Ako čo najlepšie zaparkovať kolmo?
Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, ako čo najlepšie zaparkovať kolmo? Ďakujem za rady.
@sissy27 ja bývam v rodinnom dome, my máme garáž tak nešťastne riešenú, že cez úzku uličku v tvare písmena S musím vycúvávať z garáže, v práci máme klasické parkovisko, kde nemusím pozdĺžne parkovať, takže pozdĺžne parkovanie používam raz za rok, preto nie som v tomto veľmi zručná, ale nabudúce ten b-stĺpik musím použiť
@tonka68 ja mam v aute kameru v zadu aj sensory a niesom na to zvyknuta ani nejako neverim (tam len pozriem ci mi niekto nelezi pod autom alebo neni dieta, ked nieco je v ceste tak to piska) . ked parkujem dam spiatocku (mam automat) postavim sa normalne zo sedacky skoro, pravou rukom sa drzim opierky sedacky zo zadu spolujazdca, lavou tocim a nohamy brzdim, priavam. Hlava sa mi stropu dotyka, mam vacsie SUV s malym je to este lahsie. Mam najazdene xxxx rokov a km ani raz som nemala nehodu, mam nove auto aj ine rozmery proti tomu co som mala doteraz a to funguje hned na prvy krat vacsinou nacuvnem, mam vyhlad akoby som jazdila dopredu.

@ava11 ja nemám žiadne senzory ani kamery a cúvam v pohode hocikde 😉 chce to ozaj len cvik