Ako často sa sprchujete?
Len ak sa cítite, že ste spotené, alebo keď niekam idete, či každý deň ?
@monillia nie som admin, ale neviem ci bohuzial alebo vdaka bohu :D
Každý deň, v lete aj 2x. 🤭
@svetlonos hlavne ze nas maju Americania za spindirov co sa nesprchuju...ale ako vyzeraju ich koberce doma po tom chodeni v topankach, to uz je ina kava. Isto ich tyzdenne netepuju.
A co je teba do toho?
Samozrejme že každý deň
Raz denne, niekedy raz za dva dni. Používam antiperspiranty, nesmrdím, ani keby som sa nesprchovala vôbec 😄 (mám problém spotiť sa aj v lete, mne je stále zima, alebo dobre, ale nikdy nie priteplo).
V sobotu
Autorka,
ale ved ty si dala blbe otazky 😁 Keby si to napisala aspom v duchu parodie na predchadzajuce temy, ok. Pretoze uz aj tema o sprchovani tu uz par krat bola 🙂
@babulkomale
no ved prave a aj z toho tie fakt ze spinave nohy. Jeden cech, co tam zije robi rozhovory rozne na youtube so slovakmi a cechmi na rozne temy. Jednounz nich boli aj randenie + higiena s muzmi/ zenami amikmi.
Potnam vsak aj takych, co na hygienu nesmierne dbaju v tej krajine narodeni.
Večer ale aj rano

@svetlonos kludne nech sa paci,odpovedz naco sa ti raci,bude to mas asi taku istu vypovednu hodnotu ako ta dneska diskusia ze ako casto vyhadzujete smeti, tu sa fakt clovek ked sa da pisat anonymne moze opytat hocico,pomaly sa tu niekto opyta ako si utierate rit.