icon

Ako často vás navštevujú kamaráti doma?

1. sep 2022

Mame velky dom a tento rok uz u nas bolo nespocetne vela navstev, kamaratov mojho muza aj s manzelkami a detmi, vacsinou minimalne na jednu noc aj prespali alebo aj dve. Pre nich super vylet, postarane o nich, strava, program. Pre mna robota, navarit upratat, periny navliekat, potom zase pratat, cely vikend sa obmedzovat, tiez mame dieta a nie je to ako ked je clovek sam doma ze si s prepacenim prdne na gauci a vyjde zo sprchy v uteraku. Uz sme sa dohodli (po mojom naliehani), ze uz nikoho volat nebudeme. Nie ze by som nemala rada ich spolocnost ale je to uz unavne a hlavne nas nikto nikdy tak nevolal. Teraz dosiel manzel ze zase niekoho zavolal. Povedala som mu ok ale ja doma nebudem (pojdem k rodicom) nepocitaj so mnou uz v tomto. Skoncilo to hadkou. Pytam sa, chodia k vam takto bezne kamarati na navstevy? Ci len ja som divna ze mi to uz vadi. Hlavne mi vadi ze sa so mnou nedohodol ale rovno iba oznamil.

Strana
z3
elizabet173
2. sep 2022

na ak návšteva sedí ráno za stolom na riti a pánko dospáva opicu, tak už chápem lepšie zmysel jeho návštev, zabaviť sa, opiť sa a ty sa staraj. K tej mame by som išla, aj keby som doma po tom víkende našla chliev. A ten by som neupratovala, zavolala by som si na to firmu. Dovolí si toľko, koľko mu dovolíš ty. Divím sa ti, že si s niečím takým vôbec súhlasila, keď vy chodíte na hotel. Pri mne by mu nehrozilo, aby som okolo nich skákala.

akinom0077
2. sep 2022

ano chodia mam to rada. je to sice praca navyse ked odidu v domacnosti ale super mam to rada

sense
2. sep 2022

Ku nám minimálne, keďže väčšina nemá deti a kamarátky co deti majú dáme zvyčajne spolu vylet

bessie12
2. sep 2022

k nam casto nechodia a ani my k nim. Byvame od seba viac ako 100km a nevieme sa dohodnut, kedy by sme dali stretko. Hoci mame kamaratov, ktori byvaju od nas do cca 20 km a tiez nejako to stretavanie sa viazne.

edien
3. sep 2022

@zuzanka.zuzu presne toto som isla napisat. My mane dom ale nezniesla by som tam nikoho na noc a dokonca u nas nikdy nebola navsteva za tych cca 5rokov co ho mane. dosli pozriet ked sme dom kupili,potom ked sme renovovali a tym to haslo. Ja to neznasam🙈

bodkolienka81
3. sep 2022

Chodia..2hodky na terase na kavicku (ano, aj v zime), aspon k nim supnem deti, nech su na vzduchu :D
Prespavanie by mi vadilo, obcas tu je rodina, ale ti uz su vycviceni zvliekat hned pradlo a "male" jedla si kazdy robi sam, na co ma chut..
Obed, veceru spolocnu varim alebo griluje muz, ale kazdy pomaha, ziadne vysedavanie a obskakovanie..

lasona
4. sep 2022

@h2 nie absolútne mu nevadí...mal prísť len na Vianoce ale zatvárali okresy,btak povedal že nech ostane ..ako nikto nepredpokladal že to bude tak dlho, ale proste nám neprekážal ..keď odišiel tak mi bolo veľmi clivo....práveže bolo to super....boli sme traja, dvaja doma by sme sa pozabíjali 😁😁debatovali sme, doma sme podrobili čo bolo treba, bolo nám veselšie...mne by nevadilo keby tu snami ostal bývať stále...on je veľmi nekonfliktný, nenáročný, stále ceri tie jeho biele zuby😁😁všetci v rodine si ho obľúbili...a koľko krát sa pýtajú a nepríde ešte?😁

lasona
4. sep 2022

@0silvia0 ja ho beriem ako môjho brata ♥️

Strana
z3