icon

Ako dosiahnuť serióznosť?

20. mar 2022

Prosím žienky, ako dosiahnuť, aby človek pôsobil dospelejšie? Môj problém je ten, že som nízka a meriam len 153 cm. Mám blond vlasy asi po lopatky a sú vlnité. Vek 26. Keď nosíme ruska alebo respiratory, tak naozaj pôsobím detsky. Veľa ľudí si myslí, že mám 19-20. Už mám pocit, že to zasahuje aj do nájdenia si muža, keďže mám pocit, že na prvý pohľad si myslia, že som príliš mladá na pohlad. Obzru sa po vyšších kamaratkach, ktoré vyzerajú niekedy aj staršie než sú. Nemám ani veľké prsia, mám skôr utlejsiu postavu, cvičím a preto je to tak. Čo sa týka oblečenia, preferujem sukne a bluzky, hodí sa to aj do zamestnania. Pre všetkých však pôsobím milo a detský, myslím ako výzor... Dá sa to nejako zmeniť? K serióznosti?

autor
20. mar 2022

A to ani nehovorím, keď ma niekedy v autobuse oslovia, že dievčatko, hlavne v zime keď som nosila čelenky na uši a sal. Občas som už z toho smutná aj znechutená. :/

buberova
20. mar 2022

A čo makeup? Nepomáha trošku líčenie?

autor
20. mar 2022

@buberova veľmi nie pretože dnes aj mladšie dievčatá napríklad 15 ročné sa namaľujú tak, že vyzerajú dospelo

oktoberka
20. mar 2022

Nerieš,o pár rokov to ocenis

andy71097
20. mar 2022

Čo by dali niektorý ľudia zato aby sa mali tak ako ty 😃 a aj ja hoci mám 24, ale niektorý mi tipujú na 40+😃 ale ja sa skôr len natom bavím 😁