Ako mám rozumieť celoplošnému testovaniu od 18. januára?
Prosím vysvetlite mi ako chápete tomu, čo sa posledných pár hodín píše o celoplošnom testovaní, ktoré by malo začať už zajtra a od stredy už človek nemôže ísť bez testu ani do práce 😭 z domu pracovať nemôžem takže si mám zobrať dovolenku a objednať sa na antigenový test v najbližšom mobilnom odberovom mieste? Alebo počkať či sa testovanie zorganizuje v obci v ktorej bývam? Naozaj som z toho všetkého zúfalá keďže do práce musím chodiť a neviem ako sa zariadiť
Otazka: Bude stačiť od 27.1. pri kontrole sms s potvrdenym negativnym testom alebo potrebujem certifikat na papieri?
.
@snezienka33 Lenže niektorých nepustia do práce bez testu...tak čo majú robiť...
Matovič nás chce všetkých donútiť aby sme sa išli testovať.vsak bez testu nemôžeš ísť nikam.do práce,do prírody,na prechádzku,do obchodu....
@snezienka33 je tam len pár veci čo môžeš bez testu.no keby aspoň boli tie testy 100%.vsak na nete som niekde čítala že až 40% ľudí boli pozitívny s AG testami tak išli na pretestovanie na PCR testami a tam im ukázalo 0% pozitivity.takmo čom to je 🤷
@snezienka33 No vieš...nie každý si môže dovoliť prísť o prácu...