Ako často meníte posteľnú bielizeň ?
Zdravím žienky. Viem, že možno blbá otázka 😂, ale prosím Vás, ako často meníte posteľnú bielizeň za predpokladu, že máte s manželom pestrý milostný život, respektíve si plnite svoje manželské povinnosti takmer každý deň. Ďakujem 🙂
Inak taka otazka...ako susite v susicke plachty a povliecky? Lebo mna z toho ide picnut ako sa to zamota do jednej guce, resp do tej plachty alebo do nejakej povliecky a nikdy sa mi to poriadne nevysusi
Cca každé dva týždne, ak je potrebné, aj skôr, alebo naopak, ak je dovolenka, alebo nie sme nejaký čas doma, tak už aj i trtvsl jedného mesiaca som mala
@nevludna vies co nesmies susit vsetko naraz,nesmie byt moc plna susicka..vysusi mi dobre..susim vsetko na bavlne, suche do skrine..cize s tym pluskom.... a pohoda..
Nesusim naraz aj plachty aj periny..vacsinou periny zvlast a plachty potom...alebo teda aj spolu niekedy,ale vtedy sa.to viac pomota,ze je plna..ale suche su dobre
Múdra tá anikakulova, ktorá vám založila tému 🙂 Ešte do nej nedala ani jeden vlastný príspevok a dozvedela sa možno aj to, čo netušila 🙂
ja menim postelnu bielizen aj 6-krat denne,uz sa koli tomu liecim u psychiatra,ale tak mame ciste periny 🙂)
@mimka8899 Ahoj, prosím o blokaci tvých duplicitních profilů a odpověď na zprávu od Modrého koníka. Díky za pochopení,
@derdia ja tu nič anonymné nepíšem, neviem o čom tocis, mám tu normálne profil, chodím tu roky. Použila som iba pojem, nič konkrétne som neopisovala, ani žiadne detaily neuvadzala. A ak ti vadí názov mokrý orgazmus tak trápna si ty. To že pre teba sex nieje bežná téma na rozhovor je tvoja smola, nie moja.
Raz za týždeň, mám rada čerstvé prádlo a rých 10 minút prezliekania mi za to stojí.
@terezka1947 my sa sprchujeme večer denne (ja v dni, jeď cvičím aj dvakrát za deň), zvieratká v dome nemáme a predsa prezliekam raz za týždeň, podľa mňa je každému príjemné niečo iné.

No,....pre celkovy obraz by bolo.dobre naposat,ci sa ludia kazdy vecer sprchuju a idu spat az potom,ci spia s domacimi zviwtatami,atd.
Vtedy by sa na to prezliekanie perin,resp.frekvenciu pozeralo inak. Lebo tu uz ideme riesit kto je aka,leniva "spindira".