Ako chrániť prístrojovú dosku pred zablatenými topánkami?
Ahojte, prosím Vás rodičia, ktorí vozíte detičky v autosedačkách v smere jazdy na prednom sedadle, ako riešite obkopané prístrojové dosky? V lete mi to až tak nevadilo, po pred pár dňami ma skoro porazilo, ako mi to dieťa obkopalo zablatenými topánkami 🙂 🙂 🙂
na internete som nenašla žiadne chrániče, ale to asi preto, že je tam airbag... Prosím Vaše rady a skúsenosti, ďakujem krásne 🙂
Aké staré dieťa? Keď dočiahne tak je aj dosť staré na pochopenie prečo nemôže.
@halojanka12345 sup s nimi dozadu. Potom mozte kupit na sedadlo chranic.
@halojanka12345 Tak ho posaď na zadné sedadlo 😝
nestačilo by ho vyzuť ?
🙂
3 roky, sedačka úplne vzadu, keď bola vzadu, ani kinedryl nepomohol, zvracala aj na krátkych trasách, keď ideme na dlhšie, tak je vyzutá, ale niekedy stačí aj cesta do obchodu a už je blato 🙂 🙂 🙂 samozrejme, že vysvetľujem, ale nejak sa to stále míňa účinku.... Len som chcela vedieť, či nemáte podobnú skúsenosť...
@halojanka12345
veď sedíš vedľa nej keď šoféruješ, tak jej ich dávaj dole, upozorňuj
Na prednej sedacke by malo byt iba dieta vo vajicku (a tam je v opacnom smere jazdy), ked uz je na autosedacku, tak ma byt radsej vzadu za spolujazdcom a ked je uz predsalen vpredu, tak sedadlo by malo byt posunute uplne dozadu, aby pri buracke airbag nezdemoloval hlavu. Niektore detske sedacky maju aj poviazanie na nohy, ak to tvoja nema, tak si taku zaobstaraj, alebo si kup pasik s patentom a tym mu ich blokuj. ;)
Vyzuj topanky ked su fakt spinave.. a upozornovat...
@halojanka12345 Návleky na topánky. Buď si uši alebo kúp igelitové.
sedačka je úplne vzadu, ale mám maličké autíčko (yaris) a aj tak dočiahne... tie návleky sú super nápad

@halojanka12345 vysvetlit dietatu ze je to nebezpecne vykladat si nohy hore?
A mate posunutu sedacku uplne vzadu?