Ako chutí dubajská čokoláda od Plačkovej?
Máte ju vyskúšanú? Aká je chuťovo?
Predpokladam lacne, aka je aj ona 😅🫣....
@oceanahory Na to som nepýtala 🙄
Ja se ptám Proč?! Ľudia, preboha...
ale áno, presne toto si sa pýtala - ako chutí dubajská čokoláda od plačkovej ...
Netuším, nemám záujem podporovať ani ochutnať šmejdy
Vidím, že sa pýtam na zlej stránke. Aké ste nepríjemné. Skúsenosť nemáte a kydáte.
Prečo podporujete takýchto ľudí? Ľudstvo je naozaj v sračkách.
Daj jej doručovať svoje dieťa, že ako sa rozbieha “kariéra”. Alebo nech tvoje dieťa ponúknu materiálom na zlepšenie nálady. Taká ako je ona by mali byť na okraji spoločnosti. Tu sa im dáva bezbrehý priestor.
Ano, pytas sa na zlej stranke. Vacsina zien tu má svoj jasný (negativny) názor na tuto a podobne "celebrity" a "ich" produkty.
Snad si nemyslíš, ze Plackova má cokolvek spoločne s čokoládou, ktoru predava ako svoju. Nakupi tu najlacnejsiu a predava blbým ludom ako kusok svojho luxusneho sveta.
Ako inak by si za ten luxus zaplatila??? Okrem teda tych inych, vyslovene nezakonnych veci, v ktorych ide.
prečo si nekúpiš naozaj kvalitnú a osvedčenú čokoládu, napr. z dirty?
Od nej by som sa bála čokoľvek kúpiť. Predpokladala by som, ze je to len nejaká lacná napodobenina, ktorá bude mať prehnane navysenu cenu
Ja som sa pýtala či niekto ochutnal tú čokoládu a idete ma kameňovať.
Kúpou “jej” produktov legalizujete ich príjmy z nelegálnej činnosti. Aká je to činnosť je verejné “tajomstvo”.
Uplne normálne, tu sa odpovedí k teme dočkáš tak 1/10
@bellaa3007 Mala si ju? Je dobrá chuťovo?
paneboze, udri 😀 😀 😀
Kúpou “jej” produktov legalizujete ich príjmy z nelegálnej činnosti. Aká je to činnosť je verejné “tajomstvo”.
@dudos Vieš o tom, že ohováranie a poškodzovanie mena je trestný čin?
@bellaa3007 presne,,,aj ty si jej supoer odpovedala 😀
takze, aka je tvoja odpoved na otazku ?
zuzana, to si ty? 😂
Veď kúp a ochutnaj. Chute sú aj tak veľmi individuálne. Od Plačkovej som nemala, ale inak mne v princípe chutili všetky čo som skúsila a bolo ich viac.
v 9 z 10 tychto "Dubajskych" cokolad lacno vyrobenych v Turecku sa nasli plesne a dalsie smaky. dobru chut
Nič viac ako takúto odpoveď som čakala.
Presne sem sme sa dopracovali ako spoločnosť. Vždy ale vždy som pracovala poctivo a slušne. Svoje deti vychovávam slušne. Manžel pracuje od svitania do hlbokej noci. Ak nemôžem pomôcť tak neubližujem. Som človek, ktorý ani jednu bus zastavku neprejde bez označeného lcwstivneho lístka. Povedala som slušne svoj názor a postoj k danej veci pre čo nebudem kupovať produkty od podnikateľov ako je pani Plačková a podobných. Je to len môj názor. Nemusíš sa s ním stotožňovať. Rešpektujem ho.
A mne ideš medzi riadkami písať o trestnom čine. Môžem čakať udanie? Asi áno.
Môžem ti dať odpoveď na tvoju otázku, nie nechutnala som. Máme doma priamo z Dubaja a ani tie mi nechutia. Je jedno aká značka je na nich, nechutí mi ani jedna.
Už je všetko ok? Tento môj názor nie je na udanie?
Nechápem módu dubajskej čokolády. Je to presladené, nechutí mi žiadna značka.
uprimne kupila by som si ked tak už čokoladu od niekoho kto ju aj vyraba napr, janek , a nie kto je len medzikus medzi vyrobcom
prečo , však ak odvadza zo zisku dane aj odvody všetko v poriadku nie ? alebo ? prípadne z reklamnej činnosti by mala ešte
to vazne? ona uz predava aj cokoladu?
zachvilu bude predavat aj toaletak s jej menom, aby sa nam lepsie kakalo...

Predpokladam lacne, aka je aj ona 😅🫣....