icon

Ako mať viac energie?

8. apr 2023

Ahojte. Prosím, poraďte mi ako mať viac energie na seba. Začnem od začiatku. Mám 30+ rokov, mám 3 deti. 5 a pol roka, 4 a polročné bábo. Vstávame okolo 6tej. Ráno idem so všetkými deťmi do škôlky, vrátime sa s babom domov. Cestou zo škôlky akurát pospí prvý krátky spánok, chodíme pešo. Keď treba, ideme do obchodu. Celý deň som doma s bábom, klasika práčka každý deň, upratujem 1x do týždňa, v pondelok. Zvyšok týždňa len vysávať, ak treba a sanitu každý druhý deň. Varím taktiež každý druhý deň + príkrmy vždy čerstvé. Bábo je neskutočne úžasné. Ono aj poležká, či posedí v kresielku, zahrá sa samo. Spí málo. Zvyčajne spí 4x 30 minút. Niekedy 2x 30 minút a na obedny spánok potiahne aj 1,5, ale to musím byť pri babu. Po staršie deti chodíme do škôlky pred treťou z domu, potom už to zbehne ešte rýchlejšie. Prechádzka, ihrisko, večera, logopedia, kúpanie, čítanie rozprávky a spať. O ôsmej večer už všetci traja spia. No a moja otázka znie, ako sa mám viac rozhýbať. Pri pohľade do zrkadla sa mi chce plakať. Vyzerám hrozne. Cítim sa hrozne. Som obézna, previsá mi brucho cez rez po sc, mám šediny, kruhy pod očami, dokonca vrásky na čele. Cez deň, keď sú staršie deti v škôlke, mám priestor na cvičenie, ale neviem sa nakopnúť, nejem veľa, nemlsám. Som celiatik, takže také srandy ako keksíky, či blbosti vôbec u mňa nefičia. Ani u detí. My nekupujeme sladké, keď dostanú, majú. Skôr upečieme niečo spolu. O pleť sa starám len minimum. Vyčistím a dám denný/nočný krém. Nechty ostrihané na krátko, vlasy v drdole nonstop, lebo inak mi škube bábo vlasy. Ako to zmeniť a začať sa viac starať o seba??

Strana
z2
elmivelmi
18. apr 2023

mozes to pokombinovat,kysleiny kazdy den ,po krem a obden po kyseline mozes dat retinol.a na zaver krem.Po kyselinach ten retinol sa lepsie vstrebe.

autor
18. apr 2023

@elmivelmi ďakujem pekne

Strana
z2