icon

Ako dlho ste boli samé?

4. sep 2022

Ahojte..Predvčerom som mala taku debatu so sesternicou na vzťahy..Ja som sama už 8 mesiacov..Povedala mi, že vobec sa nemam preto trápiť,aj keby som mala byť sama ďalšieho pol roka,rok že nič sa nedeje.. Že na zdravý vzťah musim byť psychicky vyrovnaná,šťastná sama so sebou,aby som si do života nepritiahla nejakeho idiota..Som ešte mladá po 20tke.. koľko najdlhšie ste boli same?Ja v podstate so sesternicou aj suhlasim..myslíte že tak to je?

babovka2321
4. sep 2022

Ma pravdu, venuj sa sebe, skole.. neber hocikoho, kto ti skrizi cestu len preto, aby si nebola sama 🙂

ninka99865
4. sep 2022

Presne tak, ja som tak od 23 bola sama asi 3 roky a brala som to v tom čase dosť tragicky, ale ked sa nato pozriem spätne tak to boli super časy. Všetko príde v správny čas 🙂

viestta
4. sep 2022

Na nový vzťah je čas vtedy, keď zistíš, že po ňom zúfalo netúžis a neskocis do toho s hocikým, hlavne, že je.

sweet20
Autor odpoveď zmazal
sweet20
4. sep 2022

1 den a stale som s terajsim ..

magda15
Odpoveď bola odstránená
titla
4. sep 2022

Bola som bez partnera 5 rokov, vo veku od 22 do 27. Nebolo to vzdy ruzove, ale ani tragedia. Ano, boli chvile, ked mi bolo smutno. Obvzlat pretoze skoro vsetci priatelia okolo mna boli v dlhodobych vaznych vztahoch a zakladali si rodiny. Na druhu stranu to bolo obdobie kedy som sa mohla venovat sebe. Zacala som cvicit, tancovat, ucit sa jazyk, cestovala som... a tie roky mi vela dali.
Chcela som vztah a partnera, ale neulakomila som sa na prveho, co o mna prejavil zaujem.

syslik81
4. sep 2022

6 rokov.. ked osm porodila dceru ..dala mi tak zabrat ze na ziaden vztah som ani nepomyslela,, a kedze zijem daleko od rodiny v zahranici tak ani vela sanci zoznamit s tu clovek nema

jozef11111111
4. sep 2022

Radšej počúvaj tu sesternicu...

marsmykkok
4. sep 2022

No poznám aj prípady, že neboli samé ani mesiac, našli rýchlo náhradu a sú spolu už x rokov manželia. čo pozorujem u seba, pre mňa by bol ideál tiež tak do mesiaca a pol, kedy chcem kvôli tomu, že mám v čerstvej pamäti výhody lásky a vzťahu. Potom po mesiaci a pol nastalo u mňa do polroka také obdobie, že som precitla, že je koniec, trápilo ma to, už som nemala v pamäti živej benefity vzťahu, riešila som predošlé krivdy aj na potencionálnych nápadnikoch či to nebude rovnaké a tak. Teraz mám polrok po vzťahu a myslím, že už mám znovu čistú hlavu a myseľ a som pripravená na toho správneho (vyrovnaná s rozchodom a čo sa stalo)

kacusik69
4. sep 2022

po 4 rocnom vztahu pocas VS 4 roky sama (uplne mi to vyhovovalo, dokoncila som si VS, zamestnala sa, “zila”, bola som spokojna, prve tri mesiace boli tazsie, potom to akosi same zo mna opadlo) aktualne piaty rok vo vztahu

kittykat22
4. sep 2022

nikdy som sama nebola - neviem to. Lietala som z jedneho vztahu do druheho. Nemyslim si, ze je to dobre. Uz som starsia a teraz spatne si uvedomujem, ze keby som bola par mesiacov sama, tak by som si vedela samu vazit viac a nezit len pre muzov s ktorymi som bola.

mikadooo
4. sep 2022

Myslím si, že čas je v tomto prípade individuálna veličina. Ide len o to, aby si si namiesto vzťahu nenašla "náplasť". Čiže trošku času by sa hodilo, keby si bola aj sama a "užívala si slobodu". Skákať zo vzťahu do vzťahu nie je úplne ideálne. Samozrejme, sú aj prípady, že sa rozídeš, lebo si si začala s niekým iným, resp. chceš si začať. Ale keďže si po rozchode ostala sama, toto asi nebude tvoj prípad. Mne príde 8 mesiacov už celkom ok, ale kľudne aj dva roky sú lepšie ako rýchlo rýchlo s niekým byť, nech je to hocikto, len aby som nebola sama 🙂. Ja som bola sama cca 4 roky. Jednoducho neprišiel nikto zaujímavý, alebo boli tí zaujímaví obsadení, alebo jednoducho nemali záujem, alebo som nemala záujem ja 🤷. Keď to má prísť, príde to v ten pravý čas.

drake122
4. sep 2022

8 mesiacov? No Ty si chúďatko..🤣. Ľudia sú aj sami celý život a žijú. Naozaj úžasne, tieto novodobé princezné ani život poriadne nežili a nad takýmto lamentujú...

jana_eyre_2
4. sep 2022

Pred tým ako som sa dala dokopy s mojím mužom, som bola sama takmer rok.. predtým som šla zo vzťahu do vzťahu.. mala som 21 keď sme spolu začali chodiť, smutné obdobie zamnou.. naozaj sa treba venovať sebe, svojim záľubám..

petamich
4. sep 2022

pred tym nez som stretla manzela som bola bez vztahu 6-7 rokov a evidentne som to prezila 🙂 jasne, boli chvile, ked to bolo tazke, ked som mal pocit, ze kazdy niekoho stretol, vydava sa, rodi...ale inak som si to obdobie uzila, venovala sa sebe, sportovala, cestovala, chodila som napr. na salsu

h2
5. sep 2022

Ja mám kamošky, ktoré sú samé aj viac, ako 10 rokov. A zrejme to už aj tak zostane. Takže 8 mesiacov je úplné v pohode. 😉

lucpro1
5. sep 2022

dlhsi cas, niekolko rokov asi tri a teda myslim, ze to obdobie mi prospelo, lebo som sa aspon naucila travit cas sama so sebou a hlavne som sa naucila si to uzivat.

siska53
5. sep 2022

Tak do roku a pol asi. Najdlhsie. Ale necitila som sa sama, naopak. Bolo mi dobreee.

bessie12
5. sep 2022

najdlhsie asi 1-2 dni. Potom som sa dala dokopy s mojim terajsim priatelom.