Ako dostať fotky z iphonu do macu?
Ahojte,
Prosim poradte lebo uz som zufala, mam v iphone vyse 30.000 fotiek a potrebujem ich dostat do macu.
Musim to oznacovat po par kusoch a tak importovat. Ked oznacim vsetko tak mi to sice vsetky polozky oznaci ale uz to neimportuje.
Uz som prelustrovala cely google a neviem kde je chyba.
Kto sa vyzna a vie mi dat podrobny navod ako pre idiota ako to dostat do pc? Teraz som oznacila 5000 fotiek trvalo to vyse pol hodiny a nakoniec nic.
Ja som uz v koncoch.
Dakujem
Prečo nemáš synchronizáciu cez iCloud? Fotku ktorú urobím iphonom mám hneď na všetkých zariadeniach.
synchronizuj si iich cez icloude. Prihlás si telefon aj počítač do toho istého icloudu a budeš mať vždy všetky fotky aj na telefone aj na počítači.
tak ale potom neviem aky mas mac os a ios v telefone..... mne to tak funguje uplne v pohode.... skus macforum.cz s dotazom
@mistymay33
@wade icloud pre takyto rozsah fotiek je trosku uz financne inde ;)
@kaktusik007 10 eur stojí 2TB mesačne - dá sa to zdieľať s celou rodinou. Je to jeden z najlacnejších cloudov. A mas všetko zálohované.
Autorka - To sa nebojíš že ti ľahne ten telefón s 30 tis fotkami? Môže sa stať aj pri update, ze sa sekne a budeš ho musieť resetnur.
Icloud nepouzivam ani nebudem.
Urobila som si celu zalohu telefonu, vie niekto kde to najdem?
Len z cirej zvedavosti - aky dovod moze mat vlastnik iPhonu na to, aby nepouzival iCloud?
Aha, a tu zalohu telefonu mas v iCloude.
Ak mas zalohu v MacBooku, da sa to, ale iba cez nastroje (vacsinou platene), tretich stran. Nemam s tym konkretnu skusenost. Ako som pisal, vyuzivam icloud.

ved v macu si otvor fotky, pripoj iphone cez kabel, samozrejme musis oznacit doveryhodne zariadenia, das import a hotovo.
import vies dat vsetky ktore v macu este niesu, alebo oznacujes po jednej a robis vyber