Ako funguje bulvárna tlač v zahraničí?
Ahojte,najma baby ktore zijete mimo SR.zaujima ma,ako to je v zahranici,ci aj tam bezne v nejakych bulvarnych novinach najst clanky o uplne no name osobach,ktorym sa nieco stalo vo svete..
Dam priklad, v novom case sa bezne docitame o nejakom uplne neznamom,ktory vyskocil z balona niekde v VB,alebo o strelbe v brazilii, alebo tak..zvyknu takto napisat aj ze na slovensku sa nieco udialo?proste ze si najdu uplne hociaky clanok zo zahranicia a prelozia,alebo tam takyto typ "bulvaru" nefrci.
Nieje to nejaka vazna tema,len pre zaujimavost 🙂
Tak ale Nový čas a pod. to predsa je vyslovene bulvár v zmysle, že tam ide o zábavu a nie o informovanie zo sveta. To si môžu pokojne aj vymyslieť. To je ako keby si počúvala, o čom sa spolu ľudia rozprávajú v električke a o tom spísala článok... Takže to nemá nič so Slovenskom alebo so zahraničím, určite aj v zahraničí existujú takéto plátky bez výpovednej hodnoty.
Tak ale Nový čas a pod. to predsa je vyslovene bulvár v zmysle, že tam ide o zábavu a nie o informovanie zo sveta. To si môžu pokojne aj vymyslieť. To je ako keby si počúvala, o čom sa spolu ľudia rozprávajú v električke a o tom spísala článok... Takže to nemá nič so Slovenskom alebo so zahraničím, určite aj v zahraničí existujú takéto plátky bez výpovednej hodnoty.
@zitaje to ma prave zaujima,ci v takom anglicku (napriklad) je az takyto bulvar,ze si najdu random hocico zahranicne a prelozia,alebo si vystacia so skandalmi domacimi :D
@zitaje to ma prave zaujima,ci v takom anglicku (napriklad) je az takyto bulvar,ze si najdu random hocico zahranicne a prelozia,alebo si vystacia so skandalmi domacimi :D
@lienka9 a preco by akoze v takom GB nemojli byt bulvarne platky. Samozrejme, ze maju aj bulvarnejsie - THE SUN, Daily mail je tiez taky light a potom mas tie vaznejsie - the times, the guardian, evening standard - je sloboda a ludia si podla svojich gustov vyberaju co budu citat
@lienka9 a preco by akoze v takom GB nemojli byt bulvarne platky. Samozrejme, ze maju aj bulvarnejsie - THE SUN, Daily mail je tiez taky light a potom mas tie vaznejsie - the times, the guardian, evening standard - je sloboda a ludia si podla svojich gustov vyberaju co budu citat
@prasiatko30 nepisem ,ze by nemohli byt,ale som sa pytala ci su na taky styl pisane ako u nas..
Vsak si pohladaj the sun - to je tak na tej istej urovni. A myslim si, ze v kazdom state existuje nieco take. Mozno v lichstenstajnsku na to nemaju dostatcne publikum ale dovezu z okolitych statov 😂😂
@lienka9 ale jasne... dnes na mna vyskocil clanok ako vlamac odsekol hlavu 5 rocnemu chlapcovi lopatou... 😭😭😭 samozrejme to bolo niekde v Pakistane, ale to spomenu az po nekonecnom paragrafe. Ja mam pocit, ze u nas je to este horsie ako taky slovensky bulvar ... 🤷♀️
Inak o slovensku specificky, zriedka, ale nedavno som zazrela ze spominali hranola a nieco o tom, ze vie napocitat az dva džendre a Putin je jeho likkle crush...
@lienka9 ale jasne... dnes na mna vyskocil clanok ako vlamac odsekol hlavu 5 rocnemu chlapcovi lopatou... 😭😭😭 samozrejme to bolo niekde v Pakistane, ale to spomenu az po nekonecnom paragrafe. Ja mam pocit, ze u nas je to este horsie ako taky slovensky bulvar ... 🤷♀️
@haley7897 dakujem,ano take spravy som nejake myslela.. takze je to asi vsade rovnake 🙂
Bulvár fungoval odjakživa, ale jeho skutočné čaro objavili až dezoláti.
Bulvár musí prichádzať s titulkami, ktoré budia vášne a potom to tak aj v diskusiách pod nimi vypadá.

bulvarne clanky ano ..seriozne skor nie... a novy cas je bulvar sam o sebe .. to uz je horsie ako spravy na fb