icon

Ako často meníte posteľnú bielizeň ?

anikakullova
3. jan 2020

Zdravím žienky. Viem, že možno blbá otázka 😂, ale prosím Vás, ako často meníte posteľnú bielizeň za predpokladu, že máte s manželom pestrý milostný život, respektíve si plnite svoje manželské povinnosti takmer každý deň. Ďakujem 🙂

Strana
z3
terezka1947
4. jan 2020

No,....pre celkovy obraz by bolo.dobre naposat,ci sa ludia kazdy vecer sprchuju a idu spat az potom,ci spia s domacimi zviwtatami,atd.
Vtedy by sa na to prezliekanie perin,resp.frekvenciu pozeralo inak. Lebo tu uz ideme riesit kto je aka,leniva "spindira".

nevludna
4. jan 2020

Inak taka otazka...ako susite v susicke plachty a povliecky? Lebo mna z toho ide picnut ako sa to zamota do jednej guce, resp do tej plachty alebo do nejakej povliecky a nikdy sa mi to poriadne nevysusi

3petka
4. jan 2020

@anikakullova raz za dva týždne... ak je niekto chorý tak aj každé dva dni...

samrolka2019
4. jan 2020

1x za tyzden, alebo po 10 dnoch.

jaskolka
4. jan 2020

Cca každé dva týždne, ak je potrebné, aj skôr, alebo naopak, ak je dovolenka, alebo nie sme nejaký čas doma, tak už aj i trtvsl jedného mesiaca som mala

tinqua
4. jan 2020

@nevludna no zalezi od susicky...ja mam obycajnu candy, a ked dam antialergenny rezim a uplne vysusenie vzdy su uplne suche a nijak extra to neskladam do tej susicky, len nahadzem

katrin21
4. jan 2020

@nevludna vies co nesmies susit vsetko naraz,nesmie byt moc plna susicka..vysusi mi dobre..susim vsetko na bavlne, suche do skrine..cize s tym pluskom.... a pohoda..
Nesusim naraz aj plachty aj periny..vacsinou periny zvlast a plachty potom...alebo teda aj spolu niekedy,ale vtedy sa.to viac pomota,ze je plna..ale suche su dobre

oli18
4. jan 2020

Múdra tá anikakulova, ktorá vám založila tému 🙂 Ešte do nej nedala ani jeden vlastný príspevok a dozvedela sa možno aj to, čo netušila 🙂

gagik
4. jan 2020

ja menim postelnu bielizen aj 6-krat denne,uz sa koli tomu liecim u psychiatra,ale tak mame ciste periny 🙂)

h2
4. jan 2020

@oli18 Písala, že má pestrý milostný život, tak asi nemá čas. 😂

Modrý koník
4. jan 2020

@mimka8899 Ahoj, prosím o blokaci tvých duplicitních profilů a odpověď na zprávu od Modrého koníka. Díky za pochopení,

moischaaa
4. jan 2020

2x do mesiaca v prípade nutnosti😁podľa potreby a neriešim 😉

derdia
5. jan 2020

@pininka1 inak prepac je to pekne trapna tato info od teba....a podalsie neverim,ze tu niekoho z nas zaujima tvoj mokry orgazmus🤣

pininka1
5. jan 2020

@derdia tak prepáč že ťa tak strašne uráža táto vec, nič konkrétne a nechutné som tým nemyslela. Pre mňa je orgazmus bežná vec ľudského života a autorka sa pýtala na hrátky v posteli, keď ti to tak strašne vadí tak ani neotváraj takú temu. Ešteže väčšina je tu normálnych bab.

derdia
5. jan 2020

@pininka1 az tak bezne nie je o tom rozpravat alebo pisat...a ak to pre teba bezne je tak si sem daj fotku a meno a pred vsetkymi to tu ukaz ako to pre teba bezne je...a nie tu anonymne pisat hocico...a ano je to trapne...a nechutne...to si mas nechat pre seba!

pininka1
5. jan 2020

@derdia ja tu nič anonymné nepíšem, neviem o čom tocis, mám tu normálne profil, chodím tu roky. Použila som iba pojem, nič konkrétne som neopisovala, ani žiadne detaily neuvadzala. A ak ti vadí názov mokrý orgazmus tak trápna si ty. To že pre teba sex nieje bežná téma na rozhovor je tvoja smola, nie moja.

michaela329
5. jan 2020

Raz za týždeň, mám rada čerstvé prádlo a rých 10 minút prezliekania mi za to stojí.

zuzkaz91
5. jan 2020

Každý týždeň!!!

michaela329
5. jan 2020

@terezka1947 my sa sprchujeme večer denne (ja v dni, jeď cvičím aj dvakrát za deň), zvieratká v dome nemáme a predsa prezliekam raz za týždeň, podľa mňa je každému príjemné niečo iné.

eviku777
22. jan 2022

@anikakullova kazde 2 tyzdne, pri chorobe castejsie.

Strana
z3