icon

Ako na spánok cez deň u 3,5 mesačného

jana2210
15. aug 2018

Baby ak máte niečo podobné píšte 🙂 mam 3,5 mes.synceka.ja mam pocit, že čím je starší je horší. Predtým krásne spinkal aj v k očarí, teraz posledný mesiac hrúza.. Mame pevný režim,, takže vie, čo nasleduje. Cez deň mame 2-3spanky sloficky po pol hod, ale ten obedny spánok by som chcela aspoň 1-2hod,co podstate mame, len sa vkuse budí, uspum, zase je hore a takto to je 2hod..mate nejaký tip, alebo ste prišli nato, čo to spôsobilo? Zmena mliečka, zmena polohy čokoľvek?

Strana
z2
krepes
15. aug 2018

@jana2210 to je len obdobie. Este je malicky, stale bude dačo nové. bud trpezlivá.

majusska202
15. aug 2018

Ja som bola strašne zasadova co sa týka režimu lenže mam dieťa co sa rozhodlo môj režim totálne ignorovať a mohla som robiť čo som chcela žiaľ to nešlo po pár mesiacoch som rezignovala u nás to vyzeralo ako po 3 svetovej vojne keďže som nikdy nevedela kedy bude spať a ako dlho. Mal obdobie že spal 3krat za deň 2 hodiny potom zrazu nič... Dlho mal obdobie že keď spal doobede hodinu poobede už nespal.. Keď spal doobeda pol hodinu tak poobede tiež pol hodinu. V noci ani nehovorím od narodenie do 4.5 mesiaca spal od pol 8 do rána do 6 komplet celú noc... Potom sa začal budiť každé dve hodky od pol roka nespal ani v noci... Dnes máme 10 mesiacov a spi raz denne ak sa podarí niekedy ani to. Čas je rôzny niekedy 40 minút niekedy hodinu včera spal dve a pol a to som nevedela čo z časom. Takže nezúfaj ja som bežné chodila 4 hodiny po dedine všetci sa mi smiali a malý ani ne zaspal.

ivaana789
15. aug 2018

@jana2210 ano...tie tri lyžičky ...ma naučila švagriná....ale fungovalo to...

jana2210
autor
16. aug 2018

Baby ďakujem vám za názory, mozno len vážne treba čas... Ale je možné že by ho UM nezasytilo? Cez deň aj v noci chce papať každé 2 hod a je jedno ci mu dám 120-180ml.. V noci napr o pol noci vypije 180 a o ani nie 2hod chce zase jest, už som aj skúšala, že či nemá len potrebu byť u mňa, zober ho na ruky, cicikam, dám k sebe do postele a len reve pokiaľ mu nedám jest.. Potom od 5 tej ráno ma kŕče a to už nespime

ellemell
16. aug 2018

Keď bola malá v brušku, stále som hovorila, že keď príde na svet isto nebude chcieť spávať, lebo v brušku bola pokojná, a asi ma chcela prekvapiť a rozhodla sa, že keď už bude na svete bude aj vtedy pekne spávať. Som si asi vymodlila dieťatko, ktoré je kludné a nezobudí ju ani to, keby traktory padali :D :D

jana2210
autor
17. aug 2018

Baby malý dnes spi od 10.15hod a už je 14.00 stále spiiii😂😂 aaaaallleeee na mne 👌

saslavka73
17. aug 2018

@jana2210 Hej normálka, keby spal sám tak by už nespal.

jana2210
autor
17. aug 2018

@saslavka73 dospal, keď som ho položila, opica moja miluvana, mama je mama 😘

saslavka73
17. aug 2018

@jana2210 Poznáme.🙂

Strana
z2