Ako na dcérku v znamení blíženca

tulipan400
5. feb 2019

Mam taku otazocku, ci niekto ma dcerku taku ako ja,ze sa nevieme dorozumiet, je v znameni blizenci, a je snou komunikovat tazko, i ked poviem nerob,ani ma nepocuje. Robi to co sa mu zachce, ked sa spytame na nieco,co bolo v skvolke,neodpoveda nic. Ma niekto nejaku praktiku,ako na blizencoch,co aj funguje? Prosim o rady. Ona je velmi histericka, a to je najhorsie,ze neviem na nu vplivat,robi co chce,a nerobi,co nechce. Je to dvojite zzzzznamenie,a s velmi tazkov povahou. Uz aj ja uvazujem nad tym,co robim zle

nevludna
5. feb 2019

@tulipan400 jejda, neupajaj sa tak na znamenia, je to chujovina ako vsetky tieto vesmirne zalezitosti. A ty ju pocuvas, myslim, naozaj pocuvas? Preco “vystraja”? Takymto spravanim chce vzdy dieta nieco povedat, napr. rodicia mu nedaju dychat, nemoze nic same spravit, nema doveru, kazdy krok mu diktuju, potlacaju jeho emocie (neplac, nemohlo to tak boliet;urcite ti je zima; ja viem lepsie ako sa citis ako ty sama, lebo si este dieta).
Neda sa konkretne poradit, lebo opisujes iba ju a nie vas, okolie, prostredie atd.

monikafeliz
5. feb 2019

@tulipan400 záleží aj od veku dcérky, či už na ňu nejde náhodou puberta.....

beky1813
5. feb 2019

To nie je znamenim, ale povahou

pribinak
5. feb 2019

@beky1813 mam leva a robi toto iste.

beky1813
5. feb 2019

@pribinak ja kozorozca 😃 sestra je blizenec a je uolne ina, ako tubautorka opisuje

klarissa25
5. feb 2019

to určite nie je znamením 🙊

jana2679
6. feb 2019

Toto nebude znamením, ja som sama blíženci a najmladšia tiež, dokonca sme narodené v jeden deň a ja som bola vyslovene poslušné dieťa a dcérka je tiež - občas má muchy ako každý ale hrozne rada poslúcha.
Moja druhorodená je len a to je teda záber.Deťom treba hovoriť tak že nie čo nemajú robiť, ale ty im povedz že ty chceš aby teraz urobila to a to. Daj jej pár sekúnd kým jej to prejde hlavou cca 20 sekúnd a potom znova. Opakovať max 3 krát, potom povedz že bude trest, napr. nebude sladkosť , rozprávka atď. A hlavne ich netreba riešiť pred druhými to deti majú ako potupu- však ani nám by to nebolo príjemné. A chce to čas, nepôjde to hneď na prvý krát a aj to že deti majú obdobia poznávania, sebapoznavania, vzdoru a skúšania hraníc. Tak len skúšať a veľa trpezlivosti.