icon

Ako čo najlepšie zaparkovať kolmo?

tonka68
7. sep 2016

Dobrý deň, vedeli by ste mi poradiť, ako čo najlepšie zaparkovať kolmo? Ďakujem za rady.

Strana
z2
sissy27
7. sep 2016

@ava11 ja nemám žiadne senzory ani kamery a cúvam v pohode hocikde 😉 chce to ozaj len cvik

0silvia0
7. sep 2016

@sissy27 ja bývam v rodinnom dome, my máme garáž tak nešťastne riešenú, že cez úzku uličku v tvare písmena S musím vycúvávať z garáže, v práci máme klasické parkovisko, kde nemusím pozdĺžne parkovať, takže pozdĺžne parkovanie používam raz za rok, preto nie som v tomto veľmi zručná, ale nabudúce ten b-stĺpik musím použiť

tova
8. sep 2016

@tonka68 ja mam v aute kameru v zadu aj sensory a niesom na to zvyknuta ani nejako neverim (tam len pozriem ci mi niekto nelezi pod autom alebo neni dieta, ked nieco je v ceste tak to piska) . ked parkujem dam spiatocku (mam automat) postavim sa normalne zo sedacky skoro, pravou rukom sa drzim opierky sedacky zo zadu spolujazdca, lavou tocim a nohamy brzdim, priavam. Hlava sa mi stropu dotyka, mam vacsie SUV s malym je to este lahsie. Mam najazdene xxxx rokov a km ani raz som nemala nehodu, mam nove auto aj ine rozmery proti tomu co som mala doteraz a to funguje hned na prvy krat vacsinou nacuvnem, mam vyhlad akoby som jazdila dopredu.

Strana
z2