icon

Ako dlho vydrží auto z AAA bez servisu?

20. sep 2024

Všetci asi vieme akú má táto firma reputáciu...preto sa pýtam

sasa1310
•
20. sep 2024

mali sme 2 a nemuselo žiadne ísť do servisu. Keď nerátam klasika, výmena oleja

kabinka11
•
20. sep 2024

My sme predali do áčka 4 ročné auto bez závad, tak počítam, že ten šťastlivec čo ho kúpil, tak dúfam že mu pár rokov už slúži.

keiko33
•
20. sep 2024

Auto kupované 2014 (4 ročne) a prvé väčšie opravy minulý rok, klasika opotrebované výmeny. Za mňa len dobrá skúsenosť.

aliziana
•
20. sep 2024

my sme tam kúpili 2-ročné auto v r. 2019, ešte stále je v rodine a neboli s ním problémy, zatiaľ iba klasický servis. "Zlú" skúsenosť mám len s predajom, kedy nám chceli vyplatiť o 3tis. menej ako sme nakoniec predali

ewell13
•
20. sep 2024

Kupovali sme v roku 2016.
Auto okrem beznych veci, napr. vymena oleja nebolo vobec v servise. Sme s nim nadmieru spokojny, a stale vyzera ako ked sme ho kupili.
Auto malo ale najazdene len 45 000km ked sme ho kupovali, a skutocny stav km sme si overovali u znameho vo vw.

lneviemmeno
•
20. sep 2024

Ja som kupovala octaviu 2016 najazdených 170tis, upozornili ma, že okolo 200 musím vymeniť rozvody ale inak nič. Aj tak bolo, len maximálne výmena oleja a filtrov, potom tie rozvody. A odišla mi baterka ale bola tam od výroby, čiže to sa dalo čakať. Nič nečakané sa nestalo našťastie a auto šľape ako hodinky

janickacrazy
•
20. sep 2024

My sme kúpili v 2011 a do servisu muselo ísť asi pred 2 rokmi, stále behá ako drak. Mali sme šťastie..

tyrkysova_lentilka
•
20. sep 2024

Kúpili sme pred 4 rokmi s 80tis, teraz má 180 a okrem bežnej údržby žiadne väčšie výdavky nebolo treba.
Odporúčam nechať si ho skontrolovať v servise, kúpna zmluva sa dá do nejakého času zrušiť a auto vrátiť , tak sme to mali v zmluve my.

bosorkabb
•
20. sep 2024

Mali sme 3,jedno ešte stále máme. Prvé išlo až na výmenu oleja a podobných vecí cca po pol roku ale to chodíme bežne nič mu nebolo. Druhé tiež tak. A tretie po 2 rokoch na výmenu brzdových dosticiek ak to dobre píšem.
Pravdaže vždy sme išli do servisu keď sme autá kúpili. Aby všetko skontrolovali hneď.

katica06
•
20. sep 2024

Asi tri dni, po servise ďalšie tri dni potom bolo vratené tým oje...čom do AAA

monika4487
•
20. sep 2024

my sme predali pocas pandemie do AAA auta cisto novy VW Touran v lepsej vybave a 7 miesny. Mal 112 km najazdenych. ( kedze auto meskalo kvoli cipom, objednali sme u inej znacky ine a toho sme sa potrebovali rychlo zbavit).

aandrea9
•
20. sep 2024

Mali sme z AAA tri autá a žiadne nemuselo do servisu. Jedno sme už predali, nový majiteľ z neho spravil srot behom mesiaca pri autonehode, úradoval alkohol a nie závada na aute. Aktuálne na jednom jazdím ja už druhý rok a jedine co robíme je výmena oleja. Tretie sme predali po 6 rokoch spat do AAA a dodnes brázdi ulice NR.

30katrusa40
•
20. sep 2024

Myslím že dosť záleží od toho aké auto kupuješ. Keď kúpiť 15 ročne auto ktoré má nabehne veľa kilometrov je jasné že problémy prídu skôr.

mofa
•
21. sep 2024

40 min. A na dialnici sme ostali stat🙂)) potom sme asi 1000 eur vrazili do opravy a odvtedy uz 14 rokov funguje🙂

katica06
•
21. sep 2024

@30katrusa40 stáva sa že niekto nemá možnosť kúpiť si nové auto a kupuje 10-15r. Len je sakra rozdiel v prístupe, skúsenosti vlastne aj z najbližšej rodiny. Auto od tamtých sa pokazilo hneď, vadna súčiastka čo uviedli zmluve, že sa má vymeniť v skutočnosti v aute nikdy nebola namontovaná, skúsenému bolo hneď jasné že to auto nemohlo prejsť cez STK bez úplatku, ani napriek vyjadreniu servisu o vadách, ktoré kúpna zmluva neobsahovala odmietli vrátiť peniaze, iba vymeniť za iný šrot. Vykrúcali sa, vyhovárali.
Iný bazár - síce sa vyskytla vada ale všetko sa promptne riešilo a ani opravu som nemusela platiť.
Auto kupované od szčo ako firemné auto, úplne bez komplikácií a skrytých vád, auto malo 21keď sme ho po6,5r používania predali, kupcu som roky vídala na tom aute.