Ako fungujú kupóny na Dni Marianne 2024?
Ahojte. Prosím, ako fungujú tie kupóny, nemáte skúsenosť? Ja by som len jeden jediný vedela a hlavne chcela uplatniť. Akosi sa v tom nevyznám. To si musím najskôr zaplatiť cez 4€ ( neviem aká suma to tam predné bola) a potom budú dostupné všetky, ktoré sú mi sj tak nanič? Dakujem za rady
Dobrý deň,keby niekto potreboval kupón (okrem Lelosi a Grizly),nech mi napíše,viem poslať.Sú platné iba pol hodinu po odoslaní.
@andybandyy a uz ste na lelosi kupon vyuzili? mate dobre skusenosti s lelosi vecami?
@sulky Dobrý deň,ja osobne som s Lelosi spokojná.Výrobky majú vyššiu cenu,ale aj po viacerých praniach držia kvalitu.A aj keď niečo nesadne,dá sa bezproblémov vrátiť.
Dobry den, vedel by mi niekto posunut kod do NAY na zehlicky/parne genratory? Vopred velka vdaka 🙂
@zuzkamrkva21 tento kod plati iba vtedy, ak mas kartu Mastercard. Normalny kod je bez MC na konci.
Prosim vas uz odo mna nikto kupony nepytajte. Ja som si za ne zaplatila, nebudem travit 3 dni tym, ze budem odpisovat ludom, co to chcu mat zadarmo. Nemam na to ani cas ani chut.
@anaxevier
@paris1813
@zuzkamrkva21 DM24
@ludmila6 20ZEP424
@sulky MARIANNE24
@zuzanka1984 DM24
Kupil som to, nejdem sa dotahovat, piste, ziadajte, posielam zdarma 🙂
@hiro Ahoj, prosím, náhodou kód do Nay na Tlačiarne (kategória Mobili,NTB,PC)? Ďakujem
@hiro Dobrý deň. Mohla by som Vás poprosiť o kupón do Nay na nutribullet? Ďakujem za ochotu 😊

@snatch pomohlo, ďakujem