Ako často vám chodí pani na upratovanie domácnosti?
Ahojte, mám malú otázku na Vás, ktoré máte na pomoc v domácnosti nejakú pani. Nakoľko manžel bude mať v práci od septembra toho veľa a bude tam bývať dovečera a nám sa má koncom septembra narodiť druhé bábo (prvý syn bude mať 2 roky), tak pravdepodobne mi veľa času na upratovanie nezostane. Dohodli sme sa teda, že si zaobstaráme pani na výpomoc s domácimi prácami a upratovaním.
Ako často k Vám chodí a čo všetko stíha robiť? Máte nejaký zoznam ktoré práce robí pravideľne a ktoré príležitostne? Potrebujem pomôcť s bežným upratovaním ako podlahy, prach,kúpelka, wc a kuchyna + žehlenie. Občas samozrejme aj okná, ale to tak 2-3 krát do roka.
Tak na zhrnutie, kolko platíte, ako často a na ako dlho k vám hcodí a čo všetko stíha urobiť?
A ste pri tom doma, alebo idete preč z bytu a dôverujete jej? Resp. ako ste to robili na začiatku, či ste si ju najskôr nejak oťukli, alebo ste ju nechali hneď samu doma?
Dakuejm
@lucica dobry vecer. mate este zaujem o upratovanie?0918240542 k.knizatova@gmail.com
Nie dakujem, uz mam vyse roka pani a som spokojna.
@lucica Dobry den, chcela som sa opytat, cinste uz nasla niekoho na pomoc do domacnosti. Som nezamestnana a rada by som si privyrobila 🙂
Katarina
@slniecko30 Dakujem nad vasou otazkou je odpoved, uz som jednej pani odpisovala, ze uz mam vyppomoc v domacnosti a som spokojna. Prajem vela uspechov pri hladani
@lucica ano,ked som to poslala,zobrazilo sa mi ta odpoved. Aj Vam nech sa dari
@slniecko30 kde a za koľko upratujete prosím?
@bebe2013 Nijak, u mna doma upratovacka zehli a umyva kupelku wc a podlahy. Nie je to nic take narocne, snad sa jej pro tom nic nestane 🙂 mam ju cez známu tak sa spolieham, ze sme "kamosky", preto uvodzovky lebo je to pani pred 60. Ale je mila ma rada moje deti, niekedy je pre nich ako babka 🙂
@mily7 pred 12 rokmi som upratovala v Anglicku 🙂 na Slovensku som chodila do prace na plny uvazok. Ale momentalne, ked mam deti, tak ma akosi nikde nechcu zamestnat,kvoli tomu, ze by mohli byt deti chore :(. Co je podla mma uplne normalna vec, ale bohuzial, radsej zamestnavaju bezdetne. Tak by som si chcela aspon takto privyrobit. Na cene sa da dohodnut 🙂
@slniecko30
Odkiaľ ste mala by som záujem.
@terinka13 som z Prievidze 🙂
@bebe2013 Tak nad tymto som sa vobec nezamyslela. Ak by to robila na zivnost, je to "jej problem" normalne si to poriesi ako pracovny uraz, a ak to robi na cierno, tak je to hadam to iste, ako ked si zlomi nohu u niekoho na navsteve, proste smola. Ci sa bojis, ze by ta mohla nejako zalovat a popotahovat? Neboj sa, ak na cierno, urcite sa tym nebude nikde chvalit.
Ahojte mamicky.kto by potreboval pomoct s upratovanim ozvite sa.rada Vam pomozem
Neviete o niekom na upratovanie zo Senca?
Ak potrebujete upratat,umyt okna alebo požehlit pradlo rada Vam stym pomôžem.upratujem viacero domacnosti.ak mate zaujem napiste mi.pekny vecer
Ja tiez ponukam upratovanie v trnave.chodim uz do dvoch donacnosti a este jednu kludne zvladnem🙂
Dobrý deň, tiež ponúkam upratovanie Vášho byty/domu v Bratislave. Som študentka posledného ročníka na gymnáziu a rada by som si týmto spôsobom zarobila nejaké peniažky navyše. Skúsenosti mám cca 2 ročné- 1 a pol roka som upratovala 3-izbový byt a teraz upratujem menší dom. Doma samozrejme upratujem tiež už odmalička. Napriek môjmu veku som spoľahlivá, šikovná, učenlivá, zodpovedná a mnoho iného, určite budete s mojou prácou spokojní. Ak máte akékoľvek otázky neváhajte ma kontaktovať 🙂
zdravim vas ked budete niekto pomoct s upratovanim kludne sa ozvite , upratujem uz rodine som puntickarka sle mna to bavi tak ma kludne kontaktujte pekny den
ponúkam upratovanie Trenčín a okolie 😉
Upratujem rodinné domy, byty(základné upratovanie, veľké upratovanie,dlhodobé + jednorazové upratovanie,žehlenie, pranie,umývanie okien, venčenie psov). Najlepšie BRATISLAVA a okolie - Rovinka, Dun.Lužná, Kvetoslavov, Miloslavov, Alžbetin dvor, Most pri Bratislave, Šamorín, Malinovo, Zálesie, Ivanka pri Dunaji.Kontakt:0948427110 alebo upratovanieservis@gmail.com
Hľadám paniu na upratovanie Stará Ľubovňa.
Ozvite sa.
Ďakujem.
dobry dňe prajem ak zhanate niekoho na upratovanie domacnosti v Košiciach kludne mi napiste som seriozna spolahlivá zopovedná vieme sa na cene dohodnut. Vopred sa mozme stretnut a dohodnút. Upratovala som uz domácnosti čiže viem čo treba🙂 Kludne mi napiste tešim sa na vase ponuky. Krásny dnik🙂
Dobrý deň, mám 23 rokov, som študentka 5 ročníka Vysokej školy. Ponúkam seriózne a spoľahlivé upratovanie a pomoc v domácnosti. S výpomocou v domácnosti mám už bohaté skúsenosti. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. Teším sa na Vás🙂