icon

Ako mám rozumieť celoplošnému testovaniu od 18. januára?

17. jan 2021

Prosím vysvetlite mi ako chápete tomu, čo sa posledných pár hodín píše o celoplošnom testovaní, ktoré by malo začať už zajtra a od stredy už človek nemôže ísť bez testu ani do práce 😭 z domu pracovať nemôžem takže si mám zobrať dovolenku a objednať sa na antigenový test v najbližšom mobilnom odberovom mieste? Alebo počkať či sa testovanie zorganizuje v obci v ktorej bývam? Naozaj som z toho všetkého zúfalá keďže do práce musím chodiť a neviem ako sa zariadiť

Strana
z4
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
parkety
18. jan 2021

Otazka: Bude stačiť od 27.1. pri kontrole sms s potvrdenym negativnym testom alebo potrebujem certifikat na papieri?

mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
babalenka
18. jan 2021

.

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mamickadusicka
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
18. jan 2021

@snezienka33 Lenže niektorých nepustia do práce bez testu...tak čo majú robiť...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
majulino
19. jan 2021

@becyn97 neviem ci ti to pomoze. Mne nepomohol ani kocik s novorodencom, ktoreho som nemala kde nechat pri prvom testovani

mizu89
19. jan 2021

Matovič nás chce všetkých donútiť aby sme sa išli testovať.vsak bez testu nemôžeš ísť nikam.do práce,do prírody,na prechádzku,do obchodu....

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mizu89
19. jan 2021

@snezienka33 je tam len pár veci čo môžeš bez testu.no keby aspoň boli tie testy 100%.vsak na nete som niekde čítala že až 40% ľudí boli pozitívny s AG testami tak išli na pretestovanie na PCR testami a tam im ukázalo 0% pozitivity.takmo čom to je 🤷

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
19. jan 2021

@snezienka33 No vieš...nie každý si môže dovoliť prísť o prácu...

snezienka33
Odpoveď bola odstránená
snezienka33
Odpoveď bola odstránená
mandarinka555
20. jan 2021
Strana
z4