icon

Ako fungujú kupóny na Dni Marianne 2024?

petka200
13. apr 2024

Ahojte. Prosím, ako fungujú tie kupóny, nemáte skúsenosť? Ja by som len jeden jediný vedela a hlavne chcela uplatniť. Akosi sa v tom nevyznám. To si musím najskôr zaplatiť cez 4€ ( neviem aká suma to tam predné bola) a potom budú dostupné všetky, ktoré sú mi sj tak nanič? Dakujem za rady

Strana
z5
kamowa
13. apr 2024

Ano, tak to funguje, zaplatis za vsetky a potom vyuzijes tie, ktore chces. Alebo sa s niekym dohodnes a posunie ti ten jeden kupon, ktory potrebujes...

muchotrafka298
13. apr 2024

Alebo si kupis papierovy casopis a mas vsetky kupony. Neda sa kupit po jednom kupone ani online.

belle_vie
13. apr 2024

@petka200 aky kupon by si chcela? Napis mi do spravy 🙂

bajkanepsi
13. apr 2024

Ahojte, nemáte niekto kód na hebe ? 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🫶

petka200
autor
Autor odpoveď zmazal
snatch
13. apr 2024

Ahojte, nemal by niekto kód na grizly.sk? Bol by som vďační 🙂

ajphonik
13. apr 2024

Ahoj, mne by sa hodil kód pre TV Samsung v NAY, ak by sa našla dobrá duša, ktorá by posunula nevyužitý kupón.

henika777
13. apr 2024

Prosim je aj kupon salononline slovenska verzia? Dakujem

vodnik25
13. apr 2024

@snatch aj mne by sa taký hodil

stanulienkat
13. apr 2024

Pozrite skupinu: Akcie na detsky tovar. Tam su volne dostupne, co dali baby.

snatch
13. apr 2024

@vodnik25 skús DNIMARIANNE2024

danac46
13. apr 2024

Pokiaľ tomu dobre rozumiem ak chcem kupón cez aplikáciu musím si zaplatiť 4€ no ak má niekto časopis ,kupón je rovnaký či ju využije jeden človek alebo 1000.je tu niekto ochotný ho zverejniť aby si každy kto má záujem uplatnil zľavu?lebo tieto ich super akcie pri ktorých si vlastné zaplatíš kupón je podľa mňa úplne mimo

petka200
autor
13. apr 2024

@kamowa už sa našla dobrá a ochotná duša, s ktorou som sa dohodla, myslím že k vzájomnej spokojnosti 🙂

tomo11
14. apr 2024

Ahojte, prosím vás vie niekto zdieľať kupón? Chceme malému kúpiť autosedacku. Dakujem.

muchotrafka298
14. apr 2024

@danac46 u nich to proste funguje takto, ze si kupis casopis alebo kupony online. Preco by sem mal niekto davat desiatky kuponov pre to, aby to pouzili ini ludia? Ja som raz urobila takuto hlupost, ze som tu niekom poslala kod v predoslych rokoch co chcel na stene. Nasledne mi chodili desiatky sprav s tym, ze chceli ludia kupony, hentaky, onaky. Zo zaciatku som odpisovala, potom uz nie, lebo tie spravy chodili od piatku v kuse, 24 hodin denne. Vacsina zien ani nepozdravila, ziadne prosim, dakujem. Bolo par dievcat, ktore boli slusne, podakovali, pripadne mi chceli poslat iny kupon na vymenu, co mali oni nejake zlavove. Ale fakt nikto nebude sediet 24 hodin na internete a posielat ludom kupony. Ja som teraz od kolegyne mala kupon na Hebe, som si to odfotila a behom 2 minut od objednavky bola stornovana, lebo nic z toho co som chcela uz nebolo. Takze sa moze stat aj take, ze si kupis kupony a nepodari sa Ti vyuzit.

adko4411
14. apr 2024

@belle_vie dobrý deň, prosím vás vedela by ste mi dať kupon do lejaan? Ďakujem vopred

edita_t_l
14. apr 2024

@belle_vie dobry deň, náhodou by ste mi nemohli posunúť kód do Sephory? Väčšinou si kupóny kupujem ale tentokrát chcem len tento jeden takze sa mi neoplatí kupovať časopis/kupony

zeldia
14. apr 2024

Mňa by zaujímalo čo je v tej zelenej taske aké darčeky, špeciálne optima KE

kejtlin34
14. apr 2024

@belle_vie ja som si kúpila tie kupóny v appke a sú platne len 30minut čo je nefér veď tie z časopisu máte pokým ho nepoužijete teraz ho potrebujem do zalanda viete sa niekto s ním podeliť? Ja by som vám poskytla aký kolvek iný kúpon zase. Cez appku keď ho odkryjete a nepoužije do 30 minut tak už sa ukazuje ako použitý aj keď nebol 🤷🏼‍♀️

muchotrafka298
14. apr 2024

@kejtlin34 tak toto je sila. Ja som si predtym kupovala vzdy casopis, ale posledne roky uz tam nebolo nic, co by som vyuzila. To je velmi zle urobene,ze 30 minut plati kupon, to kto toto vymyslel?????

edita_t_l
14. apr 2024

@kejtlin34 do zalanda mi zobralo kód DniMarianne alebo Mariannedni niečo take som náhodne skúsila a išlo

edita_t_l
14. apr 2024

@kejtlin34 DniMarianne je kód

kejtlin34
14. apr 2024

Ďakujem vám veľmi pekne 👍 DNIMARIANNE mi zobralo … už som si ho vôbec nepamätala zo včera keď som ho odkryla v tej appke a nepoužila a dnes mi svietil ako už použitý

anetu117
14. apr 2024

Dobrý deň☺️nemáte niekto prosím voľný kódik na Douglas?

edita_t_l
14. apr 2024

@kejtlin34 super a náhodou ak máte kupóny neviete mi posunúť na sephoru online?

sirt
14. apr 2024

Dobry den, nema prosim vas niekto nevyuzity kod na Zalando.sk?

irine
14. apr 2024

Ahoj, náhodou kód na Lelosi? ďakujem

kaja347
14. apr 2024

@belle_vie ahoj, prosím ťa vedela by si mi poskytnúť kód na Brendon Cybex ? Ďakujem

tim123
14. apr 2024

Ahojte, ten casopis sa da kde pls kupit a aka je cena? Dakujem pekne🌹

muchotrafka298
14. apr 2024

@tim123 da sa kupit v novinovych stankoch, supermarketoch, vsade kde predavaju noviny a casopisy, ak este je. Je to klasika casopis Marianne. Kupony platia do zajtra. Pripadne si mozes kupit online za 4 EUR kupony, vsetky doradu, nevies si vybrat, ktory chces a ktory nie.

Strana
z5