icon

Ako nájsť kompromis v trávení víkendov?

12. sep 2026

muž má pocit, že víkend treba využiť a vždy niečo podniknúť. ja sa zas celý týždeň teším, že budem konečne doma a nebudem mať žiadny program.
poslednú dobu sa kvôli tomu už aj dohadujeme, lebo on má pocit, že sa mi nikam nechce a so mnou sa nedá nič robiť, ja zas nechcem každý víkend tráviť po výletoch a návštevách len preto, aby sme nesedeli doma.
máte to niekto doma podobne? ako ste našli nejaký kompromis? sám by nešiel ...

anonym_4c1e0d
12. sep 2026

Prednedavnom tu bola rovnaka diskusia ale nie muz chcel chodit ale zena a muz v nej chcel svoj pokoj. Napisem to co tam kompromis jeden den taky druhy taky alebo jeden vikend podla jedneho druhy podla druheho.

anonym_278225
12. sep 2026

jeden den vonku a jeden den ho zapoj do upratovanmia a varenia....

anonym_2d8c68
12. sep 2026
@anonym_278225

jeden den vonku a jeden den ho zapoj do upratovanmia a varenia....

@anonym_278225 a jeden deň Doma nič nerobiť je kde? Ja potrebujem aj také dni

merkelica
12. sep 2026
@anonym_4c1e0d

Prednedavnom tu bola rovnaka diskusia ale nie muz chcel chodit ale zena a muz v nej chcel svoj pokoj. Napisem to co tam kompromis jeden den taky druhy taky alebo jeden vikend podla jedneho druhy podla druheho.

@anonym_4c1e0d alebo by si mohli tieto pary vymenit partnerov a bolo by to dokonale 😃

anonym_c82428
12. sep 2026

@anonym_autor jeden vikend vybera program jeden, dalsi ten druhy. Niekto ma pocit ze nezije ked ma trcat cez vikend doma.

doux
Autor odpoveď zmazal
anonym_a66190
12. sep 2026

@anonym_autor bez detí sme strávili aj každý zvlášť vikend, niekedy išiel na motorku, ryby, na pivo, ja som išla k mame, niekedy som doma prespala pol dňa. Niekedy zase on sedel doma, ja som išla s kamoškou na túru, ...teraz kvôli deťom sa snažíme chodiť často na výlety, cez týždeň pracujeme, deti škôlka, víkendy vždy niečo podnikáme ale aj sa nám chce. Keď sa nám nechce, vieme byť aj doma. Ale to už deti sa pýtajú von, alebo vystrájajú, takže von tak či tak musíme ísť.

anonym_495be5
12. sep 2026

my sa zhodneme...ze doma je najlepsie

euka210
12. sep 2026

@anonym_autor my sme to tak mali, ked som bola doma na RD, ze som cez vikend niekde chcela ist...aspon v nedelu. Moj robi tazku fyzicku pracu a pol nedele vie fakt prespat. Ked som sla do prace, bola som rada, ze mozem byt doma a ist max.na prechadzku po dedine ci len do okolia aj s detmi.
Su taki akcni ludia, poznam takych. Nam to aj s vekom a povinnostami az tak nechyba.
Zvolila by som klasicky kompromis. Jeden vikend doma a druhy niekde ist. Na tom by sa normalnj ludia mali byt schopni dohodnut.