icon

Ako dlho trvá doručenie balíka poslaného obyčajným poštovným?

vanesa48
8. dec 2021

Dobrý deň ja sa chcem spýtať že ako dlho trvá obyčajne poštovné ? Včera my bol poslaní balík z obyčajnou triedou a kedy by tak mohol prísť ?

alzbetka83
8. dec 2021

@vanesa48 Tak 2-3 dni

alzbetka83
8. dec 2021

@vanesa48 Najneskôr v piatok ho budeš mať

kiwi3
8. dec 2021

ked vcera, tak zajtra by mal dorazit. ale teraz pred vianocami je to vseliake

espresso
8. dec 2021

Ahoj, oficialne den odoslania + 2 prac. dni, ale niekedy aj dlhsie (nie vsak dlhsie ako 7-10 dni).

dejna_
8. dec 2021

@vanesa48 mne posielali prvou triedou a išlo to týždeň 🤦

simca06022011
8. dec 2021

zvycajne 2-3dni, ale teraz aj dlhsie...

vanesa48
autor
8. dec 2021

@dejna_ no sa načakám lebo jeden balík mi bol poslaní pondelok večer a bol 2 trieda doporučenim a ukazuje mi že už je na doručenie a včera další tak uvidíme no teraz to bude trvať určite dakujem

kubkovamama
8. dec 2021

@vanesa48 teraz veru dlhsie,mne prišli 1 po týždni,druhy po 10dnoch a na doporuceny este stale cakam🤦‍♀️

mimer
8. dec 2021

Mne od novembra 2 baliky neprisli obycajne

vanesa48
autor
8. dec 2021

@kubkovamama No však j som chodila na poštu asi 4 krát mala som tam legíny a stratili mi ich a stále tvrdili že tam balík neni a neni a na koniec bol volakde zapatrošeni a ani prepáčte nič ešte ich bolo večšie že Corona je a že každý deň tam chodím

maris5
8. dec 2021

@vanesa48 mne bol posielani balik v pondelok minuly tyzden, stale svietil, ze v preprave. Mal ist z PP do BA. Na infolinke mi povedali, ze je v KE. Na poste odosielatelovi tvrdili, ze je v BA, ale on netusi, ze kde v BA. To bol rozdiel 20 min. medzi infolinkou a postou. Nakoniec ho doniesli v sobotu vecer.

renata1405
8. dec 2021

Ja som v pondelok posielala doporucene 1 triedou a len dnes bude doruceny.

vanesa48
autor
8. dec 2021

@maris5 no mne ba tiež prísť z Ba Nr a uvidím no Ďakujem každému za radu fakt som neveďela ako to chody lebo mne zvičajne chodí kuriér tak sa asi na čakám 🙁

rencina_4
8. dec 2021

klasicky balik tak do tych 4 dni ak ide prvou triedou a stihne sa poslat do urcitej hodiny, tak na druhy den byva zvacsa doruceny

tetaandulkova
8. dec 2021

2-3 dni, no teraz naposledy som posielala balík na poštu a išiel neuveriteľných 6 dní, teraz už zrejme nestíhajú pošty.

basska_b
8. dec 2021

Teraz sú vianoce, takže nemáš nič iste. Inokedy to naozaj príde do 1-2-3 dní, závisí od vzdialenosti vašich pôšt

sonka_miro
8. dec 2021

@vanesa48 minuly tyzden som posielala expres kuriera a islo to 5 dni 🙈

zefyra
8. dec 2021

@vanesa48 Ja som posielala jednej mamičke z aukcie a prišiel jej až za 10 dni.

vanessa_v
24. aug 2023

Ahojte babi chcem sa opitat kolko dni trva kým mi príde balík keď je v preprave?