Ako fungujú kupóny na Dni Marianne 2024?
Ahojte. Prosím, ako fungujú tie kupóny, nemáte skúsenosť? Ja by som len jeden jediný vedela a hlavne chcela uplatniť. Akosi sa v tom nevyznám. To si musím najskôr zaplatiť cez 4€ ( neviem aká suma to tam predné bola) a potom budú dostupné všetky, ktoré sú mi sj tak nanič? Dakujem za rady
Ahojte je tu niekto na zľavový kód hebe ?
Ďakujem moc
Ak by niekto potreboval Brendon kupón - BRENDON25
Náhodou kupón na sconto? Ďakujem
Prosim kupon do marionaud, dakujem
Dobrý deň,keby niekto potreboval kupón (okrem Lelosi a Grizly),nech mi napíše,viem poslať.Sú platné iba pol hodinu po odoslaní.
@andybandyy a uz ste na lelosi kupon vyuzili? mate dobre skusenosti s lelosi vecami?
Na tchibo pls niekto nema?
Nemá niekto kupón na butlers?
@sulky Dobrý deň,ja osobne som s Lelosi spokojná.Výrobky majú vyššiu cenu,ale aj po viacerých praniach držia kvalitu.A aj keď niečo nesadne,dá sa bezproblémov vrátiť.
@estika0 Kód na butlers DM24 platí 30 min.
Dobry den, vedel by mi niekto posunut kod do NAY na zehlicky/parne genratory? Vopred velka vdaka 🙂
prosim kod na hebe? dakujem
Prosim kto este ma kod na hebe? 🙏
@zuzanka1984 naslaaa som DM24MC
@zuzkamrkva21 tento kod plati iba vtedy, ak mas kartu Mastercard. Normalny kod je bez MC na konci.
Ahojte, ma niekto:
NAY
MALÉ SPOTREBIČE - HOLENIE A EPILÁCIA
? Diky
Prosim vas uz odo mna nikto kupony nepytajte. Ja som si za ne zaplatila, nebudem travit 3 dni tym, ze budem odpisovat ludom, co to chcu mat zadarmo. Nemam na to ani cas ani chut.
@anaxevier
@paris1813
@zuzkamrkva21 DM24
@ludmila6 20ZEP424
@sulky MARIANNE24
@zuzanka1984 DM24
Kupil som to, nejdem sa dotahovat, piste, ziadajte, posielam zdarma 🙂
@hiro Ahoj, prosím, náhodou kód do Nay na Tlačiarne (kategória Mobili,NTB,PC)? Ďakujem
@angieangie NAY MOBILY, NOTEBOOKY, PC - HEADSETY A MIKROFÓNY
20HAM424
@hiro Dobrý deň. Mohla by som Vás poprosiť o kupón do Nay na nutribullet? Ďakujem za ochotu 😊

@snatch pomohlo, ďakujem