icon

Ako chutí dubajská čokoláda od Plačkovej?

4. júl 2025

Máte ju vyskúšanú? Aká je chuťovo?

Strana
z5
oceanahory
4. júl 2025

Predpokladam lacne, aka je aj ona 😅🫣....

autor
4. júl 2025
@oceanahory

Predpokladam lacne, aka je aj ona 😅🫣....

@oceanahory Na to som nepýtala 🙄

enmery
4. júl 2025

Ja se ptám Proč?! Ľudia, preboha...

biba_18
4. júl 2025

ale áno, presne toto si sa pýtala - ako chutí dubajská čokoláda od plačkovej ...

cacianka
4. júl 2025

Netuším, nemám záujem podporovať ani ochutnať šmejdy

autor
4. júl 2025

Vidím, že sa pýtam na zlej stránke. Aké ste nepríjemné. Skúsenosť nemáte a kydáte.

dudos
4. júl 2025

Prečo podporujete takýchto ľudí? Ľudstvo je naozaj v sračkách.

dudos
4. júl 2025

Daj jej doručovať svoje dieťa, že ako sa rozbieha “kariéra”. Alebo nech tvoje dieťa ponúknu materiálom na zlepšenie nálady. Taká ako je ona by mali byť na okraji spoločnosti. Tu sa im dáva bezbrehý priestor.

dudos
4. júl 2025
@dudos

Daj jej doručovať svoje dieťa, že ako sa rozbieha “kariéra”. Alebo nech tvoje dieťa ponúknu materiálom na zlepšenie nálady. Taká ako je ona by mali byť na okraji spoločnosti. Tu sa im dáva bezbrehý priestor.

@dudos “doučovať”

barka1
4. júl 2025

Ano, pytas sa na zlej stranke. Vacsina zien tu má svoj jasný (negativny) názor na tuto a podobne "celebrity" a "ich" produkty.
Snad si nemyslíš, ze Plackova má cokolvek spoločne s čokoládou, ktoru predava ako svoju. Nakupi tu najlacnejsiu a predava blbým ludom ako kusok svojho luxusneho sveta.
Ako inak by si za ten luxus zaplatila??? Okrem teda tych inych, vyslovene nezakonnych veci, v ktorych ide.

biba_18
4. júl 2025

prečo si nekúpiš naozaj kvalitnú a osvedčenú čokoládu, napr. z dirty?

ruxandra
4. júl 2025

Od nej by som sa bála čokoľvek kúpiť. Predpokladala by som, ze je to len nejaká lacná napodobenina, ktorá bude mať prehnane navysenu cenu

autor
4. júl 2025

Ja som sa pýtala či niekto ochutnal tú čokoládu a idete ma kameňovať.

dudos
4. júl 2025

Kúpou “jej” produktov legalizujete ich príjmy z nelegálnej činnosti. Aká je to činnosť je verejné “tajomstvo”.

bellaa3007
4. júl 2025

Uplne normálne, tu sa odpovedí k teme dočkáš tak 1/10

autor
4. júl 2025
@bellaa3007

@bellaa3007 Mala si ju? Je dobrá chuťovo?

nyusika
4. júl 2025

paneboze, udri 😀 😀 😀

autor
4. júl 2025
@dudos

Kúpou “jej” produktov legalizujete ich príjmy z nelegálnej činnosti. Aká je to činnosť je verejné “tajomstvo”.

@dudos Vieš o tom, že ohováranie a poškodzovanie mena je trestný čin?

autor
4. júl 2025
@nyusika

paneboze, udri 😀 😀 😀

@nyusika Teba už udrel zjavne.

nyusika
4. júl 2025
@bellaa3007

@bellaa3007 presne,,,aj ty si jej supoer odpovedala 😀
takze, aka je tvoja odpoved na otazku ?

biba_18
4. júl 2025

zuzana, to si ty? 😂

thereisabear
4. júl 2025

Veď kúp a ochutnaj. Chute sú aj tak veľmi individuálne. Od Plačkovej som nemala, ale inak mne v princípe chutili všetky čo som skúsila a bolo ich viac.

sowhat
4. júl 2025

v 9 z 10 tychto "Dubajskych" cokolad lacno vyrobenych v Turecku sa nasli plesne a dalsie smaky. dobru chut

dudos
4. júl 2025

Nič viac ako takúto odpoveď som čakala.

dudos
4. júl 2025

Presne sem sme sa dopracovali ako spoločnosť. Vždy ale vždy som pracovala poctivo a slušne. Svoje deti vychovávam slušne. Manžel pracuje od svitania do hlbokej noci. Ak nemôžem pomôcť tak neubližujem. Som človek, ktorý ani jednu bus zastavku neprejde bez označeného lcwstivneho lístka. Povedala som slušne svoj názor a postoj k danej veci pre čo nebudem kupovať produkty od podnikateľov ako je pani Plačková a podobných. Je to len môj názor. Nemusíš sa s ním stotožňovať. Rešpektujem ho.
A mne ideš medzi riadkami písať o trestnom čine. Môžem čakať udanie? Asi áno.

dudos
4. júl 2025

Môžem ti dať odpoveď na tvoju otázku, nie nechutnala som. Máme doma priamo z Dubaja a ani tie mi nechutia. Je jedno aká značka je na nich, nechutí mi ani jedna.
Už je všetko ok? Tento môj názor nie je na udanie?

peterp85
4. júl 2025

Nechápem módu dubajskej čokolády. Je to presladené, nechutí mi žiadna značka.

sara07
4. júl 2025

uprimne kupila by som si ked tak už čokoladu od niekoho kto ju aj vyraba napr, janek , a nie kto je len medzikus medzi vyrobcom

sara07
4. júl 2025

prečo , však ak odvadza zo zisku dane aj odvody všetko v poriadku nie ? alebo ? prípadne z reklamnej činnosti by mala ešte

balerina2025
4. júl 2025

to vazne? ona uz predava aj cokoladu?
zachvilu bude predavat aj toaletak s jej menom, aby sa nam lepsie kakalo...

Strana
z5