Prečo mladších mužov priťahujú staršie ženy?
Ahojte!
Toto ma vždy zaujímalo. Za mojich mladých čias muži pokukovali po mladších a teraz každého vzrušuje staršia. Wtf? Čo sa um páči? Tie strie, vrásky, šediny a vyťahané prsia? Tiež nie som najmladšia. Preto ma to zaujíma.
Istejsi suk, nemusi investovat tolko, ako do mladsej. Starsej bezi cas, vie ze uz nie je na co cakat. Ze o rok, o pat to nebude lepsie, skor naopak. Mladsia ho odbije, lebo ma este cas a caka na nieco lepsie.
Kym je so starsou, on zase caka na mladsiu, ci si to nerozmysli. Ked ano, tak od starsej odide. Zavisi aj, ci ten mladsi uz ma deti, alebo este nejake chce.
Ja som nemyslela z vypočítavosti, ale fyzicky
@anonym_autor inak teraz niektoré 40 tničky vyzerajú lepšie ako 20 tničky
@anonym_autor čo je podľa teba staršia? Lebo opisuješ akoby chceli 70 ročné.
Ja som nemyslela z vypočítavosti, ale fyzicky
@anonym_autor tak ako sa niekomu páči veľká rit,veľké prsia,čierne vlasy,veľký nis ,úzke pery ,tak sa niekomu páči starsia zena
@anonym_autor čo je podľa teba staršia? Lebo opisuješ akoby chceli 70 ročné.
@januska12323 napr 35 ročný chce 45 ročnú
@anonym_autor tak ako sa niekomu páči veľká rit,veľké prsia,čierne vlasy,veľký nis ,úzke pery ,tak sa niekomu páči starsia zena
@minenkaa nie je vždy o vzhľade. Môže byt žena udržiavaná, ale známky starnutia sú tam.
Na starej pi.i sa dobre cvičí🤣
@anonym_autor 45 rocna moze vyzerat este stale velmi dobre. Ale to sa moze behom par rokov rychlo zmenit. Aby si to mlady v jej 50tke nerozmyslel a nenasiel si vrstovnicku, aby stihol vlastne dieta ... Zostane namotana, podrazena a sklamana. A on iba dostal rozum, ked spadli ruzove okuliare.
Ale skusit moze ... len si musi byt vedoma, ako to moze skoncit.
@anonym_autor nepíšeš či na trvalý vzťah či len milenecký
Radšej staršiu a normálnu, s ktorou sa dá aj rozprávať, ako mladú, ktorej život sa točí iba okolo IG a FB.
@anonym_autor tak ale toto fakt nie je stara zena
@anonym_autor nepíšeš či na trvalý vzťah či len milenecký
@anonym_4872a3 myslela som celkovo. Viacerí známi mi povedali, že odjakziva to tak majú nastavené
@anonym_autor tak ale toto fakt nie je stara zena
@minenkaa nie je, ale je tam 10 rokov a žena v 35 urco vyzerala inak ako v 45
@anonym_autor inak teraz niektoré 40 tničky vyzerajú lepšie ako 20 tničky
@anonym_4872a3 no ak porovnavas neudrziavanu, zanedbanu 20tku a udrziavanu 40tku, tak mas pravdu. Ale porovnaj dve udrziavane (20 a 40), ci porovnaj udrziavanu 20tku a zanedbanu 40tku. Ten rozdiel bude poriadne vidno.
Macronova je o 24 rokov starsia od Macrona a dali sa dokopy, ked on mal 15, ona 39 (jeho ucitelka). Na fotkach vyzeraju ako mama so synom.
https://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/79283/...
Nepoznám nikoho v mojom okolí ktorý by mal takýto vzťah,
,,teraz každého vzrušuje staršia,,? Moje dospelé dcéry majú starších partnerov, aj kamarátky a kolegyne majú starších partnerov, tak sa niekde v tvojej úvahe stala chyba
Zeny hladaju niekoho, o koho sa mozu opriet, ku ktoremu mozu vzhliadat. K tomu patri aj financna stabilita. A to je vacsinou o nieco starsi partner. Da sa aj naopak, vtedy sa musia zosynchronizovat. Ze jej nevadi, ze ona je ta zrelsia, mudrejsia, starsia, co vedie ten vztah a jeho nepritahuju mladsie v podobnom veku. Plus odidipovsky komplex. Vzdy bola vynimka z pravidiel ... Hovori sa, ze vynimka potvrdzuje pravidlo.
@anonym_4872a3 no ak porovnavas neudrziavanu, zanedbanu 20tku a udrziavanu 40tku, tak mas pravdu. Ale porovnaj dve udrziavane (20 a 40), ci porovnaj udrziavanu 20tku a zanedbanu 40tku. Ten rozdiel bude poriadne vidno.
Macronova je o 24 rokov starsia od Macrona a dali sa dokopy, ked on mal 15, ona 39 (jeho ucitelka). Na fotkach vyzeraju ako mama so synom.
@anonym_b758a1 no tak to mi pride trosku scestne..prepana. vyzrra ako jeho mama
Vsetci vieme, o co vacsinou v tychto vztahoch ide. Ze mlady chalan si hlada starsiu, aby nemusel nic investovat. Lebo ta 40-tnicka, akokolvek je zachovala a stara sa o seba, tak vek neoklame. Ano, hovori sa,ze vek je len cislo. Je a podstatne. Do starsej netreba investovat nic, okrem casu a vlastneho tela. Ona vsetko obstara, poplati, pokupuje, na dovolenky zoberie,, co by si on nemohol dovolit. A ked najde mladsiu a vhodnu na vztah, pripadne ak chce deti, tak sa posunie o dum dal.
Moja byvala kolegyna mala takeho milenca, o 10 rokov mladsieho, ale ona mala nejakych 40 iba. Vyzerala v pohode, ale urcite nie na 20. Jej vyhovovalo, ze ma niekoho na obcasne stretnutia. Nikam spolu nechodili, ved preco.
Mala aj starsich partnerov, s ktorymi to ale neklaplo a tam ich ona zas vyuzivala, ze dovolenky, auto, byt jej platili.
@anonym_b758a1 presne a jej nepomozu ani plastiky, vyziabnute telo, drahe oblecenie, nic. Lebo kazdy vidi, ze je stara a skutocne nevyzeraju ako par.
@anonym_b758a1 no ja budem mať čo chvíľa 45 v práci na o mňa už dlhodobo záujem 30 tnik, ked som mu, že okolo seba má kopec krásnych mladých žien on mi na to že všetky sú to tupela a že vzhľad mi môžu závidieť 20 tničky, takže ozaj sú aj muži ktorý majú záujem o staršie
@anonym_b758a1 no tak to mi pride trosku scestne..prepana. vyzrra ako jeho mama
@anonym_edb914 E.Macron ani nema vlastne deti (ak nema nejake nepriznane), vychovavaju tri nevlastne. Prve dve su starsie ako on ... Takze sa musel vzdat vlastnych deti ...
Ako hovori Lindsey Alanovi Harperovi. Vratila som sa k tebe, ani neviem preco. On bol pekny a Ty ... si proste Alan. :D Vies, ake je to narocne vyzerat kazdy den tip tip pri mladsom atraktivnom muzovi. A ked on chce sex 3-4 razy denne a jej sa uz nechce ... Stacilo by raz do tyzdna.
Kazdeho? Naozaj kazdeho? Neverim
@anonym_autor
@anonym_da6a44

@anonym_autor o chvilu mam 50. Staram sa o seba, netrcia mi sediny, nemam faldy ani vytahane prsia. S vraskami bojujem. Objektivne vyzeram lepsie ako niektore mlade matky co stretavam pred skolou. Preco hned ides do urazok nechapem. Nie, nemam mladsieho chlapa. Mam muza uz skoro 30 rokiv jedneho a o 3 roky starsieho.
Niektore 40-50 rocne zeny vyzeraju lepsie ako mlade kocky. Mam kokegynu pred dochodkom a veru je to kocka. Nikdy by si nepovedala, ze ma 60.

Zalezi co je starsia. Kazdopadne ja v okoli nemam ani jeden par starsia zena a mladsi muz. Vekovy rozdiel par mesiacov alebo rok neberiem ako starsia zena. Ale tak moze pritahovat 20tnika 30tnicka a ta naozaj nemusi mat sediny, vrasky, vytahane prsia ani strie.