icon

Ako efektívne kontaktovať materské školy o hudobnej ponuke?

thae2
13. máj 2025

Ahojte 🙂

som z jedného detského hudobného YouTube kanálu a pred pár mesiacmi sme začali robiť hudobné divadielka/predstavenia.

Moja otázka je prosím, ako najefektívnejšie kontaktovať materské škôlky o našej ponuke?
Posielala som email, ale neviem, nakoľko si to niekto pozerá, vyvolávať do škôlok nechcem, majú dosť starostí aj bez toho, aby im neustále zvonil telefón.

Rozmýšľala som nad tým, poslať jednoduchý list s ponukou plus vizitku klasicky poštou. Je to síce nákladné, ale možno by si pani riaditeľky odložili vizitku aj do budúcnosti?

Čo je podľa Vás najefektívnejšie a čo najmenej otravné prosím?

Ďakujem a pekný deň všetkým 🌞

outami
13. máj 2025

telefonát je správna cesta. treba ich osloviť priamo, keď s nimi chceš spolupracovať, či ide o škôlku, firmu alebo hocikoho. potom zaslať mail s ponukou atď.

thae2
autor
13. máj 2025
@outami

telefonát je správna cesta. treba ich osloviť priamo, keď s nimi chceš spolupracovať, či ide o škôlku, firmu alebo hocikoho. potom zaslať mail s ponukou atď.

@outami nebude to pôsobiť otravne? Asi závisí od pani riaditeľky. Ďakujem, zvážim teda aj tuto možnosť

mauduska
13. máj 2025

Tiež by som zavolala. Keď som hľadala prácu v školstve, na mail mi neodpovedal skoro nikto (ani pozvánka na pohovor ani odmietnutie). Telefón zdvihli asi všade a tak som sa k práci reálne aj dostala. Zavolala som do školy, z ktorej mi predtým neodpísali.

outami
13. máj 2025
@thae2

@outami nebude to pôsobiť otravne? Asi závisí od pani riaditeľky. Ďakujem, zvážim teda aj tuto možnosť

@thae2 nie nebude, chceš im ponúknuť "svoje služby", tak musíš byť trošku iniciatívna. aspoň máš istotu, že nejak reagovať budú. keď to pošleš poštou, tak si dosť veľká pravdepodobnosť, že to ani nikto čítať nebude.

maranco
13. máj 2025

@thae2 email aj list môže skončiť u riaditeľky a tá potom neposunúť informácie zamestnancom že je taká ponuka

poznám takú riaditeľku, čo emaily s ponukami na školenie/seminár pre zamestnancov mazala aby sa o možnosti nedozvedeli a nikam nechceli ísť, bola držgroš dať peniaze na cestovné

thae2
autor
13. máj 2025
@maranco

@thae2 email aj list môže skončiť u riaditeľky a tá potom neposunúť informácie zamestnancom že je taká ponuka

poznám takú riaditeľku, čo emaily s ponukami na školenie/seminár pre zamestnancov mazala aby sa o možnosti nedozvedeli a nikam nechceli ísť, bola držgroš dať peniaze na cestovné

@maranco toto je asi aj tak niečo čo rieši pani riaditeľka, alebo pani zástupkyňa, nakoľko ide o predstavenia pre deti 🙂

maranco
13. máj 2025
@thae2

@maranco toto je asi aj tak niečo čo rieši pani riaditeľka, alebo pani zástupkyňa, nakoľko ide o predstavenia pre deti 🙂

@thae2 samozrejme že zmluvu budeš riešiť z riaditeľkou, ale keď zamestnanci nevedia že je ponuka a niečo môžu chcieť, tak to riaditeľka nemusí vôbec riešiť a "má pokoj"

ak je normálna riaditeľka tak sama aktívne zháňa nové možnosti alebo rieši a "naháňa" zamestnancov do aktivít, taká by sa ti ozvala aj na ten mail