pritakavam

autor
•
17. okt 2022

A potom si pridem ako nudná a nezaujímavá pre toho druhého cloveka

solange7
•
17. okt 2022

Podla mna je viac odstrasujuce, ked je niekto pri zoznameni hned "ako doma". 😀
Ale zasa uprimnym komplimentom, alebo otazkou od kial dotycny/a pochadza nic nepokazis. Potom mozes debatu rozvijat, ze si napr. v Trstenej nikdy nebola, ci su tam nejake miesta, ktore sa oplati vidiet. Mozno ma rada ta osoba turistiku, tak mozes preskocit aj na tuto temu.

savanna
•
17. okt 2022

Poviem ti, mna zase viac odstrasuje, ked sa niekomu nevedia zatvorit usta. Pred takymi ludmi utekam na sto kilometrov. Bud sama sebou, z introverta sa extrovert nestane a ani to nie je potrebne.