kolko ste boli najdlhsie na urade prace
co citam niektory su aj 2 roky, to je vobec mozne?
Vyse rok a pol ale bol covid.
@magic08 to vazne? akoze doteraz? to snad nie !
suseda celý život,strieda up s rodičakom
@19mmm71 to vazne sa aj da? akoze
je registrovaná,peniaze nedostava
ano doteraz. mal medzitym prestavky zo sankcneho vyradenia.... proste je to maskot uradu
Ja som 13 mesiacov
@19mmm71 ok ale stat plati ZP. a takto mozu ludia robit na cierno.a stat to nezisti
@podbel2512 a kazdy mesiac ale chodis na stretnutie a to sa ta pani necuduje ze mas problem najst robotu?
2 mes? Ani to nie. V AT som bola 2 mes a nieco, Ale to bola ta povinna pauza medzi sezonami u nas vo firme. Vsetci sa museli takto striedat a potom nastupit.
4 mesiace, v okoli nepoznam praveze nikoho kto by bol niekedy na UP 😆
Nie necuduje sa. Sama mi hovori ze mi nema co ponuknut. Vidi ze si nemam kam ani zivotopis poslat. Zato odomna ani nevyzaduje aby som jej nosila potvrdenie o hladani zamestnania.
Moja mama je cely život na UP. Od roku cca 1992,kedy úrad vznikol. Teraz bude mať 60 rokov.
Pol roka 😅
@hajducarmen87 to je mozne? ze statu nevadi ze niekomu plati cely zivot ZP? tvoja mama nikdy nepracovala? kazdy mesiac tam chodi?
@podbel2512 aha no ''super'' tak ja sa necudujem ze tam su ludia roky. :O
ano tak funguje ,muž jej platí všetko ostatné
@19mmm71 akoze co ostatne, akoze SP?
Pol roka (v období kedy som skončila na jednej VŠ a išla som na druhú VŠ)
takze vlastne tu nie je ziadna kontrola nad tym ako dlho som na urade prace, chapem to spravne?
lebo podpora sa berie 6 mesiacov ale ked sa nepostasti, nemozu cloveka po 6m vyhodit ze?
ako ze nie je ziadna limitacia trvania na urade tak myslim
Nie je presne stanoveny limit. Je to individualne od pripadu k pripadu. Niekedy sa vsak cloveka pokusaju zbavit a vyhodit uz po par tyzdnoch a je im jedno ci mas v plane si za tych 6 mesiacov vycerpat podporu alebo nie 👍😃
@larinka552 boze tak uz sa stracam, no nevadi ja lenze sa bojim aby som mohol cerpat podporu aby ma nevyhodili
Asi tyzden za 22rokov prac. Života ...čiže de facto vobec.
a ty by si bola doma bez príjmu? hold v určitom veku môže byť problém sa zamestnať, lebo už jednoducho má človek svoj vek a ženu pred dôchodkom ani do potravín nevezmú....
3 mesiace, ale viac menej dobrovoľne, lebo sme museli poriešiť veľa vecí okolo sťahovania sa, tak som si prácu vlastne ani nehľadala 🙂 keď sa všetko ustálilo začala som pracovať takmer hneď.
nikdy
Nikdy
..a ty??...ty si z toho, čo taký vyplašený??..tetám to môže byť šuma fuk,zo svojho Ti podporu neplatia...
ja poznam osobu, ktora je na urade od kedy vznikli 🙂 tusím rok 1993...