Ako dlho ste nosili piercing?
Ahoj mám 29 som žena 😅mám 4 dieťa a 2 pírsy...jeden v nose mini bodka a nad perou (Monroe piercing)....
Rozmýšľam že z nosa vyberiem necham len nad perou....ťažko sa mi je ich vzdať mám ich od 16.😅ale viem už mi není 16 mám pomaly 30 a dieťa....tie čo mate pirsy v akom veku ste ich zložili dik 😊
mala som v pupku, asi od 15-tich. zlozila som ho pocas tehotenstva(ako 29 rocna) a nedala som ho uz naspat.
Ja osobne by som vybrala ten nad perou, lebo po dlhšom čase to môže poškodiť zuby.
@cosmic_origin mám ticku z bioflexu takže ani necítim E ho mám oproti chirurgickej
Ja som mala v jazyku asi 10 rokov, vybrala som ho ked som mala 32 🙄doteraz mi chyba 😁
Mam krúžok v pere a občas si dám aj do pupku ( ale pri behu mi vadí, tak ho moc nenosím) a neplánujem nič vyberať.
Mám 27, dve deti...
Ale ja mám červené dredy a som aj potetovana ( kvázi pol tela), takže. ..Piercing nik nerieši 😁
Je to moja osobnosť, a nechcem ju meniť kvôli nejakým "štandardom "...
Páči sa mi, že som iná..
vobec si to nevyberaj, ak to chces spravit len kvoli tomu, co povedia ini ludia... bude ti to potom luto. nie si ani stara baba, aby si sa musela zrazu obliekat inak. jediny padny dovod by bol zdravotny. okrem toho, doba uz je inde. zachvilu budu po slovensku chodit sami potetovani dochodcovia.
Podla mna si v pohode nechaj kolko sa ti bude pacit. Neviem preco by si nemohla nosit ked uz mas dieta a 30 rokov. To predsa nema s vekom nic spolocne. Ja teda piercingy uz nemam, nerobili mi dobre. Ale mam 38, mam tetovanie a idem si dat dalsie🤷♀️ Mam kamosky v mojom veku, maju deti a piercingy v pohode nosia
Mala som v jazyku,ten som vybrala davnejsie,v pupku som mala asi do piateho mesiaca tehu s prvou dcerkou (to som mala 30 a mala som aj v nose a nad perou) potom som ho uz nedala naspat ,pretoze na tom roztahanom pupku by to uz nebolo ono. Nad perou som mala asi do 33-ky,vybrala som ho,lebo ked sa mi narodil syn a mala som ho na rukach stale mi do neho buchal hlavickou,inak by som ho mala dodnes. teraz mam 38 a mam uz len v nose (od 16tich) a tragus.
mám 40+ a rozmýšľam, že si teraz nechám spraviť nostril piercing 😀 nevidím dôvod to vyberať z iných ako praktických či zdravotných dôvodov (ak sa ti napr. niekde zachytáva, zapaľuje sa atď.). Len kvôli tomu "lebo mám vek" alebo "čo povedia ľudia" by som to fakt nerobila.
Ja som mala v jazyku a pri pôrode zdrbal pôrodník sestričky, že mi ho nenakazili vybrať 😅😅😅
Takze už nemam žiadny ale vôbec mi nechýba...
Ak sa to tebe páči tak si nechaj ☺️
Ja mám 33 rokov , 3 deti a pred rokom som si dala tragus 😋,na druhom mám tri náušnice a ešte jeden piercing plánujem na uchu. Na čo vyberať ? Keď sa mi to páči nebudem to vyberať zato že má x rokov
@belllinka a tak mne sa to vždy páčilo nevadí že nikto neuvidí ale ty vieš že ho máš proste tvoj pocit chcela si máš ho😅...ale nemám na to to by som nedala som slabá na to🤣
Mám uši dosť poprepichovane....a chcela by som niečo jemnejšie veľmi sa páči minimalistický elegantný štýl ale nikde neviem nájsť také šperky len bižutéria to nechcem buď chirurgická oceľ zlato alebo striebro ak viete poraďte
Ked to je take individualne...ak sa ti to stale paci a vies sa s tym stotoznit tak si ich nechaj pokial chces. Ja som mala v pupku od 16 a v jazyku od 18, z pupka som si vybrala cca. v 21 a z jazyka asi pred dvoma rokmi cize tak v 26. Ale uz mi boli oba skor napriek a prislo mi to take zbytocne... Proste u mna tinedzersky osial 😊.
Mala som piercing v nose od 18 do 23 rokov.. Tiez asi taky osial.. Bolo mi blbe chodit s tym na skusky, povedala som si, te som uz dospela.. Kazdy to mame inak..
Myslím ze je to dosť individuálne 🙂 a piercing nemá nič spoločné s vekom 🙂
Ja som mala kedysi v nose 😂 keď som mala 18-19, vybrala som ho potom, prestalo sa mi to páčiť.
Od 18 tiež mam piercing v pupku, vždy sa mi to páčilo (kvôli sebe, na sebe), teraz mam 30 r a nechala som si to aj cez tehu (tehotenský), teraz mam znova starý a plánujem si to nechať :D lebo sa mi to tam pači 🙂

4 ročne dieťa nie 4 deti....🤣