icon

Ako často sa sprchujete?

13. jan 2023

Len ak sa cítite, že ste spotené, alebo keď niekam idete, či každý deň ?

Strana
z2
autor
13. jan 2023

@svetlonos kludne nech sa paci,odpovedz naco sa ti raci,bude to mas asi taku istu vypovednu hodnotu ako ta dneska diskusia ze ako casto vyhadzujete smeti, tu sa fakt clovek ked sa da pisat anonymne moze opytat hocico,pomaly sa tu niekto opyta ako si utierate rit.

autor
13. jan 2023

@monillia nie som admin, ale neviem ci bohuzial alebo vdaka bohu :D

ajko2011
13. jan 2023

Každý deň, v lete aj 2x. 🤭

monillia
13. jan 2023

@autor tak o to je to smutnejsie, čo si zistila touto otazkou, alebo sa tak prudko nudíš

babulkomale
13. jan 2023

@svetlonos hlavne ze nas maju Americania za spindirov co sa nesprchuju...ale ako vyzeraju ich koberce doma po tom chodeni v topankach, to uz je ina kava. Isto ich tyzdenne netepuju.

oli18
13. jan 2023

A co je teba do toho?

lavinis
13. jan 2023

Samozrejme že každý deň

mikadooo
13. jan 2023

Raz denne, niekedy raz za dva dni. Používam antiperspiranty, nesmrdím, ani keby som sa nesprchovala vôbec 😄 (mám problém spotiť sa aj v lete, mne je stále zima, alebo dobre, ale nikdy nie priteplo).

daniela2202
13. jan 2023

V sobotu

svetlonos
13. jan 2023

Autorka,
ale ved ty si dala blbe otazky 😁 Keby si to napisala aspom v duchu parodie na predchadzajuce temy, ok. Pretoze uz aj tema o sprchovani tu uz par krat bola 🙂

svetlonos
13. jan 2023

@babulkomale
no ved prave a aj z toho tie fakt ze spinave nohy. Jeden cech, co tam zije robi rozhovory rozne na youtube so slovakmi a cechmi na rozne temy. Jednounz nich boli aj randenie + higiena s muzmi/ zenami amikmi.
Potnam vsak aj takych, co na hygienu nesmierne dbaju v tej krajine narodeni.

xsuzannex
13. jan 2023

@svetlonos ved to ze u nas a este len v par krajinach je zvykom sa vyzut ked pridu domov..

ku_uk
13. jan 2023

Večer ale aj rano

Strana
z2