Ako funguje doručovanie zo sexshopu kuriérom?
Dobrý večer ženy chcem sa spýtať keď si objednám veci zo sexshopu 😁prinesie mi to kuriér s normálnym autom ako vždy? Nebude na auto názov toho? 😂 Ani na krabicu? Lebo bojím sa že to uvidí niekto z rodiny alebo susedia ďakujem
Nikto nič nezisti. Príde ti to klasickou službou. A zabalené bez nápisov.
Ani kurier nebude vediet, ze je to zo sexshopu. Naozaj su diskretni
@bluemoon24 seriózny obchod diskrétne zmení svoj názov a upozorní o tom klienta, takže aj “svokra” môže prebrať váš balík a nebude ho otvárať. Na druhej strane sú tam len hračky pre dieťa,či?
Tak si to daj do nejakého balikoboxu
Otočím tému: počas covidu doviezol kuriér synovi plejko. Doma mi s láskou kuriér vykladá balík:”pleječko🥰🥰🥰”
Asi záleží od obchodu, čo viem tak ružový slon posiela diskrétne, alebo ten balikobox.
Môžeš pri objednávke do poznámky napísať, nech to zabalia bez toho, aby tam na krabici bol niekde názov obchodu.
Kamoš napríklad stále píše, či mu nakreslia na balík jednorožca 😂 niektoré firmy to zobrali fakt kreatívne a tie výtvory, do galérie s nimi 😂
Vždy ked som daco objednal, prišlo to akoby z inej firmy. Napr superlove a ked prisla, na krabici bolo nieco ako pharma s.r.o.
Ruzovy slon je maximalne diskretny. Bola som si preto sama na odbernom mieste,na krabici bola uplne ina firma. Za mna super👌
Akože ono môže byt na krabici “Diskretny obchod, s.r.o.”, ale fakt si myslite, že kuriéri nevedia o aký obchod ide? Stačí firmu hodiť do googlu a ste na stránke sexshopu. Čiže zistí si aj zvedavá kolegyňa, recepčná v práci alebo svokra. Na druhej strane nepovažujem nákup zo sexshopu ako niečo zvláštne, výnimočne, ani dôvod sa hanbiť.
@personality myslíš že kuriér má čas pozerať z akého eshopu si zákazníci objednávajú a čo tam asi je? Pochybujem, je mu to fuk. Samozrejme, keby to preberie svokra bude možno googlit zo zvedavosti, teda keby bývam so svokrou a je riziko že doma nebudem a preberie to ona, tak radšej volím doručenie do balikoboxu.
Nikto na nic nepride. Neni to tak zabalene, ze vies o co ide. Oni to dobre vedia, ze ludia maju susedov. Nie su padnuti na hlavu.

Tak to asi zalezi, jestli ma eshop vlastni donaskovou sluzbu (pochybuju) nebo to pujde klasicky dpd/ppl. Kdyz jsem objednavala ja, tak na krabici nebyl ani nazev eshopu, bylo tam jmeno majitele - meli to primo i napsane na strankach, aby se lide presne tohoto neobavali 🙂