Ako fungujú kupóny na Dni Marianne 2024?
Ahojte. Prosím, ako fungujú tie kupóny, nemáte skúsenosť? Ja by som len jeden jediný vedela a hlavne chcela uplatniť. Akosi sa v tom nevyznám. To si musím najskôr zaplatiť cez 4€ ( neviem aká suma to tam predné bola) a potom budú dostupné všetky, ktoré sú mi sj tak nanič? Dakujem za rady
@cibulka007 NAY MALÉ SPOTREBIČE - MIXÉRY NUTRIBULLET
20MIX424
@robodracica Zehlicky Philips som uz daval, niektory z tych co som neoznacil - ale myslim ze bude platny - asi 20ZEP424
+ NAY MALÉ SPOTREBIČE - ŽEHLENIE TEFAL
20ZET424
@hiro ten prvyyy...dakujemmmm
@hiro a na reproduktor by nebol?
@hiro poprosím kód na eshop nay malé spotrebiče zubné kefky philips. Vďaka
@robodracica NAY TV, FOTO, AUDIO - BEZDRÔTOVÉ REPRODUKTORY
20REP424
@belle_vie tiez ti pisu, ze to chcu ihned? Mne pisu, ze chcu kupony a ja ziadne nemam 🙈
@bonnieandclyde NAY MALÉ SPOTREBIČE - ZUBNÉ KEFKY
20KEF424
@muchotrafka298 Nik mi nepise :D Chcel som usetrit, usetril som, dalsie nepotrebujem, daju sa pouzit opakovane, tak kto chce tu napisem...
@hiro veľmi pekne ďakujem
@edita_t_l neboli, na to musis mat kupenu cesku mutaciu v CR.
@muchotrafka298 aha takze to zmenili predtým boli spolu…
@edita_t_l kolegyna mala tie kupony na stole, tak som si to mrkla a len slovenske tam boli a predplatne casopisov.
@muchotrafka298 ak nenapisalo 50 tak ani 1. Clovek by musel pol dna len odpisovat. A vacsina nepouzila ani dobry den, prosim...
@belle_vie precitaj si vyssie mam obdobnu skusenost z minulosti.
@hiro dakujem, ja by som na vasom mieste verila na karmu. Lebo existuje 🙂 Ja som pred dvoma dnami pomohla pani, co si zabudla pocitac v Terchovej, privirst ho do BA. Len tak napisala na FB ci sa niekto neozve. A ozvala som sa ja 🙂 Povedala som si ze sa mi to raz vrati. A vratilo sa mi to teraz, ked ste mi poslal kupon na lelosi. Dobri ludia existuju ;)

@hiro a na žehličky nemas? diky